Vi har trivselsverter!

ons. 28 jun.
Studentbolig/Diverse illustrasjonsfoto/Even Lundefaret/Fagerlund_felleskjokken-2065_gaepyd

Alle våre studentboligområder har en eller flere trivselsverter. Trivselsvertene er ansatt av SSN for å være bindeleddet mellom beboerne våre og oss.

Trivselsvertens oppgaver

Akkurat som deg, er trivselsverten student og bor i studentbolig på samme campus som deg. Men i tillegg til dette, er altså trivselsverten ansatt av SSN for å skape trivsel og sørge for at bomiljøet er godt i studentboligen din. Trivselsverten har også en rekke andre oppgaver:

  • Når du flytter inn har trivselsverten ansvar for å ønske deg velkommen og gi deg informasjon om de tingene du trenger å vite som nyinnflyttet.

  • Trivselsverten skal bistå deg som er beboer med ting som angår trivsel, veilede ved uenigheter og utføre enkle praktiske arbeidsoppgaver. I konflikter/uenighet mellom beboere kan trivselsverten kontakte SSN for bistand.

  • Tar initiativ til trivselstiltak i boligene, slik som felles middag, tur, spillkveld osv.

  • Vil du booke fellesrom? Trivselsverten kan hjelpe deg :)

Bli med i Facebook-gruppa for din bolig!

De ulike studentboligene våre har egne grupper på Facebook som trivselsvertene er ansvarlige for. Søk etter din studentbolig på Facebook og bli medlem!

Hvor finner jeg kontaktinformasjonen til min trivselsvert?

Kontaktinformasjon til din trivselsvert finnes på Min side under Mitt leieforhold.

Tidligere lå kontaktinformasjonen til trivselsvertene åpent, men nå må du altså logge inn på Min side. Mange trivselverter henger dessuten opp informasjon på tavlene i boligene med kontaktinfo.

Les om trivselsvert Miriam i Vestfold