Svar på våre undersøkelser!

man. 20 des.
Mat og drikke/Studenten, Bø/kafe_studenten-3736_kpclxs

Vi er alltid opptatt av hva du som er student mener om tilbudene og tjenestene våre. Her finner du undersøkelser du kan delta på - og kanskje vinne noe? 😉

Ny undersøkelse: Din studenthverdag og SSNs tjenester

Vi ønsker å videreutvikle tilbud og tjenester for våre studenter! Derfor vil vi invitere deg til en undersøkelse hvor du også kan være med i trekningen av gavekort på gratis lunsj i ett av SSNs spisesteder. 

Svarfristen er 15. januar 2022.

Svar og vinn!

Få et gratis måltid med drikke!

Gi oss dine svar i et digitalt intervju - ansikt til ansikt

I forbindelse med undersøkelsen om SSNs tjenester, SSNs bærekraftsarbeid og Student Sørøst-appen ønsker studentteamet som jobber med undersøkelsen å gjennomføre kvalitative intervjuer med studenter i Sørøst-Norge.

Hvis du er en av studentene som blir plukket ut til å delta, får du et gratis måltid med drikke på ett av SSNs spisesteder.

Intervjuene vil gjennomføres i uke 3 og det settes av 45 minutter til en samtale som gjennomføres digitalt på Microsoft Teams. Dine innspill vil brukes som grunnlag for videre idé- og konseptutvikling av nye løsninger for SSN. Dine svar vil være anonyme og du trenger ikke å gjøre noen forberedelser før intervjuet!

Vi håper at du er interessert i å delta og kan gi oss en rask tilbakemelding på hvilke dager og tidspunkt i uke 3 (17. - 21. januar ) som kan passe for deg.

Gå til påmeldingsskjema her.