Campus Rauland Studentboliger

Fra 5300 kr

Velkommen til Campus Rauland Studentboliger og 42 splitter nye hybler og leiligheter med tøffelavstand til Universitetet.

Spørsmål om studentbolig?

Send oss en melding! Eller ta kontakt i chatten (via ikonet i høyre hjørne).

Trivselsvert for beboere

Du finner kontaktinformasjon til din trivselsvert på Min Side.

Om Campus Rauland Studentboliger:

Campus Rauland Studentboliger er lokalisert rett ved siden av USN Campus Rauland. De to byggene er oppført i massivtre, knyttet til geobrønn for oppvarming og har solceller på takene. Byggene har fått navnene Bjørk og Furu, etter en navnekonkurranse blant studentene på Rauland. Campus Rauland Studentboliger er klare for innflytting rett før studiestart i august 2023.

I løpet av vinteren 2023 åpnes dessuten "Yggdrasil" - et helt nytt sosialt studenthus, rett ved studentboligene.

Byggene inneholder:

Totalt 42 studentboliger fordelt på to boligtyper og over to bygg:

Spørsmål om studentboligene våre? Sjekk ut Bolig FAQen!

Praktisk informasjon om Campus Rauland Studentboliger:

Egen avfallsbod for alle beboere. Husk å sortere!


Campus Rauland Studentboliger er beliggende i naturskjønne omgivelser, og som nærmeste nabo til skolen. Les mer om beliggenhet og adkomst til Campus Rauland hos USN.

Det er en stor felles bod i Bjørk.

Det er ingen fellesrom inne i studentboligbyggene, men "Yggdrasil" - et nytt studenthus/forsamlingshus er under oppføring rett ved siden av boligene. Dette skal etter planen stå klart i desember 2023.

Det finnes fellesvaskeri med vanlige vaskemaskiner i første etasje i Furu, som alle beboerne kan benytte seg av - helt gratis.

Det er ikke heis i byggene. De HC-tilpassede boligene blir liggende på bakkeplan.

Utenfor studentboligene finnes det noen gratis parkeringsplasser. Samtidig med ferdigstillelsen av studenthuset Yggdrasil, vil det etableres el-billadere med betalingsløsning på parkeringsplassen som deles med universitetet. Fram til studenthuset er ferdig bygget er det én el-billader tilgjengelig.

Frem til studenthuset Yggdrasil står klart vinteren 2023, vil det være byggeplass på uteområdet og det vil ikke opparbeides uteareal før byggeprosessen er over.

Branninformasjon

Det er superviktig for både din og andres sikkerhet at du har gjort deg kjent med brannvarslingssystemet i studentboligen. Du finner informasjon om brannvarslingssystemet som gjelder for deg på Min side under Branninformasjon. Vi ønsker at du leser denne og krysser av for at informasjonen er lest og forstått.

Det er også oppslag i studentboligen som gir deg informasjon.

Du kan lese mer om generell brannsikkerhet her.


Forbehold om feil i inventar. Noe inventar kan dessuten gjelde for fellesrom og ikke den enkelte enhet.

Kabel i ruter

Internett via kabel


Det er plassert ut en ruter fra SSN på din hybel. Skal du bruke kablet forbindelse må du koble enheten du skal bruke gjennom denne.

Vi anbefaler at det brukes nettverkskabler av standarden cat5e eller nyere.

Priv-ssid: Eget trådløst nettverk

Eget trådløst nettverk

SSID og passord til ditt personlige trådløse nettverk finner du under internettfanen på Min side.

SSN-ekstern

Dette trådløse nettverket er forbeholdt leietakere som ikke har konto for å benytte Eduroam. Hvis du ikke er student eller ansatt ved USN vil du finne passordet under fanen Internett på min side.

WiFi: Eduroam

Dette er det samme trådløse nettverket som du finner på campus (I tillegg til en rekke andre steder). For å logge på Eduroam må du bruke din studentkonto ([email protected] + passord). Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine nettsider.


Eduroam bruker wpa-enterprise for autentisering. Dvs. at man trenger både brukernavn og passord for å logge på. Mange enheter som smart-tv, Chromecast, Apple TV og spillkonsoller har ikke støtte for dette og kan derfor ikke benyttes på Eduroam.

WiFi fellesområder

Disse trådløse nettene er også tilgjengelig i fellesområder (kjøkken/stue/gang).

Nøkkelkort og innlåsing med app/Min side

Lås deg inn med mobilen

Du kan enkelt låse deg inn via "Mitt nøkkelkort" på Min side på mobil/desktop eller via Student Sørøst-appen (her ligger Mitt nøkkelkort på Studentbolig-tjenesten). Mitt nøkkelkort gir deg mulighet til å låse opp alle dører du har tilgang til gjennom ditt leieforhold med SSN. Det er også denne funksjonen du kan bruke for å låse inn gjester.


NB! Vi anbefaler at du alltid tar med nøkkelkort når du forlater hybelen. Åpning fra web vil ikke fungere hvis du mangler internett eller Min side er nede.

Tips – kjøp deg et ekstra nøkkelkort på SSNs servicekontor! Det er smekklås på dørene og fort gjort å låse seg ute. Et ekstra nøkkelkort kan oppbevares hos en medstudent.

Nøkkelkort:

Du vil motta ett nøkkelkort (kostnadsfritt) når du flytter inn i boligen din. Slik virker det:

Ytterdør:

Hold kortet inntil kortleseren. Det skal blinke grønt i leseren. Tast inn din firesifrede kode. Døren låses opp. 

Innerdører:

Hold kortet inntil leserenheten. Trykk ned håndtaket og åpne døren når du får grønt lys og et enkelt pip. Døren låses automatisk når den lukkes, men kan alltid åpnes innvendig med dørvrideren.

NB! Ikke lag hull i eller skriv på nøkkelkortet – det kan slutte å fungere.

Feilmelding i kortleser på hybel/leilighetsdør:

Grønt og rødt lys blinker vekselvis: lav batterispenning, batteriene må byttes med en gang. Ved lav batterispenning kan det også forekomme at rød og grønn blinker samtidig. Meld fra på Feil og mangler på Min side ved behov for batteribytte. 

Når du flytter ut leverer du nøkkelkortet tilbake, bruk gjerne en av våre dropboxer. OBS! Det tilkommer gebyr ved manglende innlevering av nøkkelkort. Se prislisten.

Geobrønn og solceller

Energi fra geobrønner og solceller gir oppvarming av radiatorer, gulvvarme, ventilasjon og varmtvann.

Solceller

Det er montert solceller på ett eller flere av takene på studentboligene.

Dokumenter

Hovedplan 1.etasje Bjørk pdf Hovedplan 2.etasje Bjørk og Furu pdf Hovedplan hems Bjørk og Furu pdf Hovedplan 1.etasje Furu pdf