Trenger du noen å snakke med?

I SSN Helse tilbyr vi profesjonell hjelp for deg som bare trenger å lufte tankene dine og snakke med noen, og for deg som kanskje strever med større og mer alvorlige ting.

Noen ganger føles det bare litt … tungt. Det kan være perioder hvor energien er lav, motivasjonen mangler og det er vanskelig å konsentrere seg. Det kan handle om så mye. Noe spesielt kan ha skjedd i livet ditt, det kan være at du bekymrer deg for eksamen eller at det bare er en periode hvor alt føles litt tyngre enn vanlig.

Husk at det meste blir lettere hvis det deles med noen!

Gratis tilbud til studenter

SSN Helse har erfarne samtaleterapeuter på alle campus. Døra er åpen for alle og ingen spørsmål eller temaer er for små eller store. Samtaleterapeuter og psykolog er tilgjengelige uansett om du trenger en kort prat eller flere samtaler. Tilbudet er gratis og vi har selvsagt taushetsplikt. Vi tilstreber å tilby kortest mulig ventetid, og har et mål om tilby time innen to uker.

Bestille time online

  • Bestill gjerne time hos samtaleterapeut eller psykolog på din campus, via vårt timebestillingssystem online. Kontaktinformasjon finner du i menyen til venstre.
  • Du vil motta en bekreftelse på SMS når timen er bestilt, samt en ny SMS i forkant av timen, med påminnelse om din avtale.
  • Avbestilling må skje senest 24 timer før timen starter. Fra og med 1.1.2020 vil du bli fakturert kr 350,- i egenandel dersom du uteblir fra timen din eller gir beskjed om uteblivelse senere enn 24 timer før timen starter.
  • OBS! Dersom det tilsynelatende ser fullbooket ut i timebestillingssystemet, kan dette raskt endres. Vi anbefaler deg å sjekke igjen senere!

Eksamenshjelp

Kurs

For å lette studiehverdagen tilbyr SSN Helse gratis Tankevirus-kurs til våre studenter. Kursene skal bidra med mestring av studiehverdagen og alle tanker som surrer rundt oppi et stressert hode. Les mer om Tankevirus-kurset her. Kurset sirkulerer fra campus til campus, så sjekk når det er hos deg. 

Har du spørsmål om våre kurs? Send e-post til: helse@ssn.no (skal ikke benyttes til sensitiv informasjon). 

Søk om helserefusjon

Har du brukt mye penger på helsetjenester som lege, fysioterpi, psykolog eller tannlege? Da kan du søke om å få penger tilbake. Her kan du lese mer om helserefusjon