Last ned mobilappen appWash for å bruke fellesvaskeriet!

Mange av SSNs studentboliger har fellesvaskeri. Nå er alle disse fellesvaskeriene tilknyttet mobilappen appWash, og alt du trenger å gjøre for å vaske klær skjer nå i appen.

Miele AppWash

Eller, du må fortsatt sortere og legge tøyet i vaskemaskinen... Men appWash hjelper deg med å fylle på saldo, velge maskin og betale for vasken OG gir deg beskjed når klesvasken er ferdig!

Last ned appWash her:
Google Play
last ned på app store

 

 

Har din studentbolig fellesvaskeri?

Vi har fellesvaskeri på Campus Bø StudentboligerFagerlund Studentboliger (Vestfold), Klokkergården (Vestfold), Kaldnes Brygge (Vestfold), Campus Vestfold Studentboliger, Moov-in (Drammen), Øvre Sund (Drammen), Campus Ringerike, Vestsiden (Kongsberg) og Papillon (Kongsberg). 


Fiks klesvasken med appWash

Med appWash foregår alt via en app på mobilen (alternativt via nettside). Dersom du tidligere har benyttet vaskekort vil du ikke trenge dette lenger.

appWash logo1. Last ned appen appWash by Miele eller benytt desktop-versjonen på nett.
2. Registrer deg i appen
3. Fyll på saldoen

På vaskeriet:

4. Velg maskin
5. Velg program
6. Legg inn tøy og start maskinen

Det er foreløpig ikke mulig å reservere maskiner med denne løsningen, men du kan bruke appen for å sjekke om det er ledige maskiner. Du vil også få varsel via appen når vasken din er ferdig.

Har du spørsmål om appWash? Sjekk deres egen FAQ.

Eller kontakt appWash direkte: [email protected]


Tøm Logic-kontoen - for deg som går fra vaskekort til app

I forbindelse med bytte til app-løsning vil det ikke lenger være mulig å bruke pengene som gjenstår i Logic-appen. Det er mulig å ta ut pengene dersom du har noe utestående.

Dette gjøres på samme sted som du tidligere fylte på penger (gå til purchases - refund).