Klokkergården Studentboliger

Fra 4610 kr

Klokkergården ligger i Borre, kun en kort sykkeltur fra Bakkenteigen (USN Campus Vestfold). Her bor du i en mini-landsby av småhus, med kort vei til både bademuligheter og matbutikken!

Spørsmål om studentbolig?

Send oss en melding! Eller ta kontakt i chatten (via ikonet i høyre hjørne).

Trivselsvert for beboere

Du finner kontaktinformasjon til trivselsverten din på Min Side.

Om byggene:

Klokkergården er bygget i flere omganger og senest ombygget i 2022 med det formål å gi alle hybler eget bad og kjøkken på sikt. 

Se hvor fine hyblene på Klokkergården ble etter ombyggingen.

Ombyggingen innebar også nye sosiale rom for beboerne, i form av et flott felleshus i bygget "Skomakeren", samt bytterom og biljard/bordtennis-rom. 

Les mer om det flotte fellesbygget Skomakeren her!

Klokkergården består av hele 21 bygninger, alle med gamle lokale navn fra områder/gårder i Borre. Totalt er det 161 boenheter på Klokkergården fordelt på:

Har du spørsmål om studentbolig hos SSN, bør du sjekke våre Ofte stilte spørsmål!

Praktisk informasjon om Klokkergården Studentboliger:

Nedgravde avfallsigloer finnes bak bygget som heter "Vaskekjelleren" og på nedsiden av "Myra". Husk å sortere avfallet riktig!

Det tar deg kun 10 minutter å spasere ned til yrende strandliv og til Borre Nasjonalpark. Gangavstand til USN Campus Vestfold (2 km). Veldig kort vei til nærmeste matbutikk (KIWI Borre).

Pga ombyggingen på Klokkergården varierer det om hver boenhet har egen bod eller ikke. Boligene som ble bygget om i 2021/2022 har ikke egen bod, men har god lagringsplass inne i den enkelte hybelen/leiligheten og sykkelparkering under tak.

Beboere i Grisehuset, Hønsehuset, Fjøset, Stabburet, Kårstua, Stallen, Smia og Låven har ikke egen bod etter ombyggingen. De resterende byggene har både innvendig og utvendig bod tilhørende hver boenhet.

Her kan du lese mer om brannsikkerhet. Er du beboer på Klokkergården finner du viktig informasjon om brannvarslingsanleggene på Min side.

"Gratis-bua" er et eget bytterom for beboerne på Klokkergården. Her kan man sette igjen ting man ikke lenger har bruk for, eller finne ting man trenger til hybelen. Det er ikke tillatt å sette fra seg møbler eller tekstiler i Gratis-bua. Rommet ligger i tilknytning til "Hangout" i Stallen. 

Det er opprettet en Facebookgruppe forbeholdt beboere på Klokkergården. Den finner du her: https://www.facebook.com/groups/klokkis/

På Klokkergården er det lagt til rette for gode møteplasser for beboerne. Det finnes:

 • "Skomakeren" - nyoppusset (i 2022) og fint fellesrom (et helt hus!) til bruk for alle beboere. Huset har kjøkkenkrok med kjøl/frys, stekeovn/koketopp og oppvaskmaskin, et stort allrom med mengder av sitteplasser og to store skjermer, samt en koselig hems med sofa. Det er egne toaletter i huset.

  Skomakeren bookes via trivselsverten på Klokkergården. Du finner kontaktinfo til trivselsverten din på Min side.

 • "Hangout" - et eget rom med biljard og bordtennis. Rommet finnes i underetasjen på "Stallen".

På Klokkergården finner du fellesvaskeri med vaskemaskiner og tørketromler i underetasjen på bygget Smia (lås deg inn med nøkkelkort/app). Du behøver ikke å ha med deg eget vaskemiddel, ettersom maskinene har "doseringsanlegg" - det vil si at det automatisk fylles på vaskemiddel. Vaskemidlene er allergivennlige.

Vask klær med appWash

Med denne løsningen foregår alt via en app på mobilen (alternativt via nettside).

1. Last ned appen appWash by Miele eller gå inn på https://appwash.com/no
2. Registrer deg i appen
3. Fyll på saldoen

På vaskeriet:

4. Velg maskin
5. Velg program
6. Legg inn tøy og start maskinen

Det er foreløpig ikke mulig å reservere maskiner med denne løsningen, men du kan bruke appen for å sjekke om det er ledige maskiner. Du vil også få et varsel via appen når vasken din er ferdig.

 1. Blekket: hybler med eget bad, kjøkken i kollektiv (fire deler kjøkken).
 2. Fjøset: hybler med eget bad og kjøkken.
 3. Framhuset: hybler, to og to deler bad og kjøkken.
 4. Fukla: hybler med eget bad og kjøkken i kollektiv (fire deler kjøkken).
 5. Grisehuset: hybler med eget bad og kjøkken.
 6. Hønsehuset: hybler med eget bad og kjøkken.
 7. Jota: familieleiligheter.
 8. Knippa: hybler med eget bad, kjøkken i kollektiv (fire deler kjøkken).
 9. Kårstua: hybler med eget bad og kjøkken.
 10. Løa: hybler med eget bad og kjøkken.
 11. Låven: hybler med eget bad og kjøkken.
 12. Myra: hybler med eget bad, kjøkken i kollektiv (fire deler kjøkken).
 13. Nøisom: hybler, to og to deler bad og kjøkken.
 14. Skilnan: familieleiligheter.
 15. Skomakerverkstedet/Skomakeren: felleshus (booking via trivselvert).
 16. Smia: hybler med eget bad og kjøkken.
 17. Stabburet: hybler med eget bad og kjøkken.
 18. Stallen: fellesrommet "Hangout" med biljard og bordtennisbord! Det nye bytterommet "Gratis-bua" ligger i tilknytning til Hangout-rommet i underetasjen på Stallen.
 19. Såta: parleiligheter.
 20. Vaskekjelleren: fellesvaskeri i kjeller, hybler i første og andre etasje.
 21. Vaskeriet: fellesvaskeri.


Du kan lade din el-bil på en av de ti nye laderne som er etablert på det nedre parkeringsområdet, bak bygningen som heter Grisehuset. Ladestasjonene er knyttet til solceller :)

For å få tilgang til ladestasjonene sender du en e-post til [email protected] og oppgir den e-postadressen du ønsker å få invitasjon til. Du vil deretter motta en invitasjon til Plugpay, hvor du kan legge inn betalingskort og se ledige ladere. Plugpay kan også gi deg varsel når bilen er ferdig ladet (kr 3,-).

De fleste hybler og alle fellesrom har innlåsing med nøkkelkort (ikke fysisk nøkkel). Det er kun bygget Vaskekjelleren som ikke har nøkkelkort, men vanlig nøkkel.

Du vil motta ett nøkkelkort (kostnadsfritt) med en firesifret kode når du flytter inn i boligen din.

NB! Ikke lag hull i eller skriv på nøkkelkortet – det kan slutte å fungere.

Lås deg inn via Mitt nøkkelkort

I tillegg kan du enkelt låse deg inn via "Mitt nøkkelkort" på Min side, enten via appen Student Sørøst eller i nettleser på mobil/pc. Her har du mulighet til å låse opp alle dører du har tilgang til gjennom ditt leieforhold med SSN. Det er også denne funksjonen du kan bruke for å låse inn gjester. 

Vi anbefaler at du alltid tar med nøkkelkort når du forlater hybelen. Åpning fra web vil ikke fungere hvis Min side har nedetid eller du mangler internett.

Husk at alle nøkkelkort må leveres tilbake til oss når du flytter ut! Det tilkommer gebyr ved manglende innlevering.

Det er gratis parkering. 10 ladeplasser for el-bil (tilknyttet solceller) tilknyttet Plugpay (les mer under Ladestasjon for el-bil). Låsbar sykkelstall.

Alle hybler på Klokkergården har strøm inkludert i husleien. En del av par- og familieleilighetene får et fast tillegg på husleien for strøm. Dette betyr at du får forutsigbare boutgifter og slipper å håndtere et abonnement for strøm og en strømregning.

Bygningene som er oppført etter 2006 er tilknyttet nærvarmeanlegg som bidrar med oppvarming av radiatorer og varmtvann. Resten av byggene har strøm som energikilde.

Tenk på miljøet, hjelp oss å spare energi!

Det er flotte uteområder med grillplasser, samt en liten lekeplass.

Forbehold om feil i inventar. Noe inventar kan dessuten gjelde for fellesrom og ikke den enkelte enhet.

Kabel i ruter

Internett via kabel


Det er plassert ut en ruter fra SSN på din hybel. Skal du bruke kablet forbindelse må du koble enheten du skal bruke gjennom denne.

Vi anbefaler at det brukes nettverkskabler av standarden cat5e eller nyere.

Priv-ssid: Eget trådløst nettverk

Eget trådløst nettverk

SSID og passord til ditt personlige trådløse nettverk finner du under internettfanen på Min side.

WiFi: Eduroam

Dette er det samme trådløse nettverket som du finner på campus (I tillegg til en rekke andre steder). For å logge på Eduroam må du bruke din studentkonto ([email protected] + passord). Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine nettsider.


Eduroam bruker wpa-enterprise for autentisering. Dvs. at man trenger både brukernavn og passord for å logge på. Mange enheter som smart-tv, Chromecast, Apple TV og spillkonsoller har ikke støtte for dette og kan derfor ikke benyttes på Eduroam.

WiFi fellesområder

Disse trådløse nettene er også tilgjengelig i fellesområder (kjøkken/stue/gang).

Dokumenter

Oversiktskart Klokkergården pdf Plantegning Fukla_1-2 etg pdf Plantegning Skilnan-trinn3 pdf Plantegning Myra-trinn3 pdf Plantegning Jota-trinn3 pdf FJØSET - floor plan pdf Plantegning Framhuset pdf Plantegning Vaskekjelleren pdf Plantegning_Floor Plan Grisehuset pdf Plantegning_Floor Plan Hønsehuset pdf Plantegning_Floor Plan Kårstua pdf Plantegning_Floor Plan Låven pdf Plantegning_Floor Plan Smia pdf Plantegning_Floor Plan Stallen pdf Plantegning_Floor Plan_LØA pdf Plantegninger_Floor Plan Stabburet pdf Plantegning Nøisom 2. etg. pdf Plantegning Nøisom 1. etg. pdf Plantegning Knippa pdf Plantegning Fukla 2. etg. pdf Plantegning Fukla 1. etg. pdf Plantegning Blekket pdf Plantegning Såta pdf