Campus Ringerike Studentboliger

Fra 4560 kr

Her vil du bo! Campus Ringerike Studentboliger består av to bygg, Luna og Terra, og har universitetet som nærmeste nabo.

Trivselsverter

Om byggene:

Campus Ringerike Studentboliger stod klare til studiestart 2016 og har 150 boliger til 154 studenter.

Byggene inneholder:

  • Hybler med eget bad og kjøkken i kollektiv (7 eller 14 deler kjøkken)
  • Hybler med eget bad og kjøkken (18-27 kvm)
  • Parleiligheter (34 kvm)

Se hvor fint du kan få det på hybelen på campus Ringerike.

Nedgravde avfallsigloer er plassert bak Luna. Husk å sortere!

Rett ved siden av universitetet. Nærmeste bussholdeplass er rett utenfor USN. Hønefoss togstasjon er 3 km unna.

Les mer om campus Ringerike sin beliggenhet hos USN.

Alle leietakere har tilgang til egen bod i kjeller (U1). Størrelsen boden til parleilighetene er 3 kvm, de andre bodene er 1,3 -1,5 kvm. Boden låses av med egen hengelås. Her er en oversikt som viser hvor din bod ligger (pdf 132 kb).

Alle beboere har tilgang til felles sykkelbod.

Du finner vaskeri med vaskemaskiner og tørketromler i U1 i Luna. Det ligger forbi postkassene ved hovedinngangen og inn døren til venstre før heisen. Du behøver ikke å ha med deg eget vaskemiddel, ettersom maskinene har "doseringsanlegg" - det vil si at det automatisk fylles på vaskemiddel. Vaskemidlene er allergivennlige.

Vask klær med appWash

Med denne løsningen foregår alt via en app på mobilen (alternativt via nettside). 

1. Last ned appen appWash by Miele eller gå inn på https://appwash.com/no
2. Registrer deg i appen
3. Fyll på saldoen

På vaskeriet:

4. Velg maskin
5. Velg program
6. Legg inn tøy og start maskinen

Det er foreløpig ikke mulig å reservere maskiner med denne løsningen, men du kan bruke appen for å sjekke om det er ledige maskiner. Du vil også få et varsel via appen når vasken din er ferdig.

Det er heis i byggene. 

Du vil motta ett nøkkelkort (kostnadsfritt) med en firesifret kode når du flytter inn i boligen din. Bruk kortet slik: 

Ytterdører: Hold kortet inntil leseren. Det skal blinke grønt i leseren. Tast inn din firesifrede kode (som du kan endre ved å kontakte servicesenteret). Døren låses opp. 

Romdør: Hold kortet inntil leserenheten. Trykk ned håndtaket og åpne døren når du får grønt lys og et enkelt pip. Døren låses automatisk når den lukkes, men kan alltid åpnes innvendig med dørvrideren.

Grønt og rødt lys blinker vekselvis: lav batterispenning, batteriene må byttes med en gang. Ved lav batterispenning kan det også forekomme at rød og grønn blinker samtidig. Meld fra til oss om at det er behov for batteribytte.

NB! Ikke lag hull i eller skriv på nøkkelkortet – det kan slutte å fungere.

I tillegg kan du enkelt låse deg inn via "Mitt nøkkelkort" på Min side. Her har du mulighet til å låse opp alle dører du har tilgang til gjennom ditt leieforhold med SSN. det er også denne funksjonen du kan bruke for å låse inn gjester. 

Vi anbefaler at du alltid tar med nøkkelkort når du forlater hybelen. Åpning fra web vil ikke fungere hvis internett på bygget er borte.

Husk at alle nøkkelkort må leveres tilbake til oss når du flytter ut! Det tilkommer gebyr ved manglende innlevering.

Det er ikke gratis parkering knyttet til bygget, men det finnes parkeringsplasser til leie for studenter for kr 800,- per mnd per plass i parkeringskjelleren under bygget. Du kan søke om parkeringsplass via Min side. Eller ta kontakt med våre servicekonsulenter på e-post: [email protected] 

Alle beboere har tilgang til felles sykkelbod. 

Du kan enkelt låse deg inn via "Mitt nøkkelkort" på Min side. Her har du mulighet til å låse opp alle dører du har tilgang til gjennom ditt leieforhold med SSN. det er også denne funksjonen du kan bruke for å låse inn gjester. 

Strøm er inkludert i husleien. 

Bygget har lavenergistandard (passivhus) og er tilknyttet fjernvarmeanlegg. Ventilasjonsoppvarming og varmt forbruksvann varmes opp via fjernvarmeanlegget.

Tenk på miljøet - hjelp oss å spare strøm!

Bak boligene finnes et flott uteområde med grillplass, til fri benyttelse for alle beboere.

Felleskjøkkenene i Terra er utstyrt med Quooker (varmtvannskran). Dette er en løsning hvor du får kokende vann (110 grader) rett fra krana. Det gjør at du som tilhører felleskjøkkenet i Terra ikke har behov for å ha med deg vannkoker.

Alle beboere som tilhører et felleskjøkken på Campus Ringerike Studentboliger har eget kjøleskap og kjøkkenskap i felleskjøkkenet.

Passivhus med fjernvarme

Husleien inkluderer strøm og energi. 

Bygget har passivhusstandard og er tilknyttet fjernvarmeanlegg. Ventilasjonsoppvarming og varmt forbruksvann kommer fra fjernvarmeanlegget.


Tenk på miljøet - hjelp oss å spare strøm!

Dokumenter

Plantegning Campus Ringerike pdf Oversikt kjellerboder pdf