Campus Vestfold Studentboliger

Fra 4940 kr

På Campus Vestfold Studentboliger bor du tett på alt som skjer på Bakkenteigen i Horten, med god bussforbindelse rett på utsiden. Velg mellom mange ulike hybler og leiligheter!

Spørsmål om studentbolig?

Send oss en melding! Eller ta kontakt i chatten (via ikonet i høyre hjørne).

Trivselsvert for beboere

Du finner kontaktinformasjon til trivselsverten din på Min Side.

Om byggene:

De 100 første studentboligene på Campus Vestfold Studentboliger ble ferdigstilt til studiestart 2012, og høsten 2014 stod til sammen 241 studentboliger klare på Campus Vestfold. Byggene har fått navnene Alfa, Beta, Delta, Gamma, Epsilon, Sigma og Omega.

Har du spørsmål om SSNs studentboliger? Sjekk ut våre Ofte stilte spørsmål!

Byggene har følgende boligtyper:

Flere av hyblene er universelt utformet og tilrettelagt for beboere med funksjonsnedsettelse. Les mer om tilrettelegging her.

Det er opprettet en gruppe på Facebook forbeholdt beboere ved Campus Vestfold. 

Praktisk info om Campus Vestfold Studentboliger:

Nedgravde avfallsigloer ligger mellom Beta og gangveien, og mellom Sigma og gangveien. Husk å sortere!

  • Beboere på Alfa, Beta, Delta og Gamma har bod i kjelleren på Beta. Låses med privat hengelås.
  • Beboere på Omega, Sigma og Epsilon har boder i kjelleren på Epsilon. Låses med privat hengelås.
  • Noen hybler/leiligheter har bod på bakkeplan med fysisk nøkkel som henger inne i boligen på merket krok.

I kjelleren på Beta og Epsilon finner du byttehyller. Her kan du sette igjen ting du ikke lenger har bruk for, eller finne ting du trenger til hybelen. Det er ikke tillatt å sette igjen møbler eller tekstiler.

Vaskeriet ligger i første etasje på Delta, og kan benyttes av alle beboere ved Campus Vestfold Studentboliger.

Vask klær med appWash

Med denne løsningen foregår alt via en app på mobilen (alternativt via nettside).

1. Last ned appen appWash by Miele eller gå inn på https://appwash.com/no
2. Registrer deg i appen
3. Fyll på saldoen

På vaskeriet:

4. Velg maskin
5. Velg program
6. Legg inn tøy og start maskinen

Det er foreløpig ikke mulig å reservere maskiner i appen, men du kan bruke appen for å sjekke om det er ledige maskiner. Du vil også få et varsel via appen når vasken din er ferdig.

To av byggene har heis: Epsilon og Omega. 

Universitets parkeringsplass, Søndre P-plass, ligger rett ved Campus Vestfold Studentboliger. Deler av denne parkeringsplassen kan benyttes av våre beboere. Vi oppfordrer deg til å sette deg inn i parkeringsbestemmelsene på USN.

Sykler parkeres i sykkelstativene utenfor boligene, husk sykkellås! 

Felleskjøkkenet på Epsilon og Beta er utstyrt med Quooker (varmtvannskran). Dette er en løsning hvor du får kokende vann (110 grader) rett fra krana. Det gjør at du som tilhører felleskjøkken på Epsilon eller Beta ikke har behov for å ha med deg vannkoker.

Campus Vestfold Studentboliger har et flott uteområde med grillplass og fin natur. Det er rusleavstand til volleyballbane, fotballbane, apparater for egenvektstrening OG padel-tennis-bane! Banen kan reserveres via Min side (under Reservasjoner).

Branninformasjon

Det er superviktig for både din og andres sikkerhet at du har gjort deg kjent med brannvarslingssystemet i studentboligen. Du finner informasjon om brannvarslingssystemet som gjelder for deg på Min side under Branninformasjon. Vi ønsker at du leser denne og krysser av for at informasjonen er lest og forstått.

Det er også oppslag i studentboligen som gir deg informasjon.

Du kan lese mer om generell brannsikkerhet her.


Forbehold om feil i inventar. Noe inventar kan dessuten gjelde for fellesrom og ikke den enkelte enhet.

Kabel i ruter

Internett via kabel


Det er plassert ut en ruter fra SSN på din hybel. Skal du bruke kablet forbindelse må du koble enheten du skal bruke gjennom denne.

Vi anbefaler at det brukes nettverkskabler av standarden cat5e eller nyere.

Priv-ssid: Eget trådløst nettverk

Eget trådløst nettverk

SSID og passord til ditt personlige trådløse nettverk finner du under internettfanen på Min side.

SSN-ekstern

Dette trådløse nettverket er forbeholdt leietakere som ikke har konto for å benytte Eduroam. Hvis du ikke er student eller ansatt ved USN vil du finne passordet under fanen Internett på min side.

WiFi: Eduroam

Dette er det samme trådløse nettverket som du finner på campus (I tillegg til en rekke andre steder). For å logge på Eduroam må du bruke din studentkonto ([email protected] + passord). Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine nettsider.


Eduroam bruker wpa-enterprise for autentisering. Dvs. at man trenger både brukernavn og passord for å logge på. Mange enheter som smart-tv, Chromecast, Apple TV og spillkonsoller har ikke støtte for dette og kan derfor ikke benyttes på Eduroam.

WiFi fellesområder

Disse trådløse nettene er også tilgjengelig i fellesområder (kjøkken/stue/gang).

Nøkkelkort og innlåsing med app/Min side

Lås deg inn med mobilen

Du kan enkelt låse deg inn via "Mitt nøkkelkort" på Min side på mobil/desktop eller via Student Sørøst-appen (her ligger Mitt nøkkelkort på Studentbolig-tjenesten). Mitt nøkkelkort gir deg mulighet til å låse opp alle dører du har tilgang til gjennom ditt leieforhold med SSN. Det er også denne funksjonen du kan bruke for å låse inn gjester.


NB! Vi anbefaler at du alltid tar med nøkkelkort når du forlater hybelen. Åpning fra web vil ikke fungere hvis du mangler internett eller Min side er nede.

Tips – kjøp deg et ekstra nøkkelkort på SSNs servicekontor! Det er smekklås på dørene og fort gjort å låse seg ute. Et ekstra nøkkelkort kan oppbevares hos en medstudent.

Nøkkelkort:

Du vil motta ett nøkkelkort (kostnadsfritt) når du flytter inn i boligen din. Slik virker det:

Ytterdør:

Hold kortet inntil kortleseren. Det skal blinke grønt i leseren. Tast inn din firesifrede kode. Døren låses opp. 

Innerdører:

Hold kortet inntil leserenheten. Trykk ned håndtaket og åpne døren når du får grønt lys og et enkelt pip. Døren låses automatisk når den lukkes, men kan alltid åpnes innvendig med dørvrideren.

NB! Ikke lag hull i eller skriv på nøkkelkortet – det kan slutte å fungere.

Feilmelding i kortleser på hybel/leilighetsdør:

Grønt og rødt lys blinker vekselvis: lav batterispenning, batteriene må byttes med en gang. Ved lav batterispenning kan det også forekomme at rød og grønn blinker samtidig. Meld fra på Feil og mangler på Min side ved behov for batteribytte. 

Når du flytter ut leverer du nøkkelkortet tilbake, bruk gjerne en av våre dropboxer. OBS! Det tilkommer gebyr ved manglende innlevering av nøkkelkort. Se prislisten.

Fjernvarmeanlegg

Strøm er inkludert i husleien.

Bygget er tilknyttet fjernvarmeanlegg. Oppvarming via radiatorer, ventilasjonsoppvarming og varmtvann kommer fra fjernvarmeanlegget.


Studentboligene er bygget energieffektive for å holde på varmen i den kalde årstiden. Det er ikke installert kjøling på eiendommen og i sommerhalvåret kan det bli varmt inne dersom det er varmt ute.

Dokumenter

Boder i kjeller Beta pdf Boder i kjeller Epsilon pdf Plantegning Alfa pdf Plantegning Beta pdf Plantegning Gamma pdf Plantegning Delta pdf Plantegning Epsilon pdf Plantegning Omega pdf Plantegning Sigma pdf