Kaffebarene våre i Kongsberg, Porsgrunn og Horten er åpne!

De fleste av SSNs spisesteder er fortsatt stengt pga koronasituasjonen, MEN kaffebarene våre er nå åpne. Velkommen til ÅTTE Kaffe & Bar på Kongsberg, Kafé Origo (Porsgrunn) og Kafé Amfi (Bakkenteigen)!

Til studiestart satser vi på å ha alle våre spisesteder åpne igjen. Alle spisesteder er nå kontantløse (du kan kun betale med kort).

Les gjerne mer om hvilke SSN-tjenester som åpner fremover. 


God mat til studentpris

De fleste medarbeiderne i våre kaféer er fagutdannede kokker eller servitører. Det er en garanti for profesjonalitet og god mat. Vi forsøker å balansere hensynet til studentenes ofte slunkne kasse med kulinarisk kvalitet. Som student får du 20% avslag i våre spisesteder (husk studentbevis), ansatte får 10%.

I spisestedene våre har vi tre ulike fordelskort:

Frokostkort: SSNs fordelskort

Dette er et klippekort på frokost, der du betaler 290,- for 12 klipp, hvilket betyr at du får to gratis frokoster (én frokost koster kr 29,-). 

Kaffekort:

Du betaler 100,- for et klippekort med 12 kaffekopper. Én kopp koster kr 12,- for studenter, og du får dermed to kopper gratis.

Middagskort: 

Dette kortet gir deg den tiende middagen gratis, når du har fylt de foregående ni med middag til minimum kr 59.

Du får SSNs fordelskort i alle våre spisesteder.

Fokus på næringsrik mat

I spisestedene kan du nyte en variert og fersk salatbar, varme og velsmakende lunsjretter og varmretter til middag. Det finnes også et utvalg påsmurte baguetter/rundstykker og wraps, eller du kan kjøpe brød/rundstykker og pålegg og smøre selv. Vi har faste tilbud på dagens pasta og dagens suppe, og hver dag serveres det frokost til en rimelig penge.

Næringsrike matretter står i fokus hos oss, og som avslutning på måltidet anbefaler vi frukt.

Del et måltid med andre studenter, del erfaringer, del synspunkter og del gleder. Et måltid med andre i en av våre trivelige kaféer kan bli begynnelsen på et varig vennskap. 

Velkommen til oss!

Her finner du åpningstider og kontaktinformasjon til alle våre spisesteder.

menmen