Campus Rauland Studentboliger

Fra 5300 kr

Velkommen til Campus Rauland Studentboliger og 42 splitter nye hybler og leiligheter med tøffelavstand til Universitetet.

Spørsmål om studentbolig?

Send oss en melding! Eller ta kontakt i chatten (via ikonet i høyre hjørne).

Trivselsvert for beboere

Du finner kontaktinformasjon til trivselsverten din på Min Side.

Om Campus Rauland Studentboliger:

Campus Rauland Studentboliger er lokalisert rett ved siden av USN Campus Rauland. De to byggene er oppført i massivtre, knyttet til geobrønn for oppvarming og har solceller på takene. Byggene har fått navnene Bjørk og Furu, etter en navnekonkurranse blant studentene på Rauland. Campus Rauland Studentboliger er klare for innflytting rett før studiestart i august 2023.

I desember 2023 åpnet "Stubben" - et helt nytt sosialt studenthus, rett ved siden av studentboligene.

Byggene inneholder:

Totalt 42 studentboliger fordelt på to boligtyper og over to bygg:

Spørsmål om studentboligene våre? Sjekk ut Bolig FAQen!

Praktisk informasjon om Campus Rauland Studentboliger:

Egen avfallsbod for alle beboere. Husk å sortere!


Campus Rauland Studentboliger er beliggende i naturskjønne omgivelser, og som nærmeste nabo til skolen. Les mer om beliggenhet og adkomst til Campus Rauland hos USN.

Det er en stor felles bod i 1. etasje i Bjørk. Her finner du også en byttehylle.

Inngang til boden er på langsiden (høyre side mot hovedveien og rett rundt hjørnet for trappa til 2. etasje).

Byttehylle er etablert inne i fellesbod i 1. etasje i Bjørk. Her kan du sette igjen ting du ikke lenger har bruk for eller finne ting til hybelen din. Det er ikke tillatt å sette igjen møbler eller tekstiler.

Les mer om byttehylle-konseptet.

Det er ingen fellesrom inne i studentboligbyggene, men studenthuset Stubben åpnet i desember 23 og ligger rett ved siden av boligene. Studenthuset kan benyttes av alle studenter på Rauland, ikke bare beboere.

Les mer om studenthuset, tilgang og husregler.

Det finnes fellesvaskeri med vanlige vaskemaskiner i første etasje i Furu, som alle beboerne kan benytte seg av - helt gratis.

Det er ikke heis i byggene. De HC-tilpassede boligene blir liggende på bakkeplan.

Det er fire ladepunkter med betalingsløsning på parkeringsplassen som deles med universitetet.

Når studenthuset Stubben er ferdigstilt og uterommet skal gjøres ferdig, vil det etableres ytterlige fire ladestasjoner, slik at det totalt blir åtte el-billadere på parkeringsplassen som deles med USN. Informasjon om hvordan ladingen fungerer finner du på ladestolpen. Når du kobler deg til vil du se gjeldende pris.

Utenfor studentboligene finnes det noen gratis parkeringsplasser. 

Utearealet vil ferdigstilles våren/sommeren 2024. Innkjøringen vil asfalteres, det planlegges noe beplantning og ellers vil det bli mest mulig naturtomt rundt boligene.

Ikke-studenter som ønsker å leie leilighet på Rauland for en uke (for eksempel for å stå på ski om vinteren) kan sende søknad om leie via Min side. Leiepris for en uke er kr 6000,- (utvask er ikke inkludert, leietager vasker selv). Dersom det er noe ledig i ønsket tidsrom, tar vi kontakt for å avtale nærmere, før vi sender kontrakt.

Branninformasjon

Det er superviktig for både din og andres sikkerhet at du har gjort deg kjent med brannvarslingssystemet i studentboligen. Du finner informasjon om brannvarslingssystemet som gjelder for deg på Min side under Branninformasjon. Vi ønsker at du leser denne og krysser av for at informasjonen er lest og forstått.

Det er også oppslag i studentboligen som gir deg informasjon.

Du kan lese mer om generell brannsikkerhet her.


Forbehold om feil i inventar. Noe inventar kan dessuten gjelde for fellesrom og ikke den enkelte enhet.

Kabel i ruter

Internett via kabel


Det er plassert ut en ruter fra SSN på din hybel. Skal du bruke kablet forbindelse må du koble enheten du skal bruke gjennom denne.

Vi anbefaler at det brukes nettverkskabler av standarden cat5e eller nyere.

Priv-ssid: Eget trådløst nettverk

Eget trådløst nettverk

SSID og passord til ditt personlige trådløse nettverk finner du under internettfanen på Min side.

SSN-ekstern

Dette trådløse nettverket er forbeholdt leietakere som ikke har konto for å benytte Eduroam. Hvis du ikke er student eller ansatt ved USN vil du finne passordet under fanen Internett på min side.

WiFi: Eduroam

Dette er det samme trådløse nettverket som du finner på campus (I tillegg til en rekke andre steder). For å logge på Eduroam må du bruke din studentkonto ([email protected] + passord). Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine nettsider.


Eduroam bruker wpa-enterprise for autentisering. Dvs. at man trenger både brukernavn og passord for å logge på. Mange enheter som smart-tv, Chromecast, Apple TV og spillkonsoller har ikke støtte for dette og kan derfor ikke benyttes på Eduroam.

WiFi fellesområder

Disse trådløse nettene er også tilgjengelig i fellesområder (kjøkken/stue/gang).

Nøkkelkort og innlåsing med app/Min side

Lås deg inn med mobilen

Du kan enkelt låse deg inn via "Mitt nøkkelkort" på Min side på mobil/desktop eller via Student Sørøst-appen (her ligger Mitt nøkkelkort på Studentbolig-tjenesten). Mitt nøkkelkort gir deg mulighet til å låse opp alle dører du har tilgang til gjennom ditt leieforhold med SSN. Det er også denne funksjonen du kan bruke for å låse inn gjester.


NB! Vi anbefaler at du alltid tar med nøkkelkort når du forlater hybelen. Åpning fra web vil ikke fungere hvis du mangler internett eller Min side er nede.

Tips – kjøp deg et ekstra nøkkelkort på SSNs servicekontor! Det er smekklås på dørene og fort gjort å låse seg ute. Et ekstra nøkkelkort kan oppbevares hos en medstudent.

Nøkkelkort:

Du vil motta ett nøkkelkort (kostnadsfritt) når du flytter inn i boligen din. Slik virker det:

Ytterdør:

Hold kortet inntil kortleseren. Det skal blinke grønt i leseren. Tast inn din firesifrede kode. Døren låses opp. 

Innerdører:

Hold kortet inntil leserenheten. Trykk ned håndtaket og åpne døren når du får grønt lys og et enkelt pip. Døren låses automatisk når den lukkes, men kan alltid åpnes innvendig med dørvrideren.

NB! Ikke lag hull i eller skriv på nøkkelkortet – det kan slutte å fungere.

Feilmelding i kortleser på hybel/leilighetsdør:

Grønt og rødt lys blinker vekselvis: lav batterispenning, batteriene må byttes med en gang. Ved lav batterispenning kan det også forekomme at rød og grønn blinker samtidig. Meld fra på Feil og mangler på Min side ved behov for batteribytte. 

Når du flytter ut leverer du nøkkelkortet tilbake, bruk gjerne en av våre dropboxer. OBS! Det tilkommer gebyr ved manglende innlevering av nøkkelkort. Se prislisten.

Geobrønn og solceller

Strøm er inkludert i husleien.

Energi fra geobrønner og solceller gir oppvarming av radiatorer, gulvvarme, ventilasjon og varmtvann.

Tenk på miljøet - hjelp oss å spare strøm!

Studentboligene er bygget energieffektive for å holde på varmen i den kalde årstiden. Det er ikke installert kjøling på eiendommen og i sommerhalvåret kan det bli varmt inne dersom det er varmt ute.

Les mer: Slik kjøler du ned hybelen om sommeren!

Solceller

Det er montert solceller på ett eller flere av takene på studentboligene.

Dokumenter

Hovedplan 1.etasje Bjørk pdf Hovedplan 2.etasje Bjørk og Furu pdf Hovedplan hems Bjørk og Furu pdf Hovedplan 1.etasje Furu pdf