SSN Helse: Samtaler på Skype eller telefon fra 12.3

SSN Helse tar smittevern mot koronaviruset alvorlig, og for å begrense kontaktpunktene mellom mennesker vil alle samtaler med våre terapeuter og psykologer foretas via Skype eller telefon fra 12. mars 2020.

Samtaletjeneste SSN illustrasjon

 

12.3.2020.

OBS! SSN Helse innfører smitteverntiltak i forbindelse med koronasituasjonen:

Alle planlagte og fremtidige samtaler med våre terapeuter og psykologer vil foretas via Skype eller telefon.

For å gjennomføre samtalen via Skype må du laste ned Skype for business (veiledning PDF 544 kb). Du kan også velge å laste ned Skype for business-appen til din mobiltelefon, og logge inn med din student-ID.

Strever du med å logge inn på Skype for business? Kanskje du har blandet username og sign-in address? Se veiledning her!

Tilbudet er åpent!

Vårt samtaletilbud er ikke stengt, timebestilling foregår via telefon til din terapeut/psykolog, eller du kan bestille time på nett dersom du er ny til tilbudet. Den eneste forskjellen fra tidligere, er at samtalene gjøres uten fysisk oppmøte.

Vi håper på forståelse for situasjonen og beklager den ulempe dette tiltaket måtte medføre for deg. Ditt personvern vil selvsagt fortsatt ivaretas på forskriftsmessig måte.


Når du trenger noen å snakke med

I SSN Helse tilbyr vi profesjonell hjelp for deg som bare trenger å lufte tankene dine og snakke med noen, og for deg som kanskje strever med større og mer alvorlige ting.

Noen ganger føles det bare litt … tungt. Det kan være perioder hvor energien er lav, motivasjonen mangler og det er vanskelig å konsentrere seg. Det kan handle om så mye. Noe spesielt kan ha skjedd i livet ditt, det kan være at du bekymrer deg for eksamen eller at det bare er en periode hvor alt føles litt tyngre enn vanlig.

Husk at det meste blir lettere hvis det deles med noen!

Gratis tilbud til studenter

SSN Helse har erfarne samtaleterapeuter på alle campus. Døra er åpen for alle og ingen spørsmål eller temaer er for små eller store. Samtaleterapeuter og psykolog er tilgjengelige uansett om du trenger en kort prat eller flere samtaler. Tilbudet er gratis og vi har selvsagt taushetsplikt. Vi tilstreber å tilby kortest mulig ventetid, og har et mål om tilby time innen to uker.

Timebestilling på nett:

  • Timebestilling på nett via timebestillingsknapp gjelder fra 1. april 2020 KUN NYE studenter til tilbudet (altså om du ikke går hos oss fra før). Timebestillingsknapp finner du ved å gå inn på ønsket campus i sidemenyen.
  • Den første samtalen er en kort samtale for å avklare hjelpebehov og veien videre. Du vil ikke nødvendigvis fortsette å gå i samtaler med den du hadde førstegangssamtalen med.
  • Nye timer blir satt opp fortløpende etter behov (du trenger ikke selv bestille flere timer etter førstegangssamtalen).
  • Du vil motta en bekreftelse på SMS når timen er bestilt, samt en ny SMS i forkant av timen, med påminnelse om din avtale.

Benytter du allerede samtaletilbudet?

  • Dersom du allerede går i samtaler hos oss og ikke har satt opp ny time av ulike årsaker, ringer du terapeuten din for å avtale ny time ved behov.
  • Dersom du har gått hos oss tidligere og ønsker å starte opp igjen, ringer du den du har gått hos tidligere.

Avbestilling av time:

  • Avbestilling må skje senest 24 timer før timen starter.
  • Du vil bli fakturert kr 350,- i egenandel dersom du uteblir fra timen din eller gir beskjed for sent.
  • Avbestilling skjer på samme sted som bestilling, via Min Side i Physica Timebestilling.

 

Eksamenshjelp


Kurs

For å lette studiehverdagen tilbyr SSN Helse gratis Tankevirus-kurs til våre studenter. Kursene skal bidra med mestring av studiehverdagen og alle tanker som surrer rundt oppi et stressert hode. Les mer om Tankevirus-kurset her. Kurset sirkulerer fra campus til campus, så sjekk når det er hos deg. 

Har du spørsmål om våre kurs? Send e-post til: helse@ssn.no (skal ikke benyttes til sensitiv informasjon). 

Søk om helserefusjon

Har du brukt mye penger på helsetjenester som lege, fysioterapeut, psykolog eller tannlege? Da kan du søke om å få penger tilbake. Her kan du lese mer om helserefusjon