Søk studentbolig nå!

Vi tilbyr omtrent 2300 studentboliger knyttet opp mot åtte campus; Bø, Drammen, Kongsberg, Notodden, Porsgrunn, Rauland, Ringerike og Vestfold (Horten, Tønsberg og Åsgårdstrand).

Bolig illustrasjon

Søk nå!

Studentbolig og smitteverntiltak i koronatid?

Mange lurer på om det er trygt å bo i studentbolig i disse tider. SSN følger de gjeldende råd og anbefalinger som gis fra norske myndigheter, og våre boliger har vært trygge å bo i under hele koronaperioden. Vårt driftspersonell har gode rutiner for vasking og desinfisering av alle kontaktflater og fellesarealer i studentboligene våre.

Les gjerne våre spørsmål og svar om korona og studentbolig.

Du kan få studentbolig hele året!

Når du legger inn en søknad vil denne plasseres inn i en venteliste. Du kan søke om bolig hele året, og vi tildeler boliger fortløpende (sommer og høst tar tildelingen noe lengre tid enn ellers i året). Utleieteamet vårt vil kontakte deg når det er din tur i køen.

Hvem kan søke?

Prioriterte søkere er studenter ved en av USNs åtte campuser, i tillegg til studenter ved Fagskolen Tinius Olsen på Kongsberg, Politihøgskolen i Stavern og Folkeuniversitetet Sør-Øst. Andre studenter og lærlinger er også velkomne til å søke. Alle søkere må være over 18 år.

Informasjon og priser for alle SSNs studentboliger finner du her.

Lurer du på hva som skjer dersom du har fått tildelt studentbolig, signerer kontrakten og det deretter viser seg at du ikke kommer inn på studiet? 

Kansellér innen 31. juli, og du fristilles fra kontrakten din!

Har du spørsmål vedrørende din søknad kan du kontakte oss på telefon eller e-post: 

Kontakt
Min side
Bytte bolig, si opp boligen eller melde fra om feil og mangler? Logg inn på Min Side.