Søk studentbolig nå

Hvor vil du bo? Vi har flere ulike boalternativer, der du kan velge mellom ett-, to- eller treroms/familieleilighet, i hybel med eget bad og delt kjøkken eller i hybel der du deler både kjøkken og bad med en annen, for eksempel en god venn.

Felleskjøkken Unitas
Det er trygt, sosialt og inkluderende å bo i studentbolig. I de fleste tilfeller er både strøm og internett inkludert i husleien, vi krever ikke depositum og har kun to måneders oppsigelsestid. Trenger du hjelp, er denne aldri langt unna, da vi har både husverter og vaktmestere tilknyttet våre studentboliger.

Hvem kan søke om studentbolig?

Studenter tilsluttet Universitetet i Sørøst-Norge, Fagskolen Tinius Olsen i Kongsberg, Folkeuniversitetet i Sørøst-Norge eller Politihøgskolen i Stavern, som følger vanlig studieprogresjon/har studiet som sin hovedbeskjeftigelse, kan søke om studentbolig hos SSN.

Også studenter som er registrert ved andre skoler/universiteter, men som følger undervisningen ved en skole tilsluttet SSN, kan søke om studentbolig hos SSN. Studenten må ha betalt semesteravgift til SSN.

Ved vedvarende tomgang har studentsamskipnaden mulighet til å leie ut til andre enn studenter. Alle søkere må være over 18 år.

Les alle tildelingskriteriene for SSNs studentboliger (442 kB)

Slik søker du

Når du har tatt en titt på boligene ved ditt campus og bestemt deg for å søke om studentbolig, oppretter du en bruker på Min Side og legger deretter inn en søknad. 

Ta gjerne kontakt med en av våre boligkonsulenter på bolig@ssn.no for en prat om hva vi kan tilby nettopp DEG!