SSN Helse: Vi er her for deg.

SSN Helse har samtalepartnere på alle campus. Døra er åpen for alle, og ingen spørsmål eller temaer er for små eller store. Psykologer og samtaleterapeuter er tilgjengelig uansett om du trenger en kort prat eller flere samtaler. Vi tilbyr også drop-in-samtaler.

Samtaletilbud SSN

Drop-in-samtaler for studenter!

SSN Helse tilbyr drop-in-samtaler hver ettermiddag fra mandag-torsdag fra klokken 12.00-12.30. Du kan velge om du ønsker å komme til oss på kontoret eller ringe. Du finner lokasjon og telefonnummer til dine lokale SSN-terapeuter ved å velge din campus i menyen, og scrolle litt nedover :-)

Tjenesten er for studenter tilknyttet SSN. Den er gratis og vi har taushetsplikt.

Hvis du har akutt behov for hjelp må du ringe 113, legevakten 116117 eller fastlegen din.


Vi tilbyr samtaler på kontor, digitalt eller "walk and talk"

Du avtaler med din terapeut hva du ønsker. "Walk and talk" betyr at du og din terapeut tar samtalen ute i det fri, og dette avtales etter din første samtale. Prøvd det før? Det er verdt å prøve!

Gratis tilbud til studenter

Studentlivet kan by på både små og store utfordringer, og det kan være godt å snakke med noen.

SSN Helse har erfarne samtalepartnere på alle campus. Døra er åpen for alle, og ingen spørsmål eller temaer er for små eller store. Psykologer og samtaleterapeuter er tilgjengelig uansett om du trenger en kort prat eller flere samtaler.

Tilbudet du mottar vil skreddersys deg, og individuelle samtaler er en av flere måter vi jobber på. Tilbudet ditt kan derfor bestå av flere ulike deler, for eksempel et kurs, deltagelse i en gruppe, et treningsprogram eller å lese en bestemt bok. 

Du kan være helt trygg på at vi vil gi deg god hjelp uansett hva du står ovenfor. I retur forventer vi at du er en aktiv deltager i din egen prosess.

Tjenesten er gratis og vi har selvsagt taushetsplikt. Vi tilstreber å tilby kortest mulig ventetid, og har et mål om tilby deg time innen to uker.

Ikke fornøyd?

Vi ønsker til enhver tid å gi best mulig hjelp til deg som student. Vi setter derfor stor pris på om du tar kontakt med oss hvis det er noe du ikke er fornøyd med.

Ta kontakt med avdelingsleder Hanne Bratland på e-post: [email protected].

Vennligst ikke skriv personsensitive opplysninger i e-post. Be heller om å bli oppringt.
Helsetjenester kan også klages inn til Helsetilsynet >>

  • Få penger tilbake!

    Har du hatt utgifter til lege, fysioterapeut, tannlege, psykolog eller lignende? Da kan du få tilbake en del av pengene! Husk å spare kvitteringer gjennom semesteret.

  • Om timebestilling på nett

    Den første samtalen kan du enkelt booke selv på nett. Dersom du allerede går hos oss eller har gått til en av våre psykologer/samtaleterapeuter tidligere, tar du direkte kontakt med ham/henne for å avtale ny time.