Søk studentbolig nå!

Vi tilbyr over 2500 studentboliger knyttet opp mot åtte campus; Bø, Drammen, Kongsberg, Notodden, Porsgrunn, Rauland, Ringerike og Vestfold (Horten, Tønsberg og Åsgårdstrand).

Bolig illustrasjon

 

Se alle SSNs studentboliger med informasjon og priser her.

Eller finn dem i menyen på venstre side ≡ 

Studentbolig og smitteverntiltak i koronatid?

Mange lurer på om det er trygt å bo i studentbolig i disse tider. SSN følger de gjeldende råd og anbefalinger som gis fra norske myndigheter, og våre boliger har vært trygge å bo i under hele koronaperioden. Vårt driftspersonell har gode rutiner for vasking og desinfisering av alle kontaktflater og fellesarealer i studentboligene våre.

Les mer om korona og studentbolig.

Du kan få studentbolig hele året!

Når du legger inn en søknad vil denne plasseres inn i en venteliste. Du kan søke om bolig hele året, og vi tildeler boliger fortløpende (sommer og høst tar tildelingen noe lengre tid enn ellers i året). Utleieteamet vårt vil kontakte deg når det er din tur i køen.

Hvem kan søke?

Prioriterte søkere er studenter ved en av USNs åtte campuser, i tillegg til studenter ved Fagskolen Tinius Olsen på Kongsberg, Politihøgskolen i Stavern og Folkeuniversitetet Sør-Øst. Andre studenter og lærlinger er også velkomne til å søke. Alle søkere må være over 18 år.

SØK NÅ!

Har du spørsmål vedrørende din søknad kan du kontakte oss på telefon eller e-post: 

Kontakt
Min side
Bytte bolig, si opp boligen eller melde fra om feil og mangler? Logg inn på Min Side.