Barnehage

fre. 03 nov.
Barnehage/iphone-bilde_5_b5zjyu

På denne siden finner du tips til studentvennlige barnehager, samt lenker til de ulike kommunenes søkeportaler for barnehageplass.

Barnehager i Sørøst-Norge

Fra 1. november 2023 driver ikke SSN lenger noen egne barnehager. Sjekk listen under for informasjon om barnehager og søknad om plass i de ulike kommunene. De fleste barnehager i Norge har hovedopptak 1. mars.

Barnehager ved de ulike campusene

Mellom skolebygg og fantastiske lekeområder ligger Bøhamna barnehage, der barn av studenter prioriteres ved tildeling hvert år.

For mer informasjon om kommunale barnehager, samt søknad om barnehageplass, se Bø kommunes nettside.

Informasjon om og søknadsskjema til barnehager i Drammen finner du hos Drammen Kommune.

Risteigen barnehage - tilpasset studenter og deres barn

Risteigen barnehage eies og drives av Læringsverkstedet AS. Barnehagen har et tilbud tilpasset studenter og deres barn. Kontakt barnehagen for nærmere informasjon.

Andre barnehager i Kongsberg og søknadsportal finner du hos Kongsberg Kommune.

Med campus- og skogsnær beliggenhet finner du Sætreåsen Barnehage på Notodden. Barnehagen var i SSNs eie frem til 1. november 2023 og har lang erfaring med tilrettelegging for studenter og studentbarn.

Du kan lese mer om barnehagen hos deres nye eier, Notodden Kommune.

Søk om barnehageplass i Notodden via Notodden Kommune.

I Porsgrunn Kommune er Vallermyrene Barnehage spesielt godt tilrettelagt for studenter og deres barn. Vallermyrene Barnehage er også lokalisert i kort avstand fra Campus Porsgrunn.

For mer informasjon om barnehager i Porsgrunn se kommunens nettside.

For informasjon om barnehager på Ringerike, se Ringerike Kommunes egne nettsider.

For glade og aktive barn

Borre Student- og Idrettsbarnehage AS eies og drives av Læringsverkstedet AS og er den barnehagen som ligger nærmest Campus Vestfold/Bakkenteigen. Barnehagen har et tilbud tilpasset studenter og deres barn. Kontakt barnehagen for nærmere informasjon via nettsiden deres.

Sjekk ut familieleilighetene våre