Gjesteordning mellom studentbyer

tor. 06 jun.
Mat og drikke/Studenten, Bø/kafe_studenten-3823_qd9ou6

Har du betalt semesteravgift til én samskipnad, kan du via samskipnadenes gjesteordning få tilgang til tjenester ved andre universiteter og høgskoler i landet.

Få studenttilbud uansett hvor du er

Gjesteordningen kan være særlig aktuell om du i perioder tar fag, skriver oppgave eller er i praksis et annet sted enn der du vanligvis studerer.

Med gjesteordningen får du tilgang til mange tjenester hos andre samskipnader enn den du opprinnelig tilhører. Tilbudene kan for eksempel være trening, boliger, servering, barnehager og helsetjenester.

Merk at de enkelte studentsamskipnadene har ulike måter å prioritere tilbudene på, og at enkelte tilbud ikke inngår i ordningen, for eksempel refusjon av helseutgifter. Helserefusjon søker du om via din egen samskipnad.

Gjest i Sørøst-Norge? Disse tjenestene tilbyr SSN deg:

Dersom du har betalt treningsmedlemskap der du vanligvis studerer (på idrettssenter drevet av din samskipnad), har du rett til å "gjestetrene" hos oss!

Du har også rett til studentrabatt om du ønsker å tegne abonnement på medlemskap på et av våre treningssentre.

Våre treningssentre finner du i Drammen, Ringerike og Vestfold. 

Når du kan fremlegge gyldig studentbevis tilknyttet en av landets studentsamskipnader, har du rett til studentrabatt i alle våre spisesteder. 

Last gjerne ned appen vår Student Sørøst, for å kjøpe Kaffekort (klippekort på kaffe), få Baristakort (fordelskort i kaffebarene) og Studentbonus (cashback) på maten du kjøper i spisestedene.

Dersom du har behov for studentbolig i Sørøst-Norge, kan du leie bolig hos oss til samme pris som studenter tilknyttet SSN.

Dersom du trenger noen å snakke med kan du ta kontakt med vårt sentralbord for å undersøke om våre psykologer og samtaleterapeuter har ledig kapasitet.

Tjenester som IKKE omfattes av gjesteordningen:

Du kan ikke søke om helserefusjon eller studentmidler.

Her må du bruke tilbudet hos samskipnaden du har betalt semesteravgiften din til (se liste med lenker til landets samskipnader nederst på siden).

Student i Sørøst-Norge og på besøk på et annet universitet eller høgskole?

Når du har betalt semesteravgift til SSN, får du gjestetilgang til store deler av tilbudet hos studentsamskipnadene landet rundt.

De ulike samskipnadene har litt forskjellige tilbud tilgjengelig for sine gjester. Ta derfor en titt på nettsiden til den aktuelle samskipnaden, for å orientere deg om hva gjesteordningen innebærer akkurat der.

Nettstedene til alle studentsamskipnadene i Norge: