Klokkergården Studentboliger

Fra 4350 kr

Klokkergården ligger i Borre, kun en kort sykkeltur fra Bakkenteigen (Campus Vestfold). Her bor du i en mini-landsby av småhus, med kort vei til både bademuligheter og matbutikken!

Trivselsverter

Om byggene:

Sommeren 2021 gikk startskuddet for første trinn av ombyggingen av Klokkergården. Målet med ombyggingen er å utnytte arealene slik at alle hybler på sikt får eget bad og kjøkken.

Les om de første ferdigstilte hyblene på Klokkergården her.

Ombyggingen innebærer også nye sosiale rom for beboerne, i form av et flott felleshus i bygget "Skomakeren", samt bytterom og biljard/bordtennis-rom. 

Les mer om det ferdigstilte fellesbygget Skomakeren her!

Klokkergården består av hele 21 bygninger, alle med gamle lokale navn fra områder/gårder i Borre. Når ombyggingen er ferdig den 1. juli 2022, vil det være 161 boenheter på Klokkergården. Disse fordeles på 8 familieleiligheter, 6 parleiligheter og 147 hybler med eget bad og kjøkken.

Bo sammen i vennekollektiv på Blekket i Klokkergården:

På Klokkergården kan du flytte inn i kollektiv sammen med vennene dine i huset som heter Blekket:

  • Alle vennene (som alle er studenter) må legge inn hver sin boligsøknad på Min side.
  • Skriv i fritekstfeltet hvem du ønsker å bo sammen med.
  • Dersom du ønsker å flytte inn i vennekollektiv bør du sende inn boligsøknaden din senest i mai/juni. Les mer om søknad.

Vennekollektiv er et nytt prøveprosjekt for SSN Bolig.

Nedgravde avfallsigloer finnes bak bygget som heter "Vaskekjelleren" og på nedsiden av "Myra". Husk å sortere avfallet riktig!

Det tar deg kun 10 minutter å spasere ned til yrende strandliv og til Borre Nasjonalpark. Gangavstand til campus Vestfold (2 km). Veldig kort vei til nærmeste matbutikk (KIWI Borre).

Pga ombyggingen på Klokkergården varierer det om hver boenhet har egen bod eller ikke. Boligene som bygges om i 2021/2022 får ikke egen bod, men har god lagringsplass inne i den enkelte hybelen/leiligheten og sykkelparkering under tak.

Beboere i Grisehuset, Hønsehuset, Fjøset og Stabburet har egen innvendig og utvendig bod frem til ombyggingen starter. Beboere i Kårstua, Stallen, Smia og Låven har ikke egen bod etter ombyggingen. De resterende byggene har både innvendig og utvendig bod tilhørende hver boenhet.

Her kan du lese mer om brannsikkerhet. Er du beboer på Klokkergården finner du viktig informasjon om brannvarslingsanleggene på Min side.

Det er opprettet en Facebookgruppe forbeholdt beboere på Klokkergården. Den finner du her: https://www.facebook.com/groups/klokkis/

På Klokkergården er det lagt til rette for gode møteplasser for beboerne. Det finnes:

  • "Skomakeren" - nyoppusset (i 2022) og fint fellesrom (et helt hus!) til bruk for alle beboere. Huset har kjøkkenkrok med kjøl/frys, stekeovn/koketopp og oppvaskmaskin, et stort allrom med mengder av sitteplasser og to store skjermer, samt en koselig hems med sofa. Det er egne toaletter i huset.

    Skomakeren bookes via trivelsvert.

  • "Hangout" - et eget rom med biljard og bordtennis (under oppussing våren 2022). Rommet finnes i underetasjen på "Stallen".
  • "Gratis-bua" - et eget bytterom for beboerne på Klokkergården. Her kan man sette igjen ting man ikke lenger har bruk for, eller finne ting man trenger til hybelen. Rommet er under etablering våren 2022, ligger i tilknytning til "Hangout" i Stallen og skal stå klart før sommeren 2022.

På Klokkergården finner du fellesvaskeri med vaskemaskiner og tørketromler i underetasjen på bygget Smia. Du behøver ikke å ha med deg eget vaskemiddel, ettersom maskinene har "doseringsanlegg" - det vil si at det automatisk fylles på vaskemiddel. Vaskemidlene er allergivennlige.

Vask klær med appWash

Med denne løsningen foregår alt via en app på mobilen (alternativt via nettside).

1. Last ned appen appWash by Miele eller gå inn på https://appwash.com/no
2. Registrer deg i appen
3. Fyll på saldoen

På vaskeriet:

4. Velg maskin
5. Velg program
6. Legg inn tøy og start maskinen

Det er foreløpig ikke mulig å reservere maskiner med denne løsningen, men du kan bruke appen for å sjekke om det er ledige maskiner. Du vil også få et varsel via appen når vasken din er ferdig.

Du kan lade din el-bil på en av de ti nye laderne som er etablert på det nedre parkeringsområdet, bak bygningen som heter Grisehuset. Ladestasjonene er knyttet til solceller :)

For å få tilgang til ladestasjonene sender du en e-post til [email protected] og oppgir den e-postadressen du ønsker å få invitasjon til. Du vil deretter motta en invitasjon til Plugpay, hvor du kan legge inn betalingskort og se ledige ladere. Plugpay kan også gi deg varsel når bilen er ferdig ladet (kr 3,-).

Når renoveringen av Klokkergården er ferdigstilt 1. juni 2022 vil alle enheter ha innlåsing med nøkkelkort (ikke fysisk nøkkel).

Du vil motta ett nøkkelkort (kostnadsfritt) med en firesifret kode når du flytter inn i boligen din.

NB! Ikke lag hull i eller skriv på nøkkelkortet – det kan slutte å fungere.

Lås deg inn via Mitt nøkkelkort

I tillegg kan du enkelt låse deg inn via "Mitt nøkkelkort" på Min side, enten via appen Student Sørøst eller i nettleser på mobil/pc. Her har du mulighet til å låse opp alle dører du har tilgang til gjennom ditt leieforhold med SSN. Det er også denne funksjonen du kan bruke for å låse inn gjester. 

Vi anbefaler at du alltid tar med nøkkelkort når du forlater hybelen. Åpning fra web vil ikke fungere hvis Min side har nedetid eller du mangler internett.

Husk at alle nøkkelkort må leveres tilbake til oss når du flytter ut! Det tilkommer gebyr ved manglende innlevering.

Det er gratis parkering. 10 ladeplasser for el-bil (tilknyttet solceller) tilknyttet Plugpay (les mer under Ladestasjon for el-bil). Låsbar sykkelstall.

Alle hybler på Klokkergården har strøm inkludert i husleien. En del av par- og familieleilighetene får et fast tillegg på husleien for strøm. Dette betyr at du får forutsigbare boutgifter og slipper å håndtere et abonnement for strøm og en strømregning.

Bygningene som er oppført etter 2006 er tilknyttet nærvarmeanlegg som bidrar med oppvarming av radiatorer og varmtvann. Resten av byggene har strøm som energikilde.

Tenk på miljøet, hjelp oss å spare energi!

Det er flotte uteområder med grillplasser, samt en liten lekeplass.

Kabel i ruter

Internett via kabel


Det er plassert ut en ruter fra SSN på din hybel. Skal du bruke kablet forbindelse må du koble enheten du skal bruke gjennom denne.

Vi anbefaler at det brukes nettverkskabler av standarden cat5e eller nyere.

Kabel i ruter dir-100

Internett via kabel


Det er plassert ut en ruter fra SSN (Dlink DIR-100) på din hybel. Skal du bruke kablet forbindelse må du koble enheten gjennom denne. Bruk én eller flere av de blå portene merket 1-4. Den grå porten merket «Internet» skal være koblet i vegguttaket.

Ruteren er ferdig konfigurert fra oss, og må ikke resettes/endres

Vi anbefaler at det brukes nettverkskabler av standarden cat5e eller nyere

Ikke WiFi

SSN leverer ikke noe trådløst nett i dette bygget. Hvis det er behov for wifi, må leietaker selv sette opp dette ved hjelp av en trådløs ruter e.l.

Priv-ssid: Eget trådløst nettverk

Eget trådløst nettverk

SSID og passord til ditt personlige trådløse nettverk finner du under internettfanen på Min side.

WiFi: Eduroam

Dette er det samme trådløse nettverket som du finner på campus (I tillegg til en rekke andre steder). For å logge på Eduroam må du bruke din studentkonto ([email protected] + passord). Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine nettsider.


Eduroam bruker wpa-enterprise for autentisering. Dvs. at man trenger både brukernavn og passord for å logge på. Mange enheter som smart-tv, Chromecast, Apple TV og spillkonsoller har ikke støtte for dette og kan derfor ikke benyttes på Eduroam.

Dokumenter

Oversiktskart Klokkergården pdf Plantegning Fukla_1-2 etg pdf Plantegning Skilnan-trinn3 pdf Plantegning Myra-trinn3 pdf Plantegning Jota-trinn3 pdf FJØSET - floor plan pdf Plantegning Framhuset pdf Plantegning Vaskekjelleren pdf Plantegning_Floor Plan Grisehuset pdf Plantegning_Floor Plan Hønsehuset pdf Plantegning_Floor Plan Kårstua pdf Plantegning_Floor Plan Låven pdf Plantegning_Floor Plan Smia pdf Plantegning_Floor Plan Stallen pdf Plantegning_Floor Plan_LØA pdf Plantegninger_Floor Plan Stabburet pdf Plantegning Nøisom 2. etg. pdf Plantegning Nøisom 1. etg. pdf Plantegning Knippa pdf Plantegning Fukla 2. etg. pdf Plantegning Fukla 1. etg. pdf Plantegning Blekket pdf Plantegning Såta pdf