Fagerlund Studentboliger

Fra 5230 kr

På Fagerlund Studentboliger i Horten bor du i hybel eller leilighet PÅ campus, i tøffelavstand til både forelesning, kantine, treningssenter, padel-bane og Studenthuset!

Spørsmål om studentbolig?

Send oss en melding! Eller ta kontakt i chatten (via ikonet i høyre hjørne).

Trivselsvert for beboere

Du finner kontaktinformasjon til trivselsverten din på Min Side.

Om bygget:

10. august 2018 flyttet de første studentene inn i et splitter nytt Fagerlund Studentboliger. Her bor det nå nærmere 160 studenter, der mange har Vestfolds desidert beste studentbolig-utsikt mot Oslofjorden!

Bygget inneholder totalt 156 boenheter fordelt på følgende boligtyper:

Se og søk hybel eller leilighet på Fagerlund Studentboliger.

Foruten studentboliger i de fire øverste etasjene, rommer bygget samtaletjenesten (SSN Helse) på Campus Vestfold, SSNs servicesenter og kontorer for SSNs administrasjon (1. etasje). I 2. etasje er det undervisningslokaler/kontorer for Fagskolen i Vestfold og Telemark.

Alle beboere som tilhører felleskjøkken har eget kjøleskap og kjøkkenskap i felleskjøkkenet. Alle boligene og innvendige fellesarealer er røykfrie.

Har du spørsmål om studentbolig? Sjekk FAQen vår!

Praktisk info om Fagerlund Studentboliger:

Avfall sorteres og kastes i nedgravde avfallsigloer utenfor bygget. Husk å sortere! Elektrisk avfall kan settes på vaskeriet mellom vaskemaskin og rom for såpe.

  • Studentboligene er USN Campus Vestfolds nærmeste nabo.
  • Det er kort vei til bussholdeplass med shuttlebuss til togstasjonen (stoppet heter Bakkenteigen).
  • Nærmeste matbutikk er Kiwi Borre.
  • Åsgårdstrand har et lite senter med blant annet Meny, apotek, blomsterbutikk og Vinmonopol.
  • Det er svært kort vei til flotte turområder rundt Adalstjern. 
  • Både Studentidrettssenteret og svømmehallen samt Studenthuset ligger i umiddelbar nærhet.
  • Det er omtrent 20 minutter til Tønsberg sentrum og 5 minutter til Horten sentrum med buss/bil.

I underetasjen finnes det et begrenset antall boder til leie (se prislisten for pris). Hver enhet har ikke egen tilknyttet bod.

Når du har fått tildelt bolig på Fagerlund og har signert kontrakten din, kan du søke om leie av bod via Min Side. På grunn av begrenset kapasitet kan det bli venteliste for å få tildelt bod.

Inne i fellesvaskeriet finner du en byttehylle. Her kan du sette igjen ting du ikke lenger har bruk for, eller finne ting du trenger til hybelen. Det er ikke tillatt å sette igjen møbler eller tekstiler.

På Fagerlund finner du vaskeri med vaskemaskiner og tørketromler i 1. etasje inngang C. Du behøver ikke å ha med deg eget vaskemiddel, ettersom maskinene har "doseringsanlegg" - det vil si at det automatisk fylles på vaskemiddel. Vaskemidlene er allergivennlige.

Vask klær med appWash

Med den nye løsningen foregår alt via en app på mobilen (alternativt via nettside). 

1. Last ned appen appWash by Miele eller gå inn på https://appwash.com/no
2. Registrer deg i appen
3. Fyll på saldoen

På vaskeriet:

4. Velg maskin
5. Velg program
6. Legg inn tøy og start maskinen

Det er foreløpig ikke mulig å reservere maskiner med appen, men du kan bruke appen for å sjekke om det er ledige maskiner. Du vil også få et varsel via appen når vasken din er ferdig.

Det finnes to heiser i bygget, én ved inngang A og én ved inngang C.

Universitetets parkeringsplass ligger rett ved studentboligene og deler av parkeringsplassen kan også benyttes av beboere. Vi oppfordrer til å sette deg inn i parkeringsbestemmelsene på USN.

Ti parkeringsplasser i underetasjen kan leies av studenter, fem av disse har lademulighet. Pris for leie er kr 820,- per måned med et ladetillegg på kr 100,- Det finnes to HC-parkeringsplasser. Når du har en leiekontrakt kan du søke om parkeringsplass på Min side under "Tilleggsprodukter" på "Mitt leieforhold". Dersom du vil søke om parkering før du har fått tildelt bolig, kan du kontakte oss på e-post.

Det er egen sykkelparkering i byggets underetasje. Her kan sykler oppbevares tørt og trygt (husk egen sykkellås!).

Det er fine, felles utearealer i front av og ved siden av bygget med bord, benker og grill, samt stor sykkelparkering. Det er anlagt et flott område for egenvektstrening med en rekke apparater, i tillegg til egen padel tennis-bane. Man kan låne racket og baller til padel-banen hos SSNs Studentservice i 1. etasje på Fagerlund. Det er dessuten fotballbane, volleyballbane og svømmehall i umiddelbar nærhet.

Branninformasjon

Det er superviktig for både din og andres sikkerhet at du har gjort deg kjent med brannvarslingssystemet i studentboligen. Du finner informasjon om brannvarslingssystemet som gjelder for deg på Min side under Branninformasjon. Vi ønsker at du leser denne og krysser av for at informasjonen er lest og forstått.

Det er også oppslag i studentboligen som gir deg informasjon.

Du kan lese mer om generell brannsikkerhet her.


Forbehold om feil i inventar. Noe inventar kan dessuten gjelde for fellesrom og ikke den enkelte enhet.

Kabel i ruter

Internett via kabel


Det er plassert ut en ruter fra SSN på din hybel. Skal du bruke kablet forbindelse må du koble enheten du skal bruke gjennom denne.

Vi anbefaler at det brukes nettverkskabler av standarden cat5e eller nyere.

Priv-ssid: Eget trådløst nettverk

Eget trådløst nettverk

SSID og passord til ditt personlige trådløse nettverk finner du under internettfanen på Min side.

WiFi: Eduroam

Dette er det samme trådløse nettverket som du finner på campus (I tillegg til en rekke andre steder). For å logge på Eduroam må du bruke din studentkonto ([email protected] + passord). Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine nettsider.


Eduroam bruker wpa-enterprise for autentisering. Dvs. at man trenger både brukernavn og passord for å logge på. Mange enheter som smart-tv, Chromecast, Apple TV og spillkonsoller har ikke støtte for dette og kan derfor ikke benyttes på Eduroam.

WiFi fellesområder

Disse trådløse nettene er også tilgjengelig i fellesområder (kjøkken/stue/gang).

Quooker

Felleskjøkken er utstyrt med en kran for kokende vann, en Quooker. Dette betyr at du slipper å ta med deg vannkoker om du tilhører felleskjøkken ;)

Nøkkelkort og innlåsing med app/Min side

Lås deg inn med mobilen

Du kan enkelt låse deg inn via "Mitt nøkkelkort" på Min side på mobil/desktop eller via Student Sørøst-appen (her ligger Mitt nøkkelkort på Studentbolig-tjenesten). Mitt nøkkelkort gir deg mulighet til å låse opp alle dører du har tilgang til gjennom ditt leieforhold med SSN. Det er også denne funksjonen du kan bruke for å låse inn gjester.


NB! Vi anbefaler at du alltid tar med nøkkelkort når du forlater hybelen. Åpning fra web vil ikke fungere hvis du mangler internett eller Min side er nede.

Tips – kjøp deg et ekstra nøkkelkort på SSNs servicekontor! Det er smekklås på dørene og fort gjort å låse seg ute. Et ekstra nøkkelkort kan oppbevares hos en medstudent.

Nøkkelkort:

Du vil motta ett nøkkelkort (kostnadsfritt) når du flytter inn i boligen din. Slik virker det:

Ytterdør:

Hold kortet inntil kortleseren. Det skal blinke grønt i leseren. Tast inn din firesifrede kode. Døren låses opp. 

Innerdører:

Hold kortet inntil leserenheten. Trykk ned håndtaket og åpne døren når du får grønt lys og et enkelt pip. Døren låses automatisk når den lukkes, men kan alltid åpnes innvendig med dørvrideren.

NB! Ikke lag hull i eller skriv på nøkkelkortet – det kan slutte å fungere.

Feilmelding i kortleser på hybel/leilighetsdør:

Grønt og rødt lys blinker vekselvis: lav batterispenning, batteriene må byttes med en gang. Ved lav batterispenning kan det også forekomme at rød og grønn blinker samtidig. Meld fra på Feil og mangler på Min side ved behov for batteribytte. 

Når du flytter ut leverer du nøkkelkortet tilbake, bruk gjerne en av våre dropboxer. OBS! Det tilkommer gebyr ved manglende innlevering av nøkkelkort. Se prislisten.

Passivhus med nærvarme

Husleien inkluderer strøm.

Bygget har passivhusstandard og er tilknyttet nærvarmeanlegg. Ventilasjonsoppvarming og varmt forbruksvann kommer fra nærvarmeanlegget.


Studentboligene er bygget energieffektive for å holde på varmen i den kalde årstiden. Det er ikke installert kjøling på eiendommen og i sommerhalvåret kan det bli varmt inne dersom det er varmt ute.


Dokumenter

Plantegning-Floor Plan Fagerlund pdf