Søkt høyere utdanning? Husk å søke om studenthybel også!

søn. 19 des.
Studentbolig/Vestfold/Fagerlund Studentboliger/Hybel med eget bad og felleskjk/fagerlund-3332_hykf30

Har du søkt studier ved USN til høsten? Husk å søke om studentbolig også! Søker du NÅ er sjansen for å få bolig til studiestart større.

Jo raskere du søker om studentbolig, jo høyere kommer du nemlig opp i ventelista, og jo raskere er det sjans for at DU får tildelt bolig hos oss. Akkurat nå har vi dessuten mange ledige hybler, noe som betyr at sannsynligheten for å få tilslag på førstevalget ditt er større enn vanlig. Du bør derfor søke om studentbolig NÅ!

"Hva om jeg ikke kommer inn? Hva gjør jeg da med hybelen jeg har leid?"

No problemo! Når svaret på hovedopptaket kommer fra Samordna opptak 20. juli, vet du helt sikkert om du har kommet inn på studiet eller ikke. Dersom du ikke kommer inn på studiet du ønsker, og dermed ikke trenger et sted å bo i nærheten av studiestedet allikevel, men har signert leieavtalen, kan du kansellere avtalen med oss innen 31. juli.

Du har mange valgmuligheter

Vi har en rekke ulike studentboliger du kan velge mellom, og tilbyr studentboliger i tilknytning til alle USNs campuser. Vår boligvelger hjelper deg med å finne hybelen for deg! Valgmulighetene er mange: våre mest populære alternativer er hybel med eget bad og kjøkken, og hybel med eget bad hvor du deler kjøkken med alt fra fire til nitten andre studenter. Vi har også par og familieleiligheter om dere er to eller flere som bor sammen. Alle våre studentboligområder har boliger tilpasset beboere med funksjonsnedsettelse.

Når det kommer til beliggenhet er det også flere alternativer på de større studiestedene. Vi tilbyr helt campusnære alternativer, sentrumsnære alternativer, og også boligområder som er mer landlig beliggende mange steder. Finn ut hva du ønsker deg, og lag gjerne en prioriteringsliste når du søker.

Det ER trygt å bo i studentbolig

I koronaens tid er det lite som føles trygt eller sikkert. Studentboligene våre har vært i drift som vanlig under hele koronaperioden, dog med forsterkede tiltak rundt renhold og desinfisering av kontaktflater. Dessuten har mange studenter flyttet hjem til foreldrene sine i denne tiden, så en del hybler står tomme nå. Men det er verken farlig eller utrygt å bo i studentbolig nå. SSNs driftsavdeling har vaktmestere på jobb som står på hver dag i disse tider, for å holde det rent og trygt for alle beboere.

I tillegg til at vi har vaktmestere tilknyttet alle våre studentboliger, er det mange andre gode grunner til å bo hos oss:

  • Vi krever ikke depositum.

  • Det er sosialt.

  • Strøm er inkludert i husleien (gjelder ikke i familieleiligheter i Vestfold).

  • Internett er en gratis tilleggstjeneste!

  • Alle boliger er tilknyttet en trivselsvert som kan hjelpe til med smått og stort.