Få studentbonus i kantina!

ons. 10 aug.
Mat og drikke/Kampanjemateriell/MicrosoftTeams-image_30_w4efoy

Som student får du allerede studentpriser i spisestedene, men visste du at du i tillegg kan tjene bonuskroner på maten du kjøper på campus?!

Last ned Student Sørøst-appen og få Studentbonus

Det eneste du trenger er å ha lastet ned Student Sørøst-appen, og laget deg en brukerkonto hvor du har satt status som student. Så er det bare å huske på å scanne QR-koden din (i appen) på kassen når du handler.

I alle SSNs spisesteder får du til vanlig 3% bonus når du kjøper mat på vekt. Ut mai* får du TRIPPELBONUS - altså 9% bonus på mat på vekt! 💯🤑

Du kan benytte bonusen din på hva du vil i alle SSNs 13 kantiner og kaféer.

*Kampanjens siste dag er 31. mai 2024.

Studentbonus er en "medlemsfordel" for alle studenter som har Student Sørøst-appen. Når du kjøper mat på vekt i kantinen på campus, samler du bonuskroner. Studentbonus gjelder kun app-brukere som er studenter.

Bonusen er 3% på summen av mat på vekt. Kampanjer hvor det kan samles Studentbonus ved kjøp av andre produkter kan også forekomme, følg med!

Du kan se din opptjente studentbonus ved å gå til Mat og drikke-tjenesten i Student Sørøst-appen. Under valgt campus vil du se et felt med "Studentbonus" og din saldo.

Slik bruker du studentbonus

I selvbetjent kasse:

Scann QR-koden din og slå inn maten du skal kjøpe. Dersom du har spart opp mer enn kr 1,- får du automatisk opp et valg på kassen, om du vil benytte studentbonus. Trykk Bekreft og din studentbonus vil trekkes fra summen du skal betale. Betal det resterende beløpet som vanlig (dersom det er et restbeløp).

I betjent kasse:

Dersom du benytter betjent kasse, ber du om å benytte bonus og kasseoperatøren bekrefter bruk av bonus, slik at du kun betaler restbeløpet.

Studentbonus kan benyttes på hva du vil i alle SSNs 13 kantiner og kaféer

Det er ingen øvre eller nedre grense på hvilke kjøp som gir studentbonus. Bonusen din er tilgjengelig umiddelbart etter gjennomført kjøp, og kan benyttes fra neste kjøp så sant den har oversteget 1 kr. Du mottar også studentbonus på kjøp som betales helt eller delvis med bonuskroner.

Les mer om Studentbonus.

Slik setter du studentstatus i Student Sørøst:

 1. Trykk inn på Profilinnstillingene dine i Student Sørøst.

 2. Legg inn ditt mobilnummer. Benytt samme nummer som du er registrert med hos USN.

 3. Velg Student under "Jeg er..." og velg riktig utdanningsinstitusjon.

 4. Trykk "Lagre" (grønn knapp helt nederst på siden).

 5. Du får nå beskjed om å verifisere ditt telefonnummer. Trykk "Verifiser". Du vil motta en kode på SMS for autentisering. Legg in koden. NB! Det er kun USN-studenter som får verifisert seg.

 6. Nå vil du raskt få beskjed om din studentstatus er godkjent eller ikke.

 7. Dersom du ikke har betalt semesteravgift vil du ikke få godkjent studentstatus (selv om du er USN-student).

Gjort alt som står i listen, men fortsatt ikke fått godkjent studentstatus?

 • Dersom du har kjøpt Kaffekort finner du QR-koden din under QR-ikonet og deretter "Lojalitetskort" i bunnmenyen på hjemskjermen.
  Slik kjøper du Kaffekort.

 • Dersom du har fått en kupong, finner du QR-koden din på den enkelte kupong under QR-ikonet og deretter "Kuponger" i bunnmenyen på appens hjemskjerm.

NB. For å få kuponger og kjøpe kaffekort må du være student og ha satt studentstatus under profilinnstillingene dine i appen.

Slik setter du studentstatus i appen.

Vilkår og bruk av Studentbonus