Vi har trivselsverter!

ons. 21 apr.
Studentbolig/Ringerike/Campus Ringerike Studentboliger/Felleskjøkken/ringerike_felleskjøkken-6348_xmm8ud

Alle våre studentboligområder har en eller flere trivselsverter. Trivselsvertene er ansatt av SSN for å være bindeleddet mellom beboerne våre og oss.

Trivselsvertens oppgaver

Akkurat som deg, er trivselsverten student og bor i studentbolig på samme område som deg. Men i tillegg til dette, er altså trivselsverten ansatt for å skape trivsel og sørge for at bomiljøet er godt i studentboligen din. Trivselsverten har også en rekke andre oppgaver:

  • Når du flytter inn har trivselsverten ansvar for å ønske deg velkommen og gi deg informasjon om de tingene du trenger å vite som nyinnflyttet.

  • Trivselsverten kan organisere sosiale sammenkomster, og være en du kan kontakte dersom du trenger litt hjelp til å bli kjent med naboene dine.

Bli med i Facebook-gruppa for din bolig!

De ulike studentboligene våre har egne grupper på Facebook som trivselsvertene er ansvarlige for. Søk etter din studentbolig på Facebook og bli medlem!

  • Trivselsverten sørger for at husreglene blir fulgt og de kan megle i eventuelle småkonflikter mellom beboerne. Dersom det er behov kan de videreformidle klager til SSN.

  • Du kan kontakte trivselsverten dersom du trenger batteri til brannvarsler eller lyspærer til fellesarealer. Husvertene er behjelpelige ved ønske om sengetøypakke dersom SSNs kontorer er stengt.

  • Om du har låst deg ute, kan du kontakte din husvert for innlåsing i tidsrommet klokken 15.00-22.00 (tjenesten etterfaktureres, se vår Prisliste for gjeldende pris).

Hvor finner jeg kontaktinformasjonen til min trivselsvert?

Trivselsvertenes kontaktinformasjon finnes på info-siden for din studentbolig.