Vi er her for deg!

tir. 10 jan.
Mat og drikke/Panorama, Notodden/Panorama-8302_dtxitj

Visste du at det finnes en lett tilgjengelig person på din campus, som er der for at du og dine medstudenter skal trives?

Lett tilgjengelig hjelp og støtte

Lurer du på noe? Trenger du noen å snakke med om små eller større ting i livet? Trenger du hjelp med å finne en forening eller noe annet å bli med på? Er det noe som lugger i kollektivet du bor i?

Finn rådgiveren på din campus

Bruk våre rådgivere for studentrelasjoner på campus!

SSN har nå rådgivere/koordinatorer for studentrelasjoner tilknyttet alle campuser. Basen er på SSNs kontor på campus, hvor du enkelt kan stikke innom - eller ta kontakt via telefon eller e-post.

Rådgiverne er ofte "ute på oppdrag", feks i møter med frivilligheten, USN, vertskommunen eller andre samarbeidspartnere, så om du kommer til stengt dør, er det derfor. Kom tilbake litt seinere, eller send en e-post for å komme i kontakt med rådgiveren på din campus. Åpningstidene på kontoret gir en god pekepinn på når rådgiveren er tilgjengelig.

Bidrar til tiltak for bedre studenthelse og -trivsel

Disse fine folka er organisert under avdeling for Helsefremmende og forebyggende i SSN, og har masse kunnskap og kompetanse som de bruker på blant annet disse oppgavene:

  • Følge opp bomiljø i studentboligene.

  • Bidra til et trygt campusmiljø.

  • Gjennomføre støttesamtaler med studenter.

  • Koordinere og ta initiativ til helsefremmende og forebyggende aktiviteter og tiltak.

  • Samarbeide med studenter, USN, vertskommunen og andre interessenter.

  • Følge opp studentfrivilligheten.

  • Behandle søknader om helserefusjoner og studentmidler.

Spørsmål om studentbolig?

Om du lurer på noe praktisk rundt studentbolig, bør du aller først ta en titt på våre Ofte stilte spørsmål. Her finner du svar på det meste!

Spørsmål og svar om studentbolig

Om du ikke finner svaret du leter etter, er du selvsagt hjertelig velkommen til å kontakte sentralbordet vårt på e-post, chat eller telefon. På sentralbordet er de nemlig spesialister på studentbolig!

Skal du melde inn en feil/mangel ved hybel eller fellesareal, gjør du dette via Min side.

Kontakt oss