Trenger du noen å snakke med?

I SSN Helse tilbyr vi profesjonell hjelp for deg som bare trenger å lufte tankene dine og snakke med noen, og for deg som kanskje strever med større og mer alvorlige ting.

Noen ganger føles det bare litt … tungt. Det kan være perioder hvor energien er lav, motivasjonen mangler og det er vanskelig å konsentrere seg. Det kan handle om så mye. Noe spesielt kan ha skjedd i livet ditt, det kan være at du bekymrer deg for eksamen eller at det bare er en periode hvor alt føles litt tyngre enn vanlig.

Gratis tilbud til studenter

SSN Helse har erfarne samtaleterapeuter på alle campus. Døra er åpen for alle og ingen spørsmål eller temaer er for små eller store. Samtaleterapeuter og psykolog er tilgjengelige uansett om du trenger en kort prat eller flere samtaler. Tilbudet er gratis og vi har selvsagt taushetsplikt.

Husk at det meste blir lettere hvis det deles med noen!

Ta kontakt med samtaleterapeut  på din campus for å bestille time. Kontaktinformasjon finner du i menyen til venstre.

Kurs

For å lette studiehverdagen tilbyr SSN Helse gratis Tankevirus-kurs til våre studenter. Kursene skal bidra med mestring av studiehverdagen og alle tanker som surrer rundt oppi et stressert hode. Les mer om Tankevirus-kurset her. Kurset sirkulerer fra campus til campus, så sjekk når det er hos deg. 

Har du spørsmål om våre kurs? Send e-post til: helse@ssn.no (skal ikke benyttes til sensitiv informasjon). 

Søk om helserefusjon

Har du brukt mye penger på helsetjenester som lege, fysioterpi, psykolog eller tannlege? Da kan du søke om å få penger tilbake. Her kan du lese mer om helserefusjon