Campus Kjølnes

Fra 5610 kr

På Campus Kjølnes studentboliger bor du i umiddelbar nærhet til universitetet. Her kan du velge mellom en rekke ulike hybeltyper, men det er flest hybler med eget bad og kjøkken.

Spørsmål om studentbolig?

Send oss en melding! Eller ta kontakt i chatten (via ikonet i høyre hjørne).

Trivselsvert for beboere

Du finner kontaktinformasjon til din trivselsvert på Min Side.

Om byggene:

Campus Kjølnes studentboliger består av åtte bolighus og et teknisk bygg. Campus Kjølnes har totalt 103 boenheter:

  • 82 hybler med eget kjøkken og bad
  • 14 hybler med eget kjøkken og bad, samt hems
  • En parleilighet tilpasset rullestol
  • To parleiligheter
  • En parleilighet med hems
  • Tre familieleiligheter
  • Det er i alle bygg hybler med eget bad og kjøkken som er tilpasset rullestol

Nedgravde avfallsigloer er plassert foran hus 50. Husk å sortere!

Campus Kjølnes ligger rett ved universitetet. Les mer om Campus Porsgrunn og beliggenhet hos USN.

Frittstående hus med en bod tilknyttet hver boenhet.    

Det er fellesvaskeri i teknisk bygg, med fri bruk av vaskemaskiner og tørketromler. Par- og familieleilighetene med hems har egne vaskemaskiner.

Det er gratis parkering på våre oppmerkede parkeringsplasser nærmest studentboligene, men man må ha et parkeringsbevis fra SSN som synliggjør at en bor på Campus Kjølnes. Vi har kun 22 plasser, som er merket med at de tilhører SSN, hvorav en er forbeholdt bil med HC-bevis og to er for EL-biler (ikke gratis).

NB! Om du ønsker å stå parkert ved studentboligene på Campus Kjølnes kan du henvende seg til SSNs servicekontor for å få parkeringsbevis. Du må da oppgi navn, hvor du bor, biltype og reg. nr på din bil.

Ønsker du å leie parkeringsplass til din elbil, kan du søke om dette via Min Side, og få tildelt plass etter «først til mølla-prinsippet».

De resterende parkeringsplassene tilhører Porsgrunn Videregående Skole, slik at parkering på disse vil kunne medføre bøtelegging etter PVSs satser. Det vil fortsatt være mulig å parkere på USNs parkeringsområder rundt om på Campus Porsgrunn, hvis en ikke finner noen ledig plass på de oppmerkede plassene ved studentboligene. Husk å registrere deg på USN link for parkering.

Sykkelparkering i eget låst nettingrom med parkering for sykler. Sykkelen må låses med egen lås i tillegg.

Campus Kjølnes har hyggelige, opparbeidede uteområder. Eventuelle felles utemøbler er til fri benyttelse for beboerne. 

Branninformasjon

Det er superviktig for både din og andres sikkerhet at du har gjort deg kjent med brannvarslingssystemet i studentboligen. Du finner informasjon om brannvarslingssystemet som gjelder for deg på Min side under Branninformasjon. Vi ønsker at du leser denne og krysser av for at informasjonen er lest og forstått.

Det er også oppslag i studentboligen som gir deg informasjon.

Du kan lese mer om generell brannsikkerhet her.


Kabel i ruter

Internett via kabel


Det er plassert ut en ruter fra SSN på din hybel. Skal du bruke kablet forbindelse må du koble enheten du skal bruke gjennom denne.

Vi anbefaler at det brukes nettverkskabler av standarden cat5e eller nyere.

Kabel i vegg 802.1x - to porter

Internett via kabel


For å benytte kablet forbindelse kan du koble enheten din rett i vegguttaket. Det er to uttak i kontakten, bruk porten til venstre (oddetall). I tillegg kreves det en autentisering (pålogging) for å aktivere internett. Du må da logge på med din studentkonto ([email protected] + passord). Se denne guiden for fremgangsmåte for Windows 10.

Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine nettsider.

For å koble flere enheter på nett samtidig må det benyttes en switch. Dette må leietaker selv anskaffe.
Se denne guiden for fremgangsmåte.


Priv-ssid: Eget trådløst nettverk

Eget trådløst nettverk

SSID og passord til ditt personlige trådløse nettverk finner du under internettfanen på Min side.

USN-guest

Dette er gjestenettet til USN. Når du kobler til dette vil du få opp en veiledning hvor du må registrere deg for 12 timers tilgang.

WiFi: Eduroam

Dette er det samme trådløse nettverket som du finner på campus (I tillegg til en rekke andre steder). For å logge på Eduroam må du bruke din studentkonto ([email protected] + passord). Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine nettsider.


Eduroam bruker wpa-enterprise for autentisering. Dvs. at man trenger både brukernavn og passord for å logge på. Mange enheter som smart-tv, Chromecast, Apple TV og spillkonsoller har ikke støtte for dette og kan derfor ikke benyttes på Eduroam.

WiFi fellesområder

Disse trådløse nettene er også tilgjengelig i fellesområder (kjøkken/stue/gang).

WiFi kun i fellesområder

Disse trådløse nettene er kun tilgjengelig i fellesområder (kjøkken/stue/gang).

Fjernvarmeanlegg

Husleien inkluderer strøm og energi.

Bygget er tilknyttet fjernvarmeanlegg. Oppvarming via radiatorer, ventilasjonsoppvarming og varmtvann fra fjernvarmeanlegget.

Lavenergihus

Strøm er inkludert i husleien.

Byggene tilfredsstiller kravet til lavenergihus og er tilknyttet fjernvarmeanlegg. Oppvarming og varmtvann kommer fra fjernvarmeanlegget. Byggene har sedumtak (grønne tak) som bidrar til å redusere energibruken ved å isolere om vinteren og kjøle ned om sommeren.

Tenk på miljøet - hjelp oss å spare strøm!

Dokumenter

Vaskeri og bodoversikt pdf Vaskeri og bodplassering pdf Plantegning nr. 52-62 pdf Plantegning nr 50-UU-enklett pdf Plantegning nr 64-Familiehus pdf Utomhusplan med adresser og parkering pdf