Fiks klesvasken med appwash

fre. 03 des.
Studentbolig/Diverse illustrasjonsfoto/Logoer/App-miele-laundry_qety1c

Mange av SSNs studentboliger har fellesvaskeri. Nå er alle disse fellesvaskeriene tilknyttet mobilappen appWash, og alt du trenger å gjøre for å vaske klær skjer nå i appen.

Eller, du må fortsatt sortere og legge tøyet i vaskemaskinen... Men appWash hjelper deg med å fylle på saldo, velge maskin, betale for vasken OG gir deg beskjed når klesvasken er ferdig!

Har din bolig fellesvaskeri?

Her er det fellesvaskeri med appWash:

Pssst! Mange av vaskeriene har vaskemaskiner som automatisk doserer vaskemiddel og/eller skyllemiddel for deg, hvilket betyr at du ikke trenger å ta med deg eget vaskemiddel. Vaskemiddelet er allergivennlig. (Du kan se om ditt vaskeri har "doseringsanlegg" under Vaskeri på siden for din studentbolig).

Fiks klesvasken med appWash

Med appWash foregår alt via en app på mobilen (alternativt via nettside). Dersom du tidligere har benyttet vaskekort vil du ikke trenge dette lenger.

1. Last ned appen appWash by Miele eller benytt desktop-versjonen på nett.
2. Registrer deg i appen
3. Fyll på saldoen

På vaskeriet:

4. Velg maskin
5. Velg program
6. Legg inn tøy og start maskinen

Det er foreløpig ikke mulig å reservere maskiner med denne løsningen, men du kan bruke appen for å sjekke om det er ledige maskiner. Du vil også få varsel via appen når vasken din er ferdig.

Har du spørsmål om appWash? Sjekk deres egen FAQ.

Eller kontakt appWash direkte: [email protected]