Campus Kjølnes

Fra 5950 kr

På Campus Kjølnes studentboliger bor du i umiddelbar nærhet til universitetet. Her kan du velge mellom en rekke ulike hybeltyper, men det er flest hybler med eget bad og kjøkken.

Spørsmål om studentbolig?

Send oss en melding! Eller ta kontakt i chatten (via ikonet i høyre hjørne).

Trivselsvert for beboere

Du finner kontaktinformasjon til trivselsverten din på Min Side.

Om byggene:

Campus Kjølnes studentboliger består av åtte bolighus og et teknisk bygg. Campus Kjølnes har totalt 103 boenheter:

  • 82 hybler med eget kjøkken og bad
  • 14 hybler med eget kjøkken og bad, samt hems
  • En parleilighet tilpasset rullestol
  • To parleiligheter
  • En parleilighet med hems
  • Tre familieleiligheter
  • I alle byggene er det hybler med eget bad og kjøkken som er tilpasset rullestol

Se og søk på hybel eller leilighet på Campus Kjølnes.

Praktisk info om studentboligene på Campus Kjølnes:

Nedgravde avfallsigloer er plassert foran hus 50. Husk å sortere!

Campus Kjølnes ligger rett ved universitetet. Les mer om Campus Porsgrunn og beliggenhet hos USN.

Frittstående hus med en bod tilknyttet hver boenhet.    

Inne i fellesvaskeriet finner du en byttehylle. Her kan du sette igjen ting du ikke lenger har bruk for, eller finne ting du trenger til hybelen. Det er ikke tillatt å sette igjen møbler eller tekstiler.

Det er fellesvaskeri i teknisk bygg, med fri bruk av vaskemaskiner og tørketromler. Par- og familieleilighetene med hems har egne vaskemaskiner.

Det er parkering på våre oppmerkede parkeringsplasser nærmest studentboligene. Vi har kun 22 plasser, som er merket med at de tilhører SSN, hvorav en er forbeholdt bil med HC-bevis og to er for EL-biler. 

For å parkere på parkeringsplassen nærmest Campus Kjølnes Studentboliger trenger du et bomkort. Dette får du på SSNs kontor inne på campus. Husk å levere bomkortet tilbake når du flytter ut!

NB! De resterende parkeringsplassene tilhører Porsgrunn Videregående Skole, slik at parkering på disse vil kunne medføre bøtelegging etter PVSs satser. Det vil fortsatt være mulig å parkere på USNs parkeringsområder rundt om på Campus Porsgrunn, hvis en ikke finner noen ledig plass på de oppmerkede plassene ved studentboligene. Husk å registrere deg på USN link for parkering.

Sykkelparkering i eget låst nettingrom med parkering for sykler. Sykkelen må låses med egen lås i tillegg.

Campus Kjølnes har hyggelige, opparbeidede uteområder. Eventuelle felles utemøbler er til fri benyttelse for beboerne. 

Branninformasjon

Det er superviktig for både din og andres sikkerhet at du har gjort deg kjent med brannvarslingssystemet i studentboligen. Du finner informasjon om brannvarslingssystemet som gjelder for deg på Min side under Branninformasjon. Vi ønsker at du leser denne og krysser av for at informasjonen er lest og forstått.

Det er også oppslag i studentboligen som gir deg informasjon.

Du kan lese mer om generell brannsikkerhet her.


Forbehold om feil i inventar. Noe inventar kan dessuten gjelde for fellesrom og ikke den enkelte enhet.

Kabel i ruter

Internett via kabel


Det er plassert ut en ruter fra SSN på din hybel. Skal du bruke kablet forbindelse må du koble enheten du skal bruke gjennom denne.

Vi anbefaler at det brukes nettverkskabler av standarden cat5e eller nyere.

Priv-ssid: Eget trådløst nettverk

Eget trådløst nettverk

SSID og passord til ditt personlige trådløse nettverk finner du under internettfanen på Min side.

WiFi: Eduroam

Dette er det samme trådløse nettverket som du finner på campus (I tillegg til en rekke andre steder). For å logge på Eduroam må du bruke din studentkonto ([email protected] + passord). Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine nettsider.


Eduroam bruker wpa-enterprise for autentisering. Dvs. at man trenger både brukernavn og passord for å logge på. Mange enheter som smart-tv, Chromecast, Apple TV og spillkonsoller har ikke støtte for dette og kan derfor ikke benyttes på Eduroam.

WiFi fellesområder

Disse trådløse nettene er også tilgjengelig i fellesområder (kjøkken/stue/gang).

Fjernvarmeanlegg

Strøm er inkludert i husleien.

Bygget er tilknyttet fjernvarmeanlegg. Oppvarming via radiatorer, ventilasjonsoppvarming og varmtvann kommer fra fjernvarmeanlegget.


Studentboligene er bygget energieffektive for å holde på varmen i den kalde årstiden. Det er ikke installert kjøling på eiendommen og i sommerhalvåret kan det bli varmt inne dersom det er varmt ute.

Lavenergihus

Strøm er inkludert i husleien.

Byggene tilfredsstiller kravet til lavenergihus og er tilknyttet fjernvarmeanlegg. Oppvarming og varmtvann kommer fra fjernvarmeanlegget. Byggene har sedumtak (grønne tak) som bidrar til å redusere energibruken ved å isolere om vinteren og kjøle ned om sommeren.

Tenk på miljøet - hjelp oss å spare strøm!

Studentboligene er bygget energieffektive for å holde på varmen i den kalde årstiden. Det er ikke installert kjøling på eiendommen og i sommerhalvåret kan det bli varmt inne dersom det er varmt ute.

Les mer: Slik kjøler du ned hybelen om sommeren!

Dokumenter

Vaskeri og bodoversikt pdf Vaskeri og bodplassering pdf Plantegning nr. 52-62 pdf Plantegning nr 50-UU-enklett pdf Plantegning nr 64-Familiehus pdf Utomhusplan med adresser og parkering pdf