Campus Ringerike Studentboliger

Fra 5060 kr

Her vil du bo! Campus Ringerike Studentboliger består av to bygg, Luna og Terra, og har universitetet som nærmeste nabo.

Spørsmål om studentbolig?

Send oss en melding! Eller ta kontakt i chatten (via ikonet i høyre hjørne).

Trivselsvert for beboere

Du finner kontaktinformasjon til trivselsverten din på Min Side.

Om byggene:

Campus Ringerike Studentboliger stod klare til studiestart 2016 og har 150 boliger til 154 studenter, fordelt på to bygg (Luna og Terra). Har du spørsmål om studentbolig? Sjekk FAQen vår!

Du kan velge mellom tre ulike boligtyper:

Se alle boligtypene og søk om bolig på Campus Ringerike Studentboliger.

Se hvor fint du kan få det på hybelen på campus Ringerike.

Praktisk info om Campus Ringerike Studentboliger:

Nedgravde avfallsigloer er plassert bak Luna. Husk å sortere!

Studentboligene er beliggende rett ved siden av universitetet. Nærmeste bussholdeplass er rett utenfor USN. Hønefoss togstasjon er 3 km unna.

Les mer om campus Ringerike sin beliggenhet hos USN.

Alle leietakere har tilgang til egen bod i kjeller (U1). Størrelsen boden til parleilighetene er 3 kvm, de andre bodene er 1,3 -1,5 kvm. Boden låses av med egen hengelås.

Alle beboere har tilgang til felles sykkelbod.

Du finner vaskeri med vaskemaskiner og tørketromler i U1 i Luna. Det ligger forbi postkassene ved hovedinngangen og inn døren til venstre før heisen. Du behøver ikke å ha med deg eget vaskemiddel, ettersom maskinene har "doseringsanlegg" - det vil si at det automatisk fylles på vaskemiddel. Vaskemidlene er allergivennlige.

Vask klær med appWash

Med denne løsningen foregår alt via en app på mobilen (alternativt via nettside). 

1. Last ned appen appWash by Miele eller gå inn på https://appwash.com/no
2. Registrer deg i appen
3. Fyll på saldoen

På vaskeriet:

4. Velg maskin
5. Velg program
6. Legg inn tøy og start maskinen

Det er foreløpig ikke mulig å reservere maskiner med denne løsningen, men du kan bruke appen for å sjekke om det er ledige maskiner. Du vil også få et varsel via appen når vasken din er ferdig.

Det er heis i begge byggene. 

Det er ikke gratis parkering knyttet til bygget, men det finnes parkeringsplasser til leie for studenter for kr 800,- per mnd per plass i parkeringskjelleren under bygget. Når du har en leiekontrakt kan du søke om parkeringsplass på Min side under "Tilleggsprodukter" på "Mitt leieforhold". Dersom du vil søke om parkering før du har fått tildelt bolig, kan du kontakte oss på e-post.

Alle beboere har tilgang til felles sykkelbod. 

Bak boligene finnes et flott uteområde med grillplass, til fri benyttelse for alle beboere.

Felleskjøkkenene i Terra er utstyrt med Quooker (varmtvannskran). Dette er en løsning hvor du får kokende vann (110 grader) rett fra krana. Det gjør at du som tilhører felleskjøkkenet i Terra ikke har behov for å ha med deg vannkoker.

Alle beboere som tilhører et felleskjøkken på Campus Ringerike Studentboliger har eget kjøleskap og kjøkkenskap i felleskjøkkenet.

Branninformasjon

Det er superviktig for både din og andres sikkerhet at du har gjort deg kjent med brannvarslingssystemet i studentboligen. Du finner informasjon om brannvarslingssystemet som gjelder for deg på Min side under Branninformasjon. Vi ønsker at du leser denne og krysser av for at informasjonen er lest og forstått.

Det er også oppslag i studentboligen som gir deg informasjon.

Du kan lese mer om generell brannsikkerhet her.


Forbehold om feil i inventar. Noe inventar kan dessuten gjelde for fellesrom og ikke den enkelte enhet.

Kabel i ruter

Internett via kabel


Det er plassert ut en ruter fra SSN på din hybel. Skal du bruke kablet forbindelse må du koble enheten du skal bruke gjennom denne.

Vi anbefaler at det brukes nettverkskabler av standarden cat5e eller nyere.

Priv-ssid: Eget trådløst nettverk

Eget trådløst nettverk

SSID og passord til ditt personlige trådløse nettverk finner du under internettfanen på Min side.

SSN-ekstern

Dette trådløse nettverket er forbeholdt leietakere som ikke har konto for å benytte Eduroam. Hvis du ikke er student eller ansatt ved USN vil du finne passordet under fanen Internett på min side.

WiFi: Eduroam

Dette er det samme trådløse nettverket som du finner på campus (I tillegg til en rekke andre steder). For å logge på Eduroam må du bruke din studentkonto ([email protected] + passord). Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine nettsider.


Eduroam bruker wpa-enterprise for autentisering. Dvs. at man trenger både brukernavn og passord for å logge på. Mange enheter som smart-tv, Chromecast, Apple TV og spillkonsoller har ikke støtte for dette og kan derfor ikke benyttes på Eduroam.

WiFi fellesområder

Disse trådløse nettene er også tilgjengelig i fellesområder (kjøkken/stue/gang).

Nøkkelkort og innlåsing med app/Min side

Lås deg inn med mobilen

Du kan enkelt låse deg inn via "Mitt nøkkelkort" på Min side på mobil/desktop eller via Student Sørøst-appen (her ligger Mitt nøkkelkort på Studentbolig-tjenesten). Mitt nøkkelkort gir deg mulighet til å låse opp alle dører du har tilgang til gjennom ditt leieforhold med SSN. Det er også denne funksjonen du kan bruke for å låse inn gjester.


NB! Vi anbefaler at du alltid tar med nøkkelkort når du forlater hybelen. Åpning fra web vil ikke fungere hvis du mangler internett eller Min side er nede.

Tips – kjøp deg et ekstra nøkkelkort på SSNs servicekontor! Det er smekklås på dørene og fort gjort å låse seg ute. Et ekstra nøkkelkort kan oppbevares hos en medstudent.

Nøkkelkort:

Du vil motta ett nøkkelkort (kostnadsfritt) når du flytter inn i boligen din. Slik virker det:

Ytterdør:

Hold kortet inntil kortleseren. Det skal blinke grønt i leseren. Tast inn din firesifrede kode. Døren låses opp. 

Innerdører:

Hold kortet inntil leserenheten. Trykk ned håndtaket og åpne døren når du får grønt lys og et enkelt pip. Døren låses automatisk når den lukkes, men kan alltid åpnes innvendig med dørvrideren.

NB! Ikke lag hull i eller skriv på nøkkelkortet – det kan slutte å fungere.

Feilmelding i kortleser på hybel/leilighetsdør:

Grønt og rødt lys blinker vekselvis: lav batterispenning, batteriene må byttes med en gang. Ved lav batterispenning kan det også forekomme at rød og grønn blinker samtidig. Meld fra på Feil og mangler på Min side ved behov for batteribytte. 

Når du flytter ut leverer du nøkkelkortet tilbake, bruk gjerne en av våre dropboxer. OBS! Det tilkommer gebyr ved manglende innlevering av nøkkelkort. Se prislisten.

Passivhus med fjernvarme

Husleien inkluderer strøm.

Bygget har passivhusstandard og er tilknyttet fjernvarmeanlegg. Ventilasjonsoppvarming og varmt forbruksvann kommer fra fjernvarmeanlegget.

Tenk på miljøet - hjelp oss å spare strøm!

Studentboligene er bygget energieffektive for å holde på varmen i den kalde årstiden. Det er ikke installert kjøling på eiendommen og i sommerhalvåret kan det bli varmt inne dersom det er varmt ute.

Les mer: Slik kjøler du ned hybelen om sommeren!

Dokumenter

Plantegning Campus Ringerike pdf Oversikt kjellerboder pdf