SSN Helse, Stavern

Alle kan ha behov for noen å snakke med i blant! Bestill time til førstegangssamtale via timebestillingsknappen under. Om du allerede går hos oss, får du nye timer fortløpende fra din terapeut/psykolog.

Ved akutt hjelp ta kontakt med legevakt: 33 16 34 53 eller kontakt din fastlege.

Timebestilling på nett:

  • Timebestilling på nett via timebestillingsknapp gjelder KUN TIL FØRSTEGANGSSAMTALE (altså om du ikke har vært til samtale hos psykolog/samtaleterapeut hos SSN tidligere, eller det er mange måneder siden sist).
  • Den første samtalen er en kort samtale for å avklare hjelpebehov og veien videre (førstegangssamtalen vil gjennomføres digitalt). Du vil ikke nødvendigvis fortsette å gå i samtaler med den du hadde førstegangssamtalen med.
  • Nye timer blir satt opp fortløpende etter behov (du trenger ikke selv bestille flere timer etter førstegangssamtalen).
  • Du vil motta en bekreftelse på SMS når timen er bestilt, samt en ny SMS i forkant av timen, med påminnelse om din avtale.

Benytter du allerede samtaletilbudet?

  • Dersom du allerede går i samtaler hos oss og ikke har satt opp ny time av ulike årsaker, ringer du terapeuten din for å avtale ny time ved behov.
  • Dersom du har gått hos oss tidligere og ønsker å starte opp igjen, ringer du den du har gått hos tidligere. Telefonnummer finner du ved bildet av din terapeut eller psykolog.

Drop-in:

SSN Helse tilbyr drop-in-samtaler per telefon mandag-torsdag klokken 12.00-12.30. Telefonnummer finner du ved siden av bildet av terapeutene nedenfor.

Hvis du har akutt behov for hjelp må du ringe 113, legevakten 116117 eller fastlegen din.

Evaluering:

Vi i samtaletjenesten er opptatt av at du skal få best mulig hjelp. Vi ønsker derfor
at du fyller ut kartleggingen du får tilsendt på telefon to dager før timen din. Dette er en god forberedelse til en god samtale.

Avbestilling av time:

  • Avbestilling må skje senest 24 timer før timen starter.
  • Du vil bli fakturert kr 350,- i egenandel dersom du uteblir fra timen din eller gir beskjed for sent.
  • Avbestilling skjer på samme sted som bestilling, via Min Side i Physica Timebestilling.

OBS! Gjelder kun NYE studenter til tilbudet.


Psykolog HIlde KaasaHilde Kaasa, psykolog

Kun digitale samtaler.
Tlf.: 31 00 83 18

Timebestilling

Drop-in (kl. 12.00-12.30) per telefon, med mulighet for å koble til video om ønskelig, mandag-torsdag.

Hilde er utdannet psykolog, har jobbet som det i mange år og har bred erfaring med ulike psykologiske problemstillinger. Hilde kan hjelpe deg med små og store utfordringer, gjerne de som merkes best i forhold til andre mennesker. Hilde kan for eksempel hjelpe til med angst, brudd i vennskap, kjærlighetssorg, nedstemthet, studiepress og lav selvfølelse. Hilde RaadeHilde Raade, samtaleterapeut

Samtaler på kontor.
Tlf.: 31 00 82 78

Timebestilling

Drop-in (kl. 12.00-12.30) per telefon, med mulighet for å koble til video om ønskelig, mandag, tirsdag og torsdag.

Hilde er utdannet sykepleier med videreutdanning i psykisk helsearbeid. Hun er opptatt av å møte deg med et åpent sinn, slik at dere sammen kan utforske når vanskeligheter oppstår. For noen kan stresset rundt eksamen være vanskelig å håndtere, mens andre sliter med nære relasjoner. Både vennskap og familie kan være krevende! Noen studenter bærer med seg vanskelige erfaringer fra både barne- og ungdomsår. Noen har opplevd vonde ting som preger dem som voks og noen opplever vonde ting i voksen alder. Alt dette kan forstyrre konsentrasjon og tappe energi. 

Ikke fornøyd?

Vi ønsker til enhver tid å gi best mulig hjelp til deg som student. Vi setter derfor stor pris på om du tar kontakt med oss hvis det er noe du ikke er fornøyd med.

Ta kontakt med direktør for helse, barnehage og studentrelasjoner, Hanne K. Bratland på e-post: [email protected].

Vennligst ikke skriv personsensitive opplysninger i e-post. Be heller om å bli oppringt.
Helsetjenester kan også klages inn til Helsetilsynet >>