Ordensregler for SSNs studentboliger

tor. 03 feb.

Ordensregler er kjekt å ha. Når det er sånn passe ryddig og rent, trives de aller fleste av oss så mye bedre. Bidra til fellesskapet og følg ordensreglene ;)

Ta hensyn

Ta hensyn til andre. Snakk med naboene dine om når dere har eksamen, slik at det blir lettere for alle å ta hensyn til hverandre. Dersom du har et problem med noen av dine med-leietakere, ta det opp med vedkommende så fort som mulig, før det utarter seg og blir vanskelig å løse.

Arranger gjerne sosiale aktiviteter. Fellesmiddager, fester og andre sosiale «happenings» skaper samhold og et hyggelig miljø å bo i.

Det skal være stille mellom 23.00/24.00 - 08.00

Er du plaget av naboer som bråker, kan du gå fram på følgende måte:

  • Snakk med naboen og be dem dempe musikken og ta hensyn.

  • Snakk med trivselsverten din, kanskje han/hun kan hjelpe. Du finner kontaktinfo til din trivselsvert på Min Side på desktop eller under Studentbolig/Mitt leieforhold i appen.

  • Send klage til SSN. Husk å spesifisere tid, sted og romnummer.

  • Ring Politiet: 02800.

Vis respekt for hverandre. Leietakerne plikter å respektere hverandres natte- og arbeidsro.

Etter klokken 23.00 på hverdager og klokken 24.00 på dager før helligdager, og frem til klokken 08.00, skal det være ro i boligen, samt på eiendommen for øvrig. Herunder ligger også forståelsen for at man skal ta hensyn til sine medleietakeres behov for arbeidsro også på dagtid.

Bor du i kollektiv og deler kjøkken eller bad? Les dette!