Moov In

Fra 5010 kr

På Moov In bor du midt i smørøyet i Drammen sentrum, med kort vei til det aller meste.

Spørsmål om studentbolig?

Send oss en melding! Eller ta kontakt i chatten (via ikonet i høyre hjørne).

Trivselsvert for beboere

Du finner kontaktinformasjon til trivselsverten din på Min Side.

Om bygget:

Moov In består av åtte etasjer og 132 boenheter. I 1. og 2. etasje finner du Drammens råeste treningssenter, Moov. Moov har et spennende konsept innen helse, trening og velvære, og har gode rabattordninger for studenter. Se Moov for mer informasjon.  

Alle boligene og innvendige fellesarealer er røykfrie. Flere av boligene er tilpasset rullestolbrukere.

Bygget inneholder fire ulike boligtyper:

Det tilbys ingen familieleiligheter i Drammen. 

Søppelrom på gateplan. Dør inn fra fortau i front av bygget ved siden av nedkjøring til parkeringskjeller. Døren er merket "Avfallsrom studenter". Husk å sortere!

Studentblokka Moov In ligger svært sentralt til og har de fleste fasiliteter rett utenfor dørene. Det er 3 minutters gange til  jernbane og busstasjon, USN ligger 100 meter unna.

Alle beboere disponerer egen låsbar bodplass. 

Her kan du lese mer om brannsikkerhet, og brannvarslingsanlegget på Moov In

Det er fellesvaskeri i 3. etasje med vaskemaskiner og tørketromler.

Ny vaskeriløsning - appWash

1. Last ned appen appWash by Miele eller gå inn på https://appwash.com/no
2. Registrer deg i appen
3. Fyll på saldoen

På vaskeriet:

4. Velg maskin
5. Velg program
6. Legg inn tøy og start maskinen

Det er foreløpig ikke mulig å reservere maskiner med denne løsningen, men du kan bruke appen for å sjekke om det er ledige maskiner. Du vil også få et varsel via appen når vasken din er ferdig.

Det er heis fra parkeringskjelleren til toppetasjen.

Du vil motta ett nøkkelkort (kostnadsfritt) når du flytter inn i din studentbolig. Ønsker du ekstra nøkkelkort, ta kontakt med servicesenteret ditt.

Bruk kortet slik:

Ytterdører: Hold kortet inntil leseren. Det skal blinke grønt i leseren. Tast inn din firesifrede kode (du velger kode selv når du får tildelt nøkkelkortet). Døren låses opp. 

Innerdører: Hold kortet inntil leserenheten. Trykk ned håndtaket og åpne døren når du får grønt lys og et enkelt pip. Døren låses automatisk når den lukkes, men kan alltid åpnes innvendig med dørvrideren.

Grønt og rødt lys blinker vekselvis: lav batterispenning, batteriene må byttes med en gang. Ved lav batterispenning kan det også forekomme at rød og grønn blinker samtidig. Meld fra til oss om at det er behov for batteribytte.

NB! Ikke lag hull i eller skriv på nøkkelkortet – det kan slutte å fungere.

I tillegg kan du enkelt låse deg inn via "Mitt nøkkelkort" på "Min side". Her har du mulighet til å låse opp alle dører du har tilgang til gjennom ditt leieforhold med SSN. det er også denne funksjonen du kan bruke for å låse inn gjester. 

Vi anbefaler at du alltid tar med nøkkelkort når du forlater hybelen. Åpning fra web vil ikke fungere hvis internett på bygget er borte.

Husk at alle nøkkelkort må leveres tilbake til oss når du flytter ut! Det tilkommer gebyr ved manglende innlevering av nøkkelkort. Se prislisten

Alle beboere har tilgang til innvendig sykkelstall i kjelleren. Det er ingen egne parkeringsplasser for bil, men parkering kan leies av Aimo Park. Du kan gå inn på nettsiden deres og bestille. 

Strøm er inkludert i husleien.

Bygget er tilknyttet fjernvarmeanlegg, og radiatorer, ventilasjonsoppvarming og varmtvann drives med energi fra dette anlegget.

Tenk på miljøet - hjelp oss å spare strøm!

Forbehold om feil i inventar. Noe inventar kan dessuten gjelde for fellesrom og ikke den enkelte enhet.

Kabel i ruter

Internett via kabel


Det er plassert ut en ruter fra SSN på din hybel. Skal du bruke kablet forbindelse må du koble enheten du skal bruke gjennom denne.

Vi anbefaler at det brukes nettverkskabler av standarden cat5e eller nyere.

Priv-ssid: Eget trådløst nettverk

Eget trådløst nettverk

SSID og passord til ditt personlige trådløse nettverk finner du under internettfanen på Min side.

SSN-ekstern

Dette trådløse nettverket er forbeholdt leietakere som ikke har konto for å benytte Eduroam. Hvis du ikke er student eller ansatt ved USN vil du finne passordet under fanen Internett på min side.

WiFi: Eduroam

Dette er det samme trådløse nettverket som du finner på campus (I tillegg til en rekke andre steder). For å logge på Eduroam må du bruke din studentkonto ([email protected] + passord). Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine nettsider.


Eduroam bruker wpa-enterprise for autentisering. Dvs. at man trenger både brukernavn og passord for å logge på. Mange enheter som smart-tv, Chromecast, Apple TV og spillkonsoller har ikke støtte for dette og kan derfor ikke benyttes på Eduroam.

WiFi fellesområder

Disse trådløse nettene er også tilgjengelig i fellesområder (kjøkken/stue/gang).

Nøkkelkort og innlåsing med app/Min side

Lås deg inn med mobilen

Du kan enkelt låse deg inn via "Mitt nøkkelkort" på Min side på mobil/desktop eller via Student Sørøst-appen (her ligger Mitt nøkkelkort på Studentbolig-tjenesten). Mitt nøkkelkort gir deg mulighet til å låse opp alle dører du har tilgang til gjennom ditt leieforhold med SSN. Det er også denne funksjonen du kan bruke for å låse inn gjester.


NB! Vi anbefaler at du alltid tar med nøkkelkort når du forlater hybelen. Åpning fra web vil ikke fungere hvis du mangler internett eller Min side er nede.

Tips – kjøp deg et ekstra nøkkelkort på SSNs servicekontor! Det er smekklås på dørene og fort gjort å låse seg ute. Et ekstra nøkkelkort kan oppbevares hos en medstudent.

Nøkkelkort:

Du vil motta ett nøkkelkort (kostnadsfritt) når du flytter inn i boligen din. Slik virker det:

Ytterdør:

Hold kortet inntil kortleseren. Det skal blinke grønt i leseren. Tast inn din firesifrede kode. Døren låses opp. 

Innerdører:

Hold kortet inntil leserenheten. Trykk ned håndtaket og åpne døren når du får grønt lys og et enkelt pip. Døren låses automatisk når den lukkes, men kan alltid åpnes innvendig med dørvrideren.

NB! Ikke lag hull i eller skriv på nøkkelkortet – det kan slutte å fungere.

Feilmelding i kortleser på hybel/leilighetsdør:

Grønt og rødt lys blinker vekselvis: lav batterispenning, batteriene må byttes med en gang. Ved lav batterispenning kan det også forekomme at rød og grønn blinker samtidig. Meld fra på Feil og mangler på Min side ved behov for batteribytte. 

Når du flytter ut leverer du nøkkelkortet tilbake, bruk gjerne en av våre dropboxer. OBS! Det tilkommer gebyr ved manglende innlevering av nøkkelkort. Se prislisten.

Passivhus med fjernvarme

Husleien inkluderer strøm.

Bygget har passivhusstandard og er tilknyttet fjernvarmeanlegg. Ventilasjonsoppvarming og varmt forbruksvann kommer fra fjernvarmeanlegget.

Tenk på miljøet - hjelp oss å spare strøm!

Studentboligene er bygget energieffektive for å holde på varmen i den kalde årstiden. Det er ikke installert kjøling på eiendommen og i sommerhalvåret kan det bli varmt inne dersom det er varmt ute.

Les mer: Slik kjøler du ned hybelen om sommeren!

Dokumenter

Plantegninger Moov In 3-8 etg pdf