Mat og drikke ønsker alle en riktig fin og god studiehøst!

Kafévirksomhet krever øvelse, erfaring og ekte kjærlighet til matlaging. Mat og drikke er viktig, også for studenter. God, næringsrik mat kan være med på å høyne livskvaliteten og studieprestasjonene.

Kantine
menmeny
De fleste medarbeiderne i våre kafeer er fagutdannede kokker eller servitører. Det er en garanti for profesjonalitet og god mat. Vi forsøker å balansere hensynet til studentenes ofte slunkne kasse med kulinarisk kvalitet.

I spisestedene kan du nyte en variert og fersk salatbar, varme og velsmakende lunsjretter og varmretter til middag. Vi har fokus på næringsrike matretter, som avslutning på måltider anbefaler vi frukt.

Del et måltid med andre studenter, del erfaringer, del synspunkter og del gleder. Et måltid med andre i en av våre trivelige kafeer kan bli begynnelsen til et varig vennskap. 

Velkommen til våre kafeer!

 • + Dagens meny

  Velg campus for å se ukesmenyene til våre spisesteder. 

 • + Møtemat og arrangementer

  Våre spisesteder tilbyr en felles kurs- og møtemeny for ansatte ved HSN. Kontakt spisestedet på ditt campus for å bestille.

 • + Studenttilbud

  Det er ikke alltid like lett å få studentøkonomien til å strekke til - våre spisesteder tilbyr derfor studentvennlige priser. Vi har også noen ekstra gode tilbud til deg som er student:

  Kaffekort

  Kjøp kaffekortet med 12 klipp til kr 100,-. Kaffekortet gjelder i alle våre spisesteder.

  Frokost

  Få en god start på dagen og spis en deilig frokost på skolen. Våre spisesteder tilbyr frokostbufféer for kr 29,-. 

  Waterwell

  Tilbys ved campus Drammen, Kongsberg, Notodden, Porsgrunn, Ringerike og Vestfold. 

  Kjøp Waterwell-flasken og fyll den med smaksrikt vann med eller uten kullsyre fra våre Waterwell-automater. Du kan velge mellom mange spennende smaker.
  Flasken koster kr 159,- og er inkludert fyllinger til en verdi av kr 35,-
  Deretter betaler du per fylling ut fra hvilke kombinasjoner du velger.

  Pris per fylling: kr 3,- / 5,- / 7,-

  Bruk Waterwell-flasken og bidra til å redusere plastavfall!