Vi har trivselsverter!

ons. 30 mar.
Studentbolig/Ringerike/Campus Ringerike Studentboliger/Felleskjøkken/ringerike_felleskjøkken-6348_xmm8ud

Alle våre studentboligområder har en eller flere trivselsverter. Trivselsvertene er ansatt av SSN for å være bindeleddet mellom beboerne våre og oss.

Trivselsvertens oppgaver

Akkurat som deg, er trivselsverten student og bor i studentbolig på samme område som deg. Men i tillegg til dette, er altså trivselsverten ansatt for å skape trivsel og sørge for at bomiljøet er godt i studentboligen din. Trivselsverten har også en rekke andre oppgaver:

  • Når du flytter inn har trivselsverten ansvar for å ønske deg velkommen og gi deg informasjon om de tingene du trenger å vite som nyinnflyttet.

  • Trivselsverten kan organisere sosiale sammenkomster, og være en du kan kontakte dersom du trenger litt hjelp til å bli kjent med naboene dine.

Bli med i Facebook-gruppa for din bolig!

De ulike studentboligene våre har egne grupper på Facebook som trivselsvertene er ansvarlige for. Søk etter din studentbolig på Facebook og bli medlem!

  • Trivselsverten sørger for at husreglene blir fulgt og de kan megle i eventuelle småkonflikter mellom beboerne. Dersom det er behov kan de videreformidle klager til SSN.

  • Du kan kontakte trivselsverten dersom du trenger batteri til brannvarsler eller lyspærer til fellesarealer. Husvertene er behjelpelige ved ønske om sengetøypakke dersom SSNs kontorer er stengt.

Hvor finner jeg kontaktinformasjonen til min trivselsvert?

Trivselsvertenes kontaktinformasjon finnes på info-siden for din studentbolig.