Velkommen til våre boliger!

Velkommen til våre studentboliger, så hyggelig at du har valgt å bo hos oss! Vi håper du vil trives. Her finner du nyttig og praktisk informasjon om det å flytte inn i våre studentboliger.

To personer med flyttekasser

Signert kontrakt, hva nå?

Når kontrakten er signert, kan du begynne å glede deg og gjøre deg klar for å flytte inn i din nye bolig! Datoen for overtakelse er det egentlig du som bestemmer, men tidligst fra klokken 13.00 på dagen for kontraktstart (om kontrakten starter på en helgedag eller helligdag, må du vente til første ordinære arbeidsdag) og senest fjorten - 14 - dager etter at kontrakten din startet.

Kanskje du lurer på hva du skal du ta med?

Eller hvordan det blir å bo sammen med mange andre, dersom du for eksempel skal dele kjøkken med en eller flere beboere?

Betale husleie og hente nøkkel

En viktig ting du må huske å gjøre før du kan flytte inn, er å betale den første husleien. Når dette er gjort kan du hente nøkkelen din!

Husleie.
Hente nøkkel.

Les gjerne gjennom vår Bolig-FAQ for svar på det meste om våre boliger.

Husvert

Ved alle våre studentboliger har vi en student som er tilknyttet boligen i en rolle som husvert. Husvertens oppgave er å ivareta et godt bomiljø i studentboligene, og du kan spørre husverten din om det aller meste. Praktiske ting som lyspærer, førstehjelpsskrin og litt verktøy finnes hos husvertene.

Kontaktinformasjon til husverter finner du på boligens egen nettside