SSN Helse: Vi er her for deg.

SSN Helse har profesjonelle og erfarne samtalepartnere på alle campus. Døra er åpen for alle, og ingen spørsmål eller temaer er for små eller store. Psykologer og samtaleterapeuter er tilgjengelig uansett om du trenger en kort prat eller flere samtaler.

Samtaletilbud SSN

 

Møt oss digitalt eller ved fysisk oppmøte

Samtaletilbudet er tilgjengelig både digitalt (på Teams/Skype og telefon) og ved fysisk oppmøte. Avtale samtaleform direkte med din samtaleterapeut/psykolog.

Når du trenger noen å snakke med

Noen ganger føles det bare litt … tungt. Det kan være perioder hvor energien er lav, motivasjonen mangler og det er vanskelig å konsentrere seg. Det kan handle om så mye. Noe spesielt kan ha skjedd i livet ditt, det kan være at du bekymrer deg for eksamen eller at det bare er en periode hvor alt føles litt tyngre enn vanlig.

Husk at det meste blir lettere hvis det deles med noen!

Gratis tilbud til studenter

SSN Helse har profesjonelle og erfarne samtalepartnere på alle campus. Døra er åpen for alle, og ingen spørsmål eller temaer er for små eller store. Psykologer og samtaleterapeuter er tilgjengelig uansett om du trenger en kort prat eller flere samtaler.

Tilbudet du mottar vil skreddersys deg, og individuelle samtaler er en av flere måter vi jobber på. Tilbudet ditt kan derfor bestå av flere ulike deler, for eksempel et kurs, deltagelse i en gruppe, et treningsprogram eller å lese en bestemt bok. 

Du kan være helt trygg på at vi vil gi deg god hjelp uansett hva du står ovenfor. I retur forventer vi at du er en aktiv deltager i din egen prosess.

Tjenesten er gratis og vi har selvsagt taushetsplikt. Vi tilstreber å tilby kortest mulig ventetid, og har et mål om tilby deg time innen to uker.


Timebestilling på nett:

  • Timebestilling på nett via timebestillingsknapp gjelder KUN TIL FØRSTEGANGSSAMTALE (altså om du ikke har vært til samtale hos psykolog/samtaleterapeut tidligere). Timebestillingsknapp finner du ved å gå inn på ønsket campus i sidemenyen.
  • Den første samtalen er en kort samtale for å avklare hjelpebehov og veien videre. Du vil ikke nødvendigvis fortsette å gå i samtaler med den du hadde førstegangssamtalen med.
  • Nye timer blir satt opp fortløpende etter behov (du trenger ikke selv bestille flere timer etter førstegangssamtalen).
  • Du vil motta en bekreftelse på SMS når timen er bestilt, samt en ny SMS i forkant av timen, med påminnelse om din avtale.

Benytter du allerede samtaletilbudet?

  • Dersom du allerede går i samtaler hos oss og ikke har satt opp ny time av ulike årsaker, ringer du terapeuten din for å avtale ny time ved behov.
  • Dersom du har gått hos oss tidligere og ønsker å starte opp igjen, ringer du den du har gått hos tidligere.

Avbestilling av time:

  • Avbestilling må skje senest 24 timer før timen starter.
  • Du vil bli fakturert kr 350,- i egenandel dersom du uteblir fra timen din eller gir beskjed for sent.
  • Avbestilling skjer på samme sted som bestilling, via Min Side i Physica Timebestilling.

 

Eksamenshjelp


Kurs

For å lette studiehverdagen tilbyr SSN Helse gratis Tankevirus-kurs til våre studenter. Kurset gir deg konkrete verktøy for å strukturere tanker på ville veier og hjelper deg med å holde fokus i en hektisk studenthverdag.

Søk om helserefusjon

Har du brukt mye penger på helsetjenester som lege, fysioterapeut, psykolog eller tannlege? Da kan du søke om å få penger tilbake. Her kan du lese mer om helserefusjon