Fagerlund Studentboliger

Fra 4710 kr

10. august 2018 flyttet de første studentene inn i et splitter nytt Fagerlund Studentboliger. Nærmere 160 studenter fyller bygget som antakelig har Vestfolds flotteste studentboligutsikt!

Trivselsverter

Mathilde Johansen

45813994 [email protected]

Per Mikkel K Sjøwall

+4799360110 [email protected]

NB! Enhetene er stylet før fotografering. Løst interiør og pyntegjenstander følger ikke med. 


Om bygget:

Fagerlund Studentboliger inneholder totalt 156 boenheter fordelt på følgende boligtyper:

  • 92 stk hybler med eget bad og felleskjøkken delt med 11-14 andre beboere (15-19 m²).
  • 8 stk HC-hybler med eget bad og felleskjøkken delt med 11-14 andre beboere (21-28 m²).
  • 40 stk ettromsleiligheter med eget kjøkken og bad (18-22 m²).
  • 12 stk HC-ettromsleiligheter med eget kjøkken og bad (24 m²).
  • 4 stk parleiligheter med separat soverom, eget bad og kjøkken/stue (38 m²).

Foruten studentboliger i de fire øverste etasjene, rommer bygget Studentsamskipnaden i Sørøst-Norges kontorer og servicesenter (1. etasje) og undervisningslokaler/kontorer for Fagskolen i Vestfold (2. etasje).

Alle boligene og innvendige fellesarealer er røykfrie.

Felleskjøkken er utstyrt med Quooker (varmtvannskran). Dette er en løsning hvor du får kokende vann (110 grader) rett fra krana. Det gjør at du som tilhører felleskjøkken ikke har behov for å ha med deg vannkoker. 

Alle beboere som tilhører felleskjøkken har eget kjøleskap og kjøkkenskap i felleskjøkkenet.

Det finnes to heiser i bygget, én ved inngang A og én ved inngang C.

Boligene har fri internettilkobling med mulighet for streaming av TV-signaler som en gratis tilleggstjeneste. 

Strøm er inkludert i husleien.

Bygget har lavenergistandard (passivhus) og er tilknyttet nærvarmeanlegg. Ventilasjonsoppvarming og varmt forbruksvann varmes opp via nærvarmeanlegget.

Tenk på miljøet - hjelp oss å spare strøm!

Avfall sorteres og kastes i nedgravde avfallsigloer utenfor bygget. Husk å sortere! Elektrisk avfall kan settes på vaskeriet mellom vaskemaskin og rom for såpe.

Boligene har en svært sentral plassering på Campus Vestfold i Horten/Borre, kun noen få hundre meter fra universitetsbyggene. Busstopp med shuttlebus til togstasjonen ligger også kun et par hundre meter unna.

Det er omtrent 20 minutter til Tønsberg sentrum og 5 minutter til Horten sentrum med buss/bil.

I underetasjen finnes det et begrenset antall boder til leie (se prislisten for pris). Hver enhet har ikke egen tilknyttet bod.

Når du har fått tildelt bolig på Fagerlund og har signert kontrakten din, kan du søke om leie av bod via Min Side. På grunn av begrenset kapasitet kan det bli venteliste for å få tildelt bod.

På Fagerlund finner du vaskeri med vaskemaskiner og tørketromler i 1. etasje inngang C.

 Ny vaskeriløsning - appWash

Med den nye løsningen foregår alt via en app på mobilen (alternativt via nettside). Dersom du tidligere har benyttet vaskekort vil du ikke trenge dette lenger.

1. Last ned appen appWash by Miele eller gå inn på https://appwash.com/no
2. Registrer deg i appen
3. Fyll på saldoen

På vaskeriet:

4. Velg maskin
5. Velg program
6. Legg inn tøy og start maskinen

Det er foreløpig ikke mulig å reservere maskiner med denne løsningen, men du kan bruke appen for å sjekke om det er ledige maskiner. Du vil også få et varsel via appen når vasken din er ferdig.

Du vil motta ett nøkkelkort (kostnadsfritt) når du flytter inn i boligen din.

I tillegg kan du enkelt låse deg inn via "Mitt nøkkelkort" på Min side. Her har du mulighet til å låse opp alle dører du har tilgang til gjennom ditt leieforhold med SSN. det er også denne funksjonen du kan bruke for å låse inn gjester. 

Vi anbefaler at du alltid tar med nøkkelkort når du forlater hybelen. Åpning fra web vil ikke fungere hvis internett på bygget er borte.

Når du flytter ut, kan nøkkelen legges i dropbox inne i vaskeriet. 

Universitetets parkeringsplass ligger rett ved studentboligene og deler av parkeringsplassen kan også benyttes av beboere. Vi oppfordrer til å sette deg inn i parkeringsbestemmelsene på USN.

Ti parkeringsplasser i underetasjen kan leies av studenter, fem av disse har lademulighet. Pris for leie er kr 800,- per måned med et ladetillegg på kr 100,-. Det finnes to HC-parkeringsplasser. Du kan søke om innendørs parkeringsplass via Min side

Det er egen sykkelparkering i byggets underetasje. Her kan sykler oppbevares tørt og trygt (husk egen sykkellås!).

Du kan enkelt låse deg inn via "Mitt nøkkelkort" på Min side. Her har du mulighet til å låse opp alle dører du har tilgang til gjennom ditt leieforhold med SSN. det er også denne funksjonen du kan bruke for å låse inn gjester. 

Det er fine, felles utearealer i front av bygget, samt stor sykkelparkering.

Kabel i ruter

Internett via kabel


Det er plassert ut en ruter fra SSN på din hybel. Skal du bruke kablet forbindelse må du koble enheten du skal bruke gjennom denne.

Vi anbefaler at det brukes nettverkskabler av standarden cat5e eller nyere.

Priv-ssid: Eget trådløst nettverk

Eget trådløst nettverk

SSID og passord til ditt personlige trådløse nettverk finner du under internettfanen på Min side.

WiFi: Eduroam

Dette er det samme trådløse nettverket som du finner på campus (I tillegg til en rekke andre steder). For å logge på Eduroam må du bruke din studentkonto ([email protected] + passord). Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine nettsider.


Eduroam bruker wpa-enterprise for autentisering. Dvs. at man trenger både brukernavn og passord for å logge på. Mange enheter som smart-tv, Chromecast, Apple TV og spillkonsoller har ikke støtte for dette og kan derfor ikke benyttes på Eduroam.

Passivhus med nærvarme

Husleien inkluderer strøm og energi. 

Bygget har passivhusstandard og er tilknyttet nærvarmeanlegg. Ventilasjonsoppvarming og varmt forbruksvann fra nærvarmeanlegget.