Meny for møtemat

fre. 04 aug.
Mat og drikke/Catering/Catering_spiseriet--3_zsfar4

Her finner du priser og tre faste menyer for møtemat. Bestilling av møtemat skjer direkte på e-post til spisestedet/kantinen.

Meny og priser for møtemat:

☕️ Møteromspakke 1 – for de kortere møtene

  • Kaffe/te/isvann

  • Påsmurt lunsj

  • Fruktfat eller dagens kake

Pris: kr 109,- per person (kr 129,- for eksterne gjester)

🍩 Møteromspakke 2 - for de lengre møtene (to leveranser etter avtale)

  • Kaffe/te/isvann x 2

  • Fruktfat

  • Dagens påsmurt

  • Dagens kake eller kanelknute

Pris: kr 159,- per person (kr 189,- per person for eksterne gjester)

🧆 Konferansepakke – passer for heldagsmøter

  • Kaffe/te/isvann x 3

  • Møtesnacks (fruktfat og nøtter)

  • Lunsjbuffet i kantine/spisested

  • Dagens kake


Pris fra kr 309,- per person

(kr 359,- / kr 399,- for eksterne gjester. Det er variasjon i mva på de ulike spisestedene. Kontakt gjerne ditt spisested for eksakt tilbud).

Minsteantall: 20 pers.

Prisliste for diverse produkter:

Produkt Pris pr porsjon (pris for eksterne gjester i parentes)
Kaffe/te/isvann 23,- (29,-)
Mineralvann 33,- (37,-)
Smoothie beger 34,- (40,-)
Smoothie mugge 177,- (199,-)
Møtesnacks (frukt/nøtter) 36,- (39,-)
Fruktfat 29,- (33,-)
Twist 100 g 49,- (56,-)
Twist 150 g 69,- (79,-)
Dagens kake 28,- (32,-)
Kanelknute 28,- (32,-)
Vestlandslefse 18,- (20,-)
Muffin emballert 23,- (27,-)
Dagens påsmurt (wrap/brødmat) 59,- (68,-)
Levering 75,-
Henting av tralle 150,-

Vennligst ta kontakt med spisestedet på din campus om det er noe du ikke finner på denne listen.

Finn din kantine

Om priser på møtemat:

  • Prisene gjelder for ansatte i USN og SSN.

  • Mva. kan tilkomme på enkelte produkter eller tjenester.

  • Kunder bes ta kontakt med spisestedet på det aktuelle campus for nøyaktig pristilbud.

  • For frakt mellom bygninger må vi ha et lite væreforbehold.

  • Det er variasjoner i tilbud og utvalg på våre spisesteder.

For tilbud på øvrig mat, produkter og kaker til spesielle anledninger, vennligst ta kontakt med spisestedet på din campus.

Fruktfat
Baguetter på fat

Slik bestiller du møtemat:

Takk for at du gir følgende opplysninger når du bestiller på e-post til spisestedet:

  1. Dato og klokkeslett for når du ønsker bestillingen levert eller hentet.

  2. Bygg og møterom (dersom du ønsker levering).

  3. Navn på bestiller.

  4. Navn på attestant.

  5. Budsjettenhet.

  6. Antall personer eller produkter dere ønsker.

  7. Informasjon om eventuelle allergier og spesialkost.

  1. Send din bestilling på e-post til spisestedet på det aktuelle campus senest 24 timer før for antall under 30 personer, 48 timer for antall over 30 personer. Finn ditt spisested i oversikten her, eller bruk listen i bunnen for å finne kontaktinformasjon.

    NB. For bestilling av tapas og andre spesiallunsjer gjelder egne frister. Kontakt spisestedet.

  2. Bestillingen må være sendt til oss innen kl 14.00 på fredag for at vi skal kunne garantere levering. Vi holder stengt i helgen.

  3. Vi gjør oppmerksom på at bestiller er ansvarlig for retur av tralle og alt utstyr tilbake til spisestedet med mindre annet er avtalt. Et gebyr på kr 75,- for henting av traller og annet kan forekomme.

Avbestilling:

Avbestilling må være oss i hende senest tre dager før leveringsdag ved bestillinger til færre enn 30 personer, og 10 dager før leveringsdag for større bestillinger.

Ved avbestilling utover dette, forbeholder vi oss retten til å belaste bestiller/arrangøren med halv kuvertpris. Ved avbestilling samme dag eller ved uteblivelse belastes kunden med full kuvertpris.

SPISESTED: E-POST: TELEFON:
BØ, Kafé Studenten [email protected] 31 00 90 77
DRAMMEN, Kafé Papirbredden [email protected] 31 00 90 10
KONGSBERG, Kafé Haspa [email protected] 31 00 95 90
KONGSBERG, ÅTTE Kaffe & Bar [email protected] 481 51 824
NOTODDEN, Kafé Panorama [email protected] 31 00 84 95
PORSGRUNN, Kafé Henrikke [email protected] 950 35 147
RINGERIKE, Kafé Alma [email protected] 31 00 96 10
VESTFOLD, Alimento [email protected] 31 00 90 01
VESTFOLD, Spiseriet [email protected] 482 41 269