Klokkergården Studentboliger

Fra 4160 kr

Klokkergården ligger i Borre, kun en kort sykkeltur fra Bakkenteigen (Campus Vestfold). Her bor du i en mini-landsby av småhus, med kort vei til både bademuligheter og matbutikken!

Trivselsverter

Om byggene:

Sommeren 2021 går startskuddet for første trinn av ombyggingen av Klokkergården. Målet med ombyggingen er å utnytte arealene slik at alle hybler på sikt får eget bad og kjøkken. 

Klokkergården Studentboligtun ble i 1992 tildelt Miljøprisen da første byggetrinn av boligtunet ble ferdigstilt. Boligtunet er bygd opp rundt gårdstun med mange mindre hus.

I 2006 ble Klokkergården utvidet med fem nye bygninger med moderne parleiligheter, hybler med delt bad og kjøkken og hybler med egne bad og delt kjøkken. Høsten 2008 ble ytterligere tre bygg ferdigstilt: to bygg med familieleiligheter og et hybelbygg.

Det tar deg kun 10 minutter å spasere ned til yrende strandliv og til Borre Nasjonalpark. Gangavstand til campus Vestfold (2 km).

Her kan du lese mer om brannsikkerhet og brannvarslingsanleggene på Klokkergården


Det er opprettet en Facebookgruppe forbeholdt beboere på Klokkergården. Den finner du her: https://www.facebook.com/groups/klokkis/

På Klokkergården er det squash-hall, bordtennis og biljard, og et lite trimrom med et begrenset utvalg av treningsapparater. Squash-hallen er til fri benyttelse for alle leieboere. Det er mulig å låne racket av husverter. Studentene ordner selv med booking av banen på egne lister i squash-hallen. Ta eventuelt kontakt med husøkonom dersom lister mangler. For gulvets del oppfordrer vi dere til å kun benytte sko uten svarte såler. Trimrommet finner du i underetasjen på Vaskekjelleren. Bordtennis og biljard finner du i underetasjen på Stallen.

På Klokkergården finner du to fellesvaskerier med vaskemaskiner og tørketromler i byggene "Vaskekjelleren" og "Vaskeriet". 

Ny vaskeriløsning - appWash

Med den nye løsningen foregår alt via en app på mobilen (alternativt via nettside). Dersom du tidligere har benyttet vaskekort vil du ikke trenge dette lenger.

1. Last ned appen appWash by Miele eller gå inn på https://appwash.com/no
2. Registrer deg i appen
3. Fyll på saldoen

På vaskeriet:

4. Velg maskin
5. Velg program
6. Legg inn tøy og start maskinen

Det er foreløpig ikke mulig å reservere maskiner med denne løsningen, men du kan bruke appen for å sjekke om det er ledige maskiner. Du vil også få et varsel via appen når vasken din er ferdig.

Kontakt oss dersom du ønsker å leie motorvarmer. Vi lager et skilt med ditt bilnummer på som settes opp ved det aktuelle uttaket. Denne parkeringsplassen blir da reservert til deg for vinteren. Du vil motta en nøkkel til motorvarmeruttaket. Leien koster kr 600 pr sesong. 

Det er strømuttak for motorvarmer ved Kårstua/Skomakeren og nede bak Stabburet.

Det er gratis parkering med mulighet for leie av motorvarmere. Låsbar sykkelstall.

Alle hybler på Klokkergården har strøm inkludert i husleien. En del av par- og familieleilighetene får et fast tillegg på husleien for strøm. Dette betyr at du får forutsigbare boutgifter og slipper å håndtere et abonnement for strøm og en strømregning.

Bygningene som er oppført etter 2006 er tilknyttet nærvarmeanlegg som bidrar med oppvarming av radiatorer og varmtvann. Resten av byggene har strøm som energikilde.

Tenk på miljøet, hjelp oss å spare energi!

Det er flotte uteområder med grillplasser.

Kabel i ruter

Internett via kabel


Det er plassert ut en ruter fra SSN på din hybel. Skal du bruke kablet forbindelse må du koble enheten du skal bruke gjennom denne.

Vi anbefaler at det brukes nettverkskabler av standarden cat5e eller nyere.

Kabel i ruter dir-100

Internett via kabel


Det er plassert ut en ruter fra SSN (Dlink DIR-100) på din hybel. Skal du bruke kablet forbindelse må du koble enheten gjennom denne. Bruk én eller flere av de blå portene merket 1-4. Den grå porten merket «Internet» skal være koblet i vegguttaket.

Ruteren er ferdig konfigurert fra oss, og må ikke resettes/endres

Vi anbefaler at det brukes nettverkskabler av standarden cat5e eller nyere

Ikke WiFi

SSN leverer ikke noe trådløst nett i dette bygget. Hvis det er behov for wifi, må leietaker selv sette opp dette ved hjelp av en trådløs ruter e.l.

Priv-ssid: Eget trådløst nettverk

Eget trådløst nettverk

SSID og passord til ditt personlige trådløse nettverk finner du under internettfanen på Min side.

WiFi: Eduroam

Dette er det samme trådløse nettverket som du finner på campus (I tillegg til en rekke andre steder). For å logge på Eduroam må du bruke din studentkonto ([email protected] + passord). Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine nettsider.


Eduroam bruker wpa-enterprise for autentisering. Dvs. at man trenger både brukernavn og passord for å logge på. Mange enheter som smart-tv, Chromecast, Apple TV og spillkonsoller har ikke støtte for dette og kan derfor ikke benyttes på Eduroam.

Dokumenter

Oversiktskart Klokkergården pdf Plantegning Fukla_1-2 etg pdf Plantegning Nøisom_1-2 etg pdf Plantegning Såta_1-2 etg pdf Plantegning Vaskeriet-Skomakeren-Squashhallen pdf Plantegning Smia-Stabburet pdf Plantegning Blekket 1-2 etg pdf Plantegning Låven-Stallen-Fjøset-Vaskekjelleren-Kårstua-Framhuset-Grisehuset-Hønsehuset pdf Plantegning Skilnan-trinn3 pdf Plantegning Myra-trinn3 pdf Plantegning Jota-trinn3 pdf Plantegning Knippa pdf