Velkommen til våre boliger!

Velkommen til våre studentboliger, så hyggelig at du har valgt å bo hos oss! Vi håper du vil trives. Nedenfor følger nyttig og praktisk informasjon vedrørende overtakelse av din studentbolig.

Ved innflytting kan det melde seg en del spørsmål, og på disse sidene finner du svar på det meste. Du kan også sjekke ut vår Bolig FAQ, her kan det finnes ytterligere informasjon om ting du lurer på i forbindelse med leieforholdet ditt.

Dersom du har fått tildelt studentbolig og har signert leiekontakten, men ikke kommer inn på studiet ditt etter hovedopptaket til Samordna opptak 20. juli, kan du fristilles fra kontrakten ved å gi oss beskjed innen 31. juli. 

Hente nøkkel

Nøkkelen til din studentbolig kan hentes i våre servicesentre fra første kontraktsdag etter kl 14:00 og videre innenfor våre åpningstider. Dersom din første kontraktsdag faller på en helg, helligdag eller feriedag kan du ikke hente nøkkel før første påfølgende arbeidsdag kl 14:00. Det er ikke mulig å flytte inn i perioden 24.12 - 01.01, samt i uken før 1. påskedag.

Du kan selv velge når du ønsker å hente nøkkelen din, men vi vil gjerne ha beskjed om når du kommer, dersom du ikke kommer på første kontraktsdag.

Før du får hentet ut din nøkkel må du ha innbetalt første husleie. Fakturaen for dette sendes ut i slutten av hver måned. Om du ikke har mottatt din faktura innen kontraktstart kan du ta kontakt med okonomi@ssn.no.
Ved innsjekk ønsker vi at du har med deg legitimasjon, du trenger ikke å ha fått studentkort enda.

Husvert

Ved alle våre studentboliger har vi en student som er tilknyttet boligen i en rolle som husvert. Husvertens oppgave er å ivareta et godt bomiljø i studentboligene, og du kan spørre husverten din om det aller meste. Praktiske ting som lyspærer, førstehjelpsskrin og litt verktøy finnes hos husvertene.