Spar penger med Kaffekortet

man. 04 sep.
APP-promo/kaffekort-9020_ou9lxq

Hos oss får du Kaffekort med 12 klipp for 110 kr. Fordi vi vet at kaffe er viktig i mange studenters hverdag.

Kaffekort i appen

Kaffekortet kjøper du i Student Sørøst-appen og kan benyttes på vanlig sort kaffe eller te i alle SSNs kantiner og kaféer. En kopp kaffe koster ellers kr 15,- Du sparer dermed 70 kr på å kjøpe klippekort! 🤑

Ha Kaffekortet klart når du kommer til kassen

Kaffekortet ditt legger seg på QR-ikonet i appen. Vis QR-koden til kassepersonalet når du har hentet deg en kopp kaffe, slik at de får scannet den. Vi setter stor pris på at du har QR-koden/Kaffekortet ditt klart når du kommer til kassen. Slik hjelper du til med å få køen unna.

I appen ser du til enhver tid hvor mange klipp du har igjen på Kaffekortet ditt. Det kan ta opptil ett minutt før siste stempel er oppdatert.

Kaffekortet er gyldig i ett - 1 - år fra kjøpsdato.

Kaffekort kjøper du slik:

 1. Trykk deg inn på Mat og drikke og Kjøp kaffekort. Appen tar deg nå over i nettbutikken.

 2. Velg Klippekort Kaffe (110 kr for 12 klipp) og Legg til.

 3. Velg Til betaling. Du kan enten betale selv, eller be en annen betale for deg!

 4. Om du ønsker å be noen andre betale for deg, legger du inn telefonnummeret til den du ønsker å sende forespørselen til (feks mamma, pappa eller en venn som skylder deg penger!). Skriv en melding og legg igjen ditt eget mobilnummer i tillegg. Trykk Send SMS.

 5. Vent på at vedkommende betaler.

 6. Betal for Kaffekortet selv ved å velge Vipps eller kortbetaling.

 7. Når kjøpet er gjennomført vil Kaffekortet dukke opp under QR-kode ikonet i appen din (midt på menylinjen i bunnen). Det kan ta noe tid før Kaffekortet vises i appen, ha litt tålmodighet.

OBS! Vi anbefaler at du kjøper Kaffekortet i god tid før du har tenkt til å bruke det første gang.

Vi blir også svært takknemlige om du husker å finne frem appen og QR-koden din FØR du kommer til kassen (for å få scannet QR-koden og bruke ett klipp). Slik hjelper du oss å unngå kø i kassen 😉

 • Dersom du har kjøpt Kaffekort finner du QR-koden din under QR-ikonet og deretter "Lojalitetskort" i bunnmenyen på hjemskjermen.
  Slik kjøper du Kaffekort.

 • Dersom du har fått en kupong, finner du QR-koden din på den enkelte kupong under QR-ikonet og deretter "Kuponger" i bunnmenyen på appens hjemskjerm.

NB. For å få kuponger og kjøpe kaffekort må du være student og ha satt studentstatus under profilinnstillingene dine i appen.

Slik setter du studentstatus i appen.

Få hver åttende baristakaffe gratis med Baristakort.