Kaldnes Brygge

Fra 5650 kr

Kaldnes Brygge ligger i umiddelbar nærhet til Tønsberg sentrum. Her bor du tett på alt som skjer i byen!

Spørsmål om studentbolig?

Send oss en melding! Eller ta kontakt i chatten (via ikonet i høyre hjørne).

Trivselsvert for beboere

Du finner kontaktinformasjon til din trivselsvert på Min Side.

Om bygget:

Kaldnes Brygge Studentboliger sto innflytningsklare til studiestart høsten 2014. Her er det lett å bo, med alt du trenger i umiddelbar nærhet. Det er et nyoppusset fellesrom i første etasje, med direkte utgang til utearealet på baksiden av bygget hvor det er mange fine sitteplasser.

Bygget inneholder:

Har du spørsmål om studentbolig? Sjekk gjerne vår Bolig FAQ!

Nedgravde avfallsigloer er plassert ved hovedinngangen. Husk å sortere!

Bygget ligger på Kaldnes brygge i umiddelbar nærhet til Tønsberg brygge, studentenes utesteder og Tønsberg sentrum. Nærmeste matbutikk ligger i bygningens underetasje og bussen stopper rett utenfor studentboligen. Gode kollektivforbindelser til skolen, som ligger omtrent 15 km unna.

Les mer om beliggenhet og Campus Vestfold hos USN.

Alle beboere har tilgang til romslige boder i kjeller. Bodene låses med privat hengelås.

Det er et nyoppusset fellesrom (2023)  i første etasje, som er tilgjengelig for alle beboere. Her er det bord med sitteplass til ca 14, samt sofagruppe, en stor skjerm, to gode stoler og ei hylle med diverse brettspill. Rommet ligger helt i enden av gangen på venstre side. Det er utgang til bakhagen fra fellesrommet.

På Kaldnes Brygge finner du vaskeri med vaskemaskiner og tørketromler i 1. etasje.

Vask klær med appWash:

Med denne løsningen foregår alt via en app på mobilen (alternativt via nettside).

1. Last ned appen appWash by Miele eller gå inn på https://appwash.com/no
2. Registrer deg i appen
3. Fyll på saldoen

På vaskeriet:

4. Velg maskin
5. Velg program
6. Legg inn tøy og start maskinen

Det er foreløpig ikke mulig å reservere maskiner med denne løsningen, men du kan bruke appen for å sjekke om det er ledige maskiner. Du vil også få et varsel via appen når vasken din er ferdig.

Det er heis i bygget. 

Det er ingen parkeringsplasser tilknyttet Kaldnes Brygge Studentboliger. Parkeringsselskapet Micasa AS drifter de avgiftsbelagte parkeringsplassene på området, og parkeringsplasser kan eventuelt leies av dem. Ta kontakt direkte på telefon 33 35 41 00 eller e-post: [email protected].

Det er sykkelparkering i kjelleren. 

Du kan enkelt låse deg inn via Mitt nøkkelkort på Min side. Her har du mulighet til å låse opp alle dører du har tilgang til gjennom ditt leieforhold med SSN. det er også denne funksjonen du kan bruke for å låse inn gjester. Les mer om å bruke mobilen som nøkkel.

Du kan også ringe til 948 48 156 og hoveddøren vil åpne seg. 

Kaldnes Brygge Studentboliger har et flott uteområde med mange sitteplasser.

Kabel i ruter

Internett via kabel


Det er plassert ut en ruter fra SSN på din hybel. Skal du bruke kablet forbindelse må du koble enheten du skal bruke gjennom denne.

Vi anbefaler at det brukes nettverkskabler av standarden cat5e eller nyere.

Kabel i ruter dir-810

Internett via kabel


Det er plassert ut en ruter fra SSN (Dlink DIR-810L) på din hybel. Skal du bruke kablet forbindelse må du koble enheten du skal bruke gjennom denne. Bruk én eller flere av de sorte portene merket 1-4. Den gule porten merket «Internet» skal være koblet i vegguttaket.

Ruteren er ferdig konfigurert fra oss, og må ikke resettes/endres
Vi anbefaler at det brukes nettverkskabler av standarden cat5e eller nyere.

Dlink, eget trådløst nettverk

Ruteren som er plassert på din hybel er en WiFi-ruter. For å koble seg til det trådløse nettverket på din hybel må du finne SSID (nettverksnavn) og passord som tilhører din ruter. Denne informasjonen finner du på ruterens bakside (øverst til venstre i det hvite feltet).

Priv-ssid: Eget trådløst nettverk

Eget trådløst nettverk

SSID og passord til ditt personlige trådløse nettverk finner du under internettfanen på Min side.

SSN-ekstern

Dette trådløse nettverket er forbeholdt leietakere som ikke har konto for å benytte Eduroam. Hvis du ikke er student eller ansatt ved USN vil du finne passordet under fanen Internett på min side.

USN-guest

Dette er gjestenettet til USN. Når du kobler til dette vil du få opp en veiledning hvor du må registrere deg for 12 timers tilgang.

WiFi: Eduroam

Dette er det samme trådløse nettverket som du finner på campus (I tillegg til en rekke andre steder). For å logge på Eduroam må du bruke din studentkonto ([email protected] + passord). Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine nettsider.


Eduroam bruker wpa-enterprise for autentisering. Dvs. at man trenger både brukernavn og passord for å logge på. Mange enheter som smart-tv, Chromecast, Apple TV og spillkonsoller har ikke støtte for dette og kan derfor ikke benyttes på Eduroam.

WiFi fellesområder

Disse trådløse nettene er også tilgjengelig i fellesområder (kjøkken/stue/gang).

WiFi kun i fellesområder

Disse trådløse nettene er kun tilgjengelig i fellesområder (kjøkken/stue/gang).

Nøkkelkort og innlåsing med app/Min side

Lås deg inn med mobilen

Du kan enkelt låse deg inn via "Mitt nøkkelkort" på Min side på mobil/desktop eller via Student Sørøst-appen (her ligger Mitt nøkkelkort på Studentbolig-tjenesten). Mitt nøkkelkort gir deg mulighet til å låse opp alle dører du har tilgang til gjennom ditt leieforhold med SSN. Det er også denne funksjonen du kan bruke for å låse inn gjester.


NB! Vi anbefaler at du alltid tar med nøkkelkort når du forlater hybelen. Åpning fra web vil ikke fungere hvis du mangler internett eller Min side er nede.

Tips – kjøp deg et ekstra nøkkelkort på SSNs servicekontor! Det er smekklås på dørene og fort gjort å låse seg ute. Et ekstra nøkkelkort kan oppbevares hos en medstudent.

Nøkkelkort:

Du vil motta ett nøkkelkort (kostnadsfritt) når du flytter inn i boligen din. Slik virker det:

Ytterdør:

Hold kortet inntil kortleseren. Det skal blinke grønt i leseren. Tast inn din firesifrede kode. Døren låses opp. 

Innerdører:

Hold kortet inntil leserenheten. Trykk ned håndtaket og åpne døren når du får grønt lys og et enkelt pip. Døren låses automatisk når den lukkes, men kan alltid åpnes innvendig med dørvrideren.

NB! Ikke lag hull i eller skriv på nøkkelkortet – det kan slutte å fungere.

Feilmelding i kortleser på hybel/leilighetsdør:

Grønt og rødt lys blinker vekselvis: lav batterispenning, batteriene må byttes med en gang. Ved lav batterispenning kan det også forekomme at rød og grønn blinker samtidig. Meld fra på Feil og mangler på Min side ved behov for batteribytte. 

Når du flytter ut leverer du nøkkelkortet tilbake, bruk gjerne en av våre dropboxer. OBS! Det tilkommer gebyr ved manglende innlevering av nøkkelkort. Se prislisten.

Fjernvarmeanlegg

Husleien inkluderer strøm og energi.

Bygget er tilknyttet fjernvarmeanlegg. Oppvarming via radiatorer, ventilasjonsoppvarming og varmtvann fra fjernvarmeanlegget.

Dokumenter

Plantegning 1-4 etasje pdf Oversikt over boder pdf