Samtaletjenesten

ons. 13 okt.
Film 2021 - Helsefremmende/SSN-film_-_Helse_Still007_km6kem

Studentlivet kan by på både små og store utfordringer, og det kan være godt å snakke med noen.

Bestill din første time

Begrenset tilbud i Drammen

Vår psykolog i Drammen har vært rammet av den nå avsluttede barnehagestreiken. Vi beklager på det sterkeste at tilbudet i Drammen fortsatt er begrenset. Grunnen til dette er at det er mye å ta igjen.

Husk at Drammen Kommune har et lignende tilbud. Og bruk gjerne Studenttelefonen på kveldstid ved behov (åpent 17.00-07.00).

Velkommen til en prat eller flere

Noen ganger trenger man bare litt hjelp til å sortere tankene. Andre ganger er alt helt mørkt. Uansett hva problemet er kan du bestille time hos SSN Helse. Erfarne psykologer og terapeuter finnes både fysisk og digitalt.

Skreddersydd tilbud

Tilbudet du mottar vil skreddersys deg, og individuelle samtaler er en av flere måter vi jobber på. Tilbudet ditt kan derfor bestå av flere ulike deler, for eksempel et kurs, deltagelse i en gruppe, et treningsprogram eller å lese en bestemt bok.

Du kan være helt trygg på at vi vil gi deg god hjelp uansett hva du står ovenfor. I retur forventer vi at du er en aktiv deltager i din egen prosess.

Kort ventetid

Du trenger ingen henvisning for å få time hos oss. Tjenesten er gratis og vi har selvsagt taushetsplikt. Vi tilstreber kortest mulig ventetid, og har et mål om tilby deg time innen to uker.

Se helsetilbudet på din campus.