Pålogging vaskeri

Bor du i en av våre boliger med fellesvaskeri? Logg deg inn med ditt brukernavn og passord for å fylle verdi på vaskekortet, bytte brukernavn/passord eller reservere vasketid.

logg inn

Finn ditt vaskeri

Vi har fellesvaskeri på Campus Bø StudentboligerFagerlund Studentboliger (Vestfold), Klokkergården (Vestfold), Kaldnes Brygge (Vestfold), Campus Vestfold Studentboliger, Moov-in (Drammen), Øvre Sund (Drammen), Campus Ringerike, Vestsiden (Kongsberg) og Papillon (Kongsberg). 

Vaskekort 

Når du flytter inn, mottar du et vaskekort med brukernavn og passord til bruk i vaskeriet. Du blir fakturert et engangsbeløp for kortet på husleien (se prislisten for gjeldende pris), og det er forhåndsfylt et mindre beløp på vaskekortet slik at det er klart til bruk umiddelbart. Videre fyller du kortet med verdi på nett.

Vi oppfordrer deg til å levere inn vaskekortet når du flytter ut. Kortet kan brukes på nytt - tenk på miljøet!

Bytte brukernavn og passord på vaskerikonto

Brukernavn og passord blir automatisk generert, men du kan enkelt bytte til et selvvalgt brukernavn og passord:

Logg inn med brukernavn og passord fra arket som fulgte med vaskekortet. Velg endre brukernavn:

Endre brukernavn

Velg eget brukernavn og passord, trykk OK:

Endre passord

Har du mistet innloggingsinformasjonen du fikk ved innflytting? Fortvil ikke! Ta kontakt med ditt lokale servicesenter eller send en e-post til [email protected], så vil vi sende det til deg.

Om du har mistet vaskekortet, kan du kjøpe et nytt i ditt lokale servicesenter (se prislisten for gjeldende pris). Husk å gi oss beskjed snarest, slik at vi kan sperre dette kortet.


Slik fyller du verdi på vaskekontoen din

•    Logg inn med brukernavn og passord fra arket som fulgte med vaskekortet. Du kan endre brukernavn og passord etter at du er logget inn. Betalingsordningen er sikker og gir ulike valgmuligheter for hvor mye penger du vil legge inn på vaskekontoen.
•    Gå til konto/innbetaling for å fylle på vaskekontoen. 
•    Følg instruksjonene for innbetaling.
•    Du vil kunne bruke vaskeriet umiddelbart etter at pengene er overført. 
•    Har du betalt inn for mye på vaskekontoen ditt, logg deg inn på vaskeriets side og send restbeløpet ditt fra vaskekontoen til bankkontoen din (overføringen tar ett døgn). NB! Beløpet kan kun returneres til din konto inntil seks måneder fra transaksjonen ble gjort. 


Reservere vasketid 

Det er mulig, men ikke nødvendig, å reservere inntil to vaskemaskiner på nett (det er ingen reservasjonsmuligheter på tørketromlene). Ved reservasjon kan du få den vasketiden du ønsker og dermed unngå å komme til vaskeriet uten å finne ledig maskin.

Slik reserverer du vasketid:

•    Logg inn med brukernavn og passord.
•    Velg "reservér tid".
•    Velg maskin og tidspunkt.
•    Bekreft at du ønsker å reservere maskinen på dette tidspunktet.
•    Reservasjonen er gyldig i 15 minutter etter reservert tid. Kommer du 15 minutter for sent til reservert vask fristilles maskinen og andre kan benytte seg av vaskemaskinen.
•    En reservasjon koster kr 6,- hvis den ikke blir brukt. Bruker du maskinen til vask i denne perioden koster det ikke noe å reservere.
•    Det er mulig å slette reservasjonen fram til angitt starttidspunkt.
•    Om du ikke ønsker å reservere vasketid kan du gå direkte til vaskeriet og bruke tilgjengelige maskiner. Dersom en reservert tid ikke er benyttet kan du benytte deg av maskinen. Dersom det ikke er tid til å kjøre en vask pga neste reservasjon vil dette vises i displayet på maskinen. Du har da valget mellom å kjøre et kortere program eller vente med å sette på en vask.

Husk å gi oss beskjed om du mister vaskekortet ditt! Vi sperrer kortet ditt, og du kan få kjøpe et nytt.