Søkt høyere utdanning? Husk å søke om studenthybel også!

Har du søkt studier ved USN til høsten? Husk å søke om studentbolig også! Søker du NÅ er sjansen for å få bolig til studiestart større.

Jo raskere du søker om studentbolig, jo høyere kommer du nemlig opp i ventelista, og jo raskere er det sjans for at DU får tildelt bolig hos oss. Akkurat nå har vi dessuten mange ledige hybler, noe som betyr at sannsynligheten for å få tilslag på førstevalget ditt er større enn vanlig. Du bør derfor søke om studentbolig NÅ!

"Hva om jeg ikke kommer inn? Hva gjør jeg da med hybelen jeg har leid?"

No problemo! Når svaret på hovedopptaket kommer fra Samordna opptak 20. juli, vet du helt sikkert om du har kommet inn på studiet eller ikke. Dersom du ikke kommer inn på studiet du ønsker, og dermed ikke trenger et sted å bo i nærheten av studiestedet allikevel, men har signert leieavtalen, kan du kansellere avtalen med oss innen 31. juli.

Du har mange valgmuligheter

Vi har en rekke ulike studentboliger du kan velge mellom, og tilbyr studentboliger i tilknytning til alle USNs campuser. Velg ønsket campus i sidemenyen og klikk deg inn på de forskjellige boligområdene. Noen steder har du både eget bad og kjøkken, andre steder deler du både bad og kjøkken, og mange steder har du eget bad, men deler kjøkken med alt fra fire til nitten andre studenter. Vi har helt campusnære alternativer, sentrumsnære alternativer, og også boligområder som er mer landlig beliggende mange steder. Finn ut hva du ønsker deg, og lag en prioriteringsliste før du søker. 

Felleskjøkken studentboligerFelleskjøkken for 19 beboere på Vestsiden i Kongsberg!

Som nevnt har vi mange ledige boliger akkurat nå, så du har god sjans for å få drømmeboligen på første forsøk. Om du ønsker deg det samme som mange andre, kan det være at du får tildelt andre eller tredjevalget ditt. Da kan det være lurt å slå til og sikre deg en bolig, og heller søke om å bytte bolig eller "flytte internt". Når du allerede er boligkunde hos oss, blir du nemlig prioritert i ventelisten.

Slik søker du

Det ER trygt å bo i studentbolig

I koronaens tid er det lite som føles trygt eller sikkert. Studentboligene våre har vært i drift som vanlig under hele koronaperioden, dog med forsterkede tiltak rundt renhold og desinfisering av kontaktflater. Dessuten har jo mange studenter flyttet hjem til foreldrene sine i denne tiden, så mange hybler står tomme nå. Men det er verken farlig eller utrygt å bo i studentbolig nå. SSNs driftsavdeling har vaktmestere på jobb som står på hverdag som helg i disse tider, for å holde det rent og trygt for alle beboere.

I tillegg til at vi har vaktmestere tilknyttet alle våre studentboliger, er det mange andre gode grunner til å bo hos oss:

  • Vi krever ikke depositum! Student i hybel
  • Det er sosialt! (Når ikke det er koronaepidemi, that is. Men det går jo over. Alt blir bra!).
  • Strøm er inkludert i husleien (gjelder ikke i familieleiligheter i Vestfold).
  • Internett er en gratis tilleggstjeneste!
  • Alle boliger har tilknyttet en husvert som kan hjelpe til med smått og stort.
     

Les mer om hvorfor du bør bo i studentbolig!

 

SØK NÅ!

 


Har du sett denne?