Velkommen til SSN

Et godt studentliv - for alle, for alltid.

Søk om studentbolig nå!

Har du søkt studieplass og ønsker studentbolig, bør du søke så fort som mulig. Få oversikten over tilbudet vårt her!

Les mer

Noe du lurer på?

Søk så tidlig som mulig!

Det er ingen frist for å søke om studentbolig hos SSN, men vi anbefaler deg å legge inn din søknad så fort du har søkt på et studie ved en utdanningsinstitusjon tilknyttet Universitetet i Sørøst-Norge, Politihøgskolen i Stavern, Fagskolen Tinius Olsen eller Fagskolen i Vestfold og Telemark. Dette for å komme inn i køen så tidlig som mulig.

Vi behandler søknader fortløpende gjennom hele året og boliger som er sagt opp kan tildeles fra den datoen de blir ledige.

I august har vi som regel ingen ledige boliger, men i månedene juni og juli er det mange som flytter ut. Søker du bolig og setter innflyttingsdato i en av disse månedene, er det større sannsynlighet for at du får den boligen du ønsker deg mest.

Slik søker du om studentbolig.

Om du allerede er beboer i SSNs studentboliger, og vil bytte bolig, prioriteres du i ventelisten alle andre perioder enn ved semesterstart (januar og august).

Husleien inkluderer strøm, vaktmestertjenester og internett (gratis tilleggstjeneste via USN).

I studentboligene hvor det er fellesvaskeri med appwash betaler man per vask/tørk, mens det i de fleste av boligene i Porsgrunn, Bø (ikke Campus Bø Studentboliger), Notodden og på Rauland er gratis å bruke det felles vaskerommet.

Alle som søker om studentbolig hos SSN blir plassert inn i en venteliste.

Det er dessverre vanskelig for oss å si noe om hvilken plass du har på ventelisten, eller hvor lang tid det vil ta før vi har en bolig å tilby deg. Enkelte søkere er prioritert foran andre.

De som allerede har søkt studentbolig har hele tiden anledning til å endre søknaden sin. Dette fører til at ventelisten er i stadig endring. Vi sender ut tilbud om studentbolig fortløpende, og det er alltid noen som takker nei til det tilbudet de mottar. Når noen takker nei til tilbudet de får, går det umiddelbart ut tilbud til nestemann på ventelisten. Dette betyr at det ikke er noen frist, eller bestemt tidspunkt for utsendelse av tilbud om bolig. 

Tips: 

Dersom du ikke har lagt til flere alternativer i søknaden din (feks andre boligområder på samme campus eller andre boligtyper på samme eiendom som du allerede har søkt på), men ønsker å endre på dette, kan du til enhver tid gå inn på Min Side og legge til flere alternativer i søknaden din. Da vil du kanskje få et tilbud raskere. Deretter kan du legge inn en ny søknad til førstevalget ditt, og få tilbud om å flytte over så snart det blir noe ledig der.

Les mer om bytte av bolig. 

Har du spørsmål vedrørende din søknad er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Det er kun de som blir tildelt bolig som vil få svar på Min Side.

Fordi vi tildeler boliger fortløpende, gir vi ikke avslag på søknader. Du blir derfor stående på venteliste hos oss inntil:

1. Du tildeles en studentbolig hos oss, eller
2. Det har gått 60 dager siden du registrerte eller sist forlenget din søknad.

Dersom du fortsatt ikke har fått tildelt bolig, og ikke har forlenget søknaden din etter 60 dager, er søknaden din ute av ventelisten. Hvorfor må jeg forlenge søknaden?

Vi jobber så fort vi kan med å tildele boliger, og vil gi deg et svar så raskt som mulig. Tusen takk for tålmodigheten :)

Dersom du ikke kommer inn på studiet, kan leieavtalen kanselleres innen 31. juli.

Les mer om kansellering av leieavtale her.

Få penger tilbake for helseutgifter!

Har du hatt utgifter til lege eller andre behandlere i vårsemesteret? Kanskje du kan få penger igjen 💰 Husk å søke om helserefusjon før 1. august!

Les mer

En titt inn i studentlivet

Finn noe å gjøre i Sørøst-kalenderen

Sørøst-kalenderen samler arrangementer for studenter i Sørøst-Norge. Du kan også melde inn dine egne arrangementer!

Ta meg til kalenderen