Papillon

Fra 5370 kr

På Papillon har du studentkroa Louis i underetasjen og et kjøpesenter på andre siden av gata, også er det omlag ti minutters gange til campus på Krona. Sentral beliggenhet med andre ord!

Spørsmål om studentbolig?

Send oss en melding! Eller ta kontakt i chatten (via ikonet i høyre hjørne).

Trivselsvert for beboere

Du finner kontaktinformasjon til trivselsverten din på Min Side.

Om bygget:

Det sju etasjer høye bygget i Stasjonsbakken stod ferdig sommeren 2007 og inneholder 74 studentboliger, samt næringsareal og parkering under bakken. Studentboligene ligger i de fire øverste etasjene. Det er to fellesrom som alle beboerne kan benytte seg av. Alle boligene og innvendige fellesarealer er røykfrie.

Bygget inneholder ulike boligtyper:

  • Hybel med eget bad og kjøkken i kollektiv (17 kvm). 8 beboere deler kjøkken.
  • Hybel med eget bad og kjøkken (19-27 kvm).
  • Parleiligheter (35 kvm).

Beholdere er plassert i 1. etasje. Husk å sortere!

Papillon Studentboliger ligger nært Kongsberg sentrum og jernbanestasjonen på Kongsberg. Boligene ligger ca 1 km fra universitetet, gangavstand ca 10 min.

Alle leilighetene har tilgang til egen låsbar bod. 

Fellesvaskeriet finner du i 2. etasje. 

Vask klær med appWash:

Med denne løsningen foregår alt via en app på mobilen (alternativt via nettside).

1. Last ned appen appWash by Miele eller gå inn på https://appwash.com/no
2. Registrer deg i appen
3. Fyll på saldoen

På vaskeriet:

4. Velg maskin
5. Velg program
6. Legg inn tøy og start maskinen

Det er foreløpig ikke mulig å reservere maskiner med denne løsningen, men du kan bruke appen for å sjekke om det er ledige maskiner. Du vil også få et varsel via appen når vasken din er ferdig.

Det er heis i bygget. 

Felles sykkelbod i kjeller. Husk egen lås.

Det er mulig å leie parkeringsplass i kjelleren. Når du har en leiekontrakt kan du søke om parkeringsplass på Min side under "Tilleggsprodukter" på "Mitt leieforhold". Dersom du vil søke om parkering før du har fått tildelt bolig, kan du kontakte oss på e-post.

Det er to takterrasser og et utvendig atrium som kan benyttes av beboerne. 

Forbehold om feil i inventar. Noe inventar kan dessuten gjelde for fellesrom og ikke den enkelte enhet.

Kabel i ruter

Internett via kabel


Det er plassert ut en ruter fra SSN på din hybel. Skal du bruke kablet forbindelse må du koble enheten du skal bruke gjennom denne.

Vi anbefaler at det brukes nettverkskabler av standarden cat5e eller nyere.

Priv-ssid: Eget trådløst nettverk

Eget trådløst nettverk

SSID og passord til ditt personlige trådløse nettverk finner du under internettfanen på Min side.

WiFi: Eduroam

Dette er det samme trådløse nettverket som du finner på campus (I tillegg til en rekke andre steder). For å logge på Eduroam må du bruke din studentkonto ([email protected] + passord). Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine nettsider.


Eduroam bruker wpa-enterprise for autentisering. Dvs. at man trenger både brukernavn og passord for å logge på. Mange enheter som smart-tv, Chromecast, Apple TV og spillkonsoller har ikke støtte for dette og kan derfor ikke benyttes på Eduroam.

WiFi fellesområder

Disse trådløse nettene er også tilgjengelig i fellesområder (kjøkken/stue/gang).

Nøkkelkort og innlåsing med app/Min side

Lås deg inn med mobilen

Du kan enkelt låse deg inn via "Mitt nøkkelkort" på Min side på mobil/desktop eller via Student Sørøst-appen (her ligger Mitt nøkkelkort på Studentbolig-tjenesten). Mitt nøkkelkort gir deg mulighet til å låse opp alle dører du har tilgang til gjennom ditt leieforhold med SSN. Det er også denne funksjonen du kan bruke for å låse inn gjester.


NB! Vi anbefaler at du alltid tar med nøkkelkort når du forlater hybelen. Åpning fra web vil ikke fungere hvis du mangler internett eller Min side er nede.

Tips – kjøp deg et ekstra nøkkelkort på SSNs servicekontor! Det er smekklås på dørene og fort gjort å låse seg ute. Et ekstra nøkkelkort kan oppbevares hos en medstudent.

Nøkkelkort:

Du vil motta ett nøkkelkort (kostnadsfritt) når du flytter inn i boligen din. Slik virker det:

Ytterdør:

Hold kortet inntil kortleseren. Det skal blinke grønt i leseren. Tast inn din firesifrede kode. Døren låses opp. 

Innerdører:

Hold kortet inntil leserenheten. Trykk ned håndtaket og åpne døren når du får grønt lys og et enkelt pip. Døren låses automatisk når den lukkes, men kan alltid åpnes innvendig med dørvrideren.

NB! Ikke lag hull i eller skriv på nøkkelkortet – det kan slutte å fungere.

Feilmelding i kortleser på hybel/leilighetsdør:

Grønt og rødt lys blinker vekselvis: lav batterispenning, batteriene må byttes med en gang. Ved lav batterispenning kan det også forekomme at rød og grønn blinker samtidig. Meld fra på Feil og mangler på Min side ved behov for batteribytte. 

Når du flytter ut leverer du nøkkelkortet tilbake, bruk gjerne en av våre dropboxer. OBS! Det tilkommer gebyr ved manglende innlevering av nøkkelkort. Se prislisten.

Fjernvarmeanlegg

Strøm er inkludert i husleien.

Bygget er tilknyttet fjernvarmeanlegg. Oppvarming via radiatorer, ventilasjonsoppvarming og varmtvann kommer fra fjernvarmeanlegget.


Studentboligene er bygget energieffektive for å holde på varmen i den kalde årstiden. Det er ikke installert kjøling på eiendommen og i sommerhalvåret kan det bli varmt inne dersom det er varmt ute.

Geobrønn

Husleien inkluderer strøm og energi.

Energi fra geobrønner. Oppvarming via radiatorer, ventilasjonsoppvarming og varmtvann kommer fra fjernvarmeanlegget.


Studentboligene er bygget energieffektive for å holde på varmen i den kalde årstiden. Det er ikke installert kjøling på eiendommen og i sommerhalvåret kan det bli varmt inne dersom det er varmt ute.


Dokumenter

Plantegninger Papillon pdf papillon_plantegning pdf