Øvre Sund

Fra 5120 kr

Studentboligene på Øvre Sund sto ferdige til studiestart i 2017 og vant Drammen bys byggeskikkpris i 2018!

Trivselsverter

Om byggene:

Øvre Sund har 243 boenheter fordelt på tre bygg: Domi, Tutus og Unitas. Byggene fikk sine navn gjennom en navnekonkurranse avholdt blant Drammens studenter i desember 2016. Navnene er hentet fra latin og juryen likte spesielt godt begrunnelsen om at ordenes betydning passer godt på studentboliger: Domi betyr "hjemme", Tutus betyr "trygg" og Unitas betyr "samhold".

Domi og Unitas er miljøvennlige og fremtidsrettede bygg oppført i massivtre med passivhusstandard.

Felleskjøkken er utstyrt med Quooker (varmtvannskran). Dette er en løsning hvor du får kokende vann (110 grader) rett fra krana. Det gjør at du som tilhører felleskjøkken på Unitas eller Domi ikke har behov for å ha med deg vannkoker. 

Alle beboere som tilhører felleskjøkken har eget kjøleskap og kjøkkenskap i felleskjøkkenet. 

Studentboligene er lokalisert rett på den andre siden av elven for Papirbredden Kunnskapspark, og broen Ypsilon gjør at det kun er få minutters gange til skolen.

Det er ett fellesvaskeri i 1. etasje i Tutus for beboere i dette bygget, samt ett fellesvaskeri i 1. etasje i Domi for beboere i både Domi og Unitas.

 Ny vaskeriløsning - appWash

Med den nye løsningen foregår alt via en app på mobilen (alternativt via nettside). Dersom du tidligere har benyttet vaskekort vil du ikke trenge dette lenger.

1. Last ned appen appWash by Miele eller gå inn på https://appwash.com/no
2. Registrer deg i appen
3. Fyll på saldoen

På vaskeriet:

4. Velg maskin
5. Velg program
6. Legg inn tøy og start maskinen

Det er foreløpig ikke mulig å reservere maskiner med denne løsningen, men du kan bruke appen for å sjekke om det er ledige maskiner. Du vil også få et varsel via appen når vasken din er ferdig.

Byggene har store felles uteområder med gress og beplantning. En offentlig lekeplass er etablert helt i enden av uteområdet.

Dokumenter

Oversikt kjellerboder pdf Plantegning Domi pdf Plantegning Tutus 1-3 etasje pdf Plantegning Unitas U-4 etg pdf