SSN Helse, Stavern

Alle kan ha behov for noen å snakke med i blant! Samtaleterapeut og coach Roy Madsen er tilgjengelig for PHS-studenter på onsdager. Bestill time via knappen under eller ta kontakt på telefon.

Timebestilling:

  • Du vil motta en bekreftelse på SMS når timen er bestilt, samt en ny SMS i forkant av timen, med påminnelse om din avtale.
  • Avbestilling må skje senest 24 timer før timen starter. Fra og med 1.1.2020 vil du bli fakturert kr 350,- i egenandel dersom du uteblir fra timen din eller gir beskjed for sent. Avbestilling skjer på samme sted som bestilling, via Min Side i Physica Timebestilling.
  • OBS! Dersom det tilsynelatende ser fullbooket ut i timebestillingssystemet, kan dette raskt endres. Vi anbefaler deg å sjekke igjen senere!

Roy Madsen foto: Heidi KortnerRoy Madsen 

Samtaleterapeut

31 00 82 98
Kontor: 

Timebestilling

Roy er sykepleier og er tilgjengelig på Politihøgskolen i Stavern hver onsdag. SSNs samtaletjeneste er gratis for deg som PHS-student, og som helsepersonell er vi underlagt lov om taushetsplikt.

Roy har fordypningskurs i flere ulike samtalemetodiske tilnærminger og har bred erfaring med veiledningssamtaler og terapeutiske samtaler, individuelt og i grupper.