Svar på våre undersøkelser!

fre. 21 jan.
Mat og drikke/Studenten, Bø/kafe_studenten-3736_kpclxs

Vi er alltid opptatt av hva du som er student mener om tilbudene og tjenestene våre. Her finner du undersøkelser du kan delta på - og kanskje vinne noe? 😉

Ny undersøkelse: Din studenthverdag og SSNs tjenester

Vi ønsker å videreutvikle tilbud og tjenester for våre studenter! Derfor vil vi invitere deg til å bli med en intervju-undersøkelse hvor du som blir plukket ut, får et gavekort på gratis valgfri lunsj med drikke i ett av SSNs spisesteder. 

Denne intervju-undersøkelsen er kun tilgjengelig for studenter på Campus Notodden og Campus Vestfold.

Ja, jeg vil delta!

Få et gratis måltid med drikke!

Gi oss dine svar i et digitalt intervju - ansikt til ansikt

I forbindelse med en undersøkelse om SSNs tjenester, SSNs bærekraftsarbeid og Student Sørøst-appen ønsker studentteamet som jobber med undersøkelsen å gjennomføre kvalitative intervjuer med studenter på Campus Notodden og Campus Vestfold.

Intervjuene vil foregå i perioden 24. - 27. januar og tar ca. 45 minutter. Vi kommer til å kalle inn 6-10 studenter totalt. Intervjuene vil foregå digitalt gjennom Microsoft Teams, med kamera skrudd på.

Hvis du blir valgt vil du etter intervjuet motta et gavekort som gir et valgfritt måltid med valgfri drikke som kan benyttes på alle SSNs spisesteder som takk for deltagelsen.