Velkommen til SSN

Et godt studentliv - for alle, for alltid.

FRIST 30. SEPTEMBER: Bruk kupongene dine!

Har du Student Sørøst-appen? Da har du fått tre kuponger på GRATIS mat og drikke i kantinen på campus! Husk å bruke dem!

Les mer om kupongene

Vil du bli en av SSNs TikTokere?

Er du student i Sørøst-Norge, god på TikTok og klar for en kul deltidsjobb?

Les mer!

Noe du lurer på?

Innlåsing dagtid

Dersom du låser deg ute, og har nøkkelkort til din studentbolig, kan du enkelt låse deg inn via Mitt nøkkelkort på Min Side. Der har du mulighet til å åpne alle dører du har adgang til hos oss. Åpning fra web vil ikke fungere hvis du ikke har internett eller Min side er nede, så vi anbefaler ikke å benytte mobilen som fast innlåsingsløsning.

Dersom du ikke har nøkkelkort, tar du kontakt med ditt lokale servicekontor i åpningstiden.

Alternativt kan du kontakte trivselsverten på ditt boligområde for innlåsing i tidsrommet kl 15:00-22:00. Tjenesten blir etterfakturert. Gjeldende pris finner du i prislisten (under "Innlåsing dagtid vaktmester/trivselsvert").

Kontaktinformasjon til trivselsvert finner du på Min side eller på boligens egen nettside under Våre boliger. 

Innlåsing natt/helg

Dersom du utenfor våre åpningstider (også i helgen) ikke får kontakt med en trivselsvert, kan vekter kontaktes på 33 30 75 44.

Tjenesten blir etterfakturert, gjeldende pris finner du i prislisten (under "Innlåsing ved vekter"). Vekterselskapet betjener alle campus, med unntak av Rauland. 

Du finner info om nettverket i studentboligen din ved å finne ditt boligområde under Våre studentboliger og scrolle til Internett (via kabel og/eller via WiFi).

Ved tilkoblingsproblemer kan du selv restarte ruteren i appen Student Sørøst under Studentbolig-tjenesten. I de fleste tilfeller vil det gjøre at du får nettet tilbake.

Funker det fortsatt ikke? Vår Teknologi-avdeling kan bistå deg, send inn din support-henvendelse via vårt kontaktskjema.

Kaffekort kjøper du slik:

  1. Trykk deg inn på Mat og drikke og Kjøp kaffekort. Appen tar deg nå over i nettbutikken.

  2. Velg Klippekort Kaffe (110 kr for 12 klipp) og Legg til.

  3. Velg Til betaling. Du kan enten betale selv, eller be en annen betale for deg!

  4. Om du ønsker å be noen andre betale for deg, legger du inn telefonnummeret til den du ønsker å sende forespørselen til (feks mamma, pappa eller en venn som skylder deg penger!). Skriv en melding og legg igjen ditt eget mobilnummer i tillegg. Trykk Send SMS.

  5. Vent på at vedkommende betaler.

  6. Betal for Kaffekortet selv ved å velge Vipps eller kortbetaling.

  7. Når kjøpet er gjennomført vil Kaffekortet dukke opp under QR-kode ikonet i appen din (midt på menylinjen i bunnen). Det kan ta noe tid før Kaffekortet vises i appen, ha litt tålmodighet.

OBS! Vi anbefaler at du kjøper Kaffekortet i god tid før du har tenkt til å bruke det første gang.

Vi blir også svært takknemlige om du husker å finne frem appen og QR-koden din FØR du kommer til kassen (for å få scannet QR-koden og bruke ett klipp). Slik hjelper du oss å unngå kø i kassen 😉

Betalt semesteravgift = gyldig studentbevis

Semesteravgiften er en lovpålagt avgift for alle studenter som melder seg opp til eksamen. Den er med på å dekke drift av studentsamskipnaden og eventuelt utgifter til kopi og utskrifter. Når semesteravgiften er betalt er studentbeviset ditt gyldig.


Det er utdanningsinstitusjonen som står for innkreving og registrering av semesteravgiften. Hvis du har spørsmål om innbetaling, frister, bekreftelse på at du er registrert som student og lignende må du derfor ta kontakt med studiestedet ditt og ikke SSN.

Betalingsfrist for semesteravgiften:
  • 1. september for høstesemesteret

  • 1. februar for vårsemesteret

Les mer om semesteravgift hos USN.

Alle studenter ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN), Politihøgskolen i Stavern, Fagskolen Vestfold og Telemark eller Fagskolen i Viken, som har betalt semesteravgift og dermed har gyldig studentbevis, kan søke om refusjon av helseutgifter.

Les mer om helserefusjon.

Retningslinjer for refusjon av helseutgifter.

Råd fra erfaren student: Ta initiativ, ta en risiko og våg å starte opp noe!

Søk SSN om penger til studentaktiviteter! Høstsemesterets neste søknadsfrist er 15. november.

Les Victors gode råd