Studentgoder

Spar penger med en app eller to

Oppdatert 23. nov. 2021

Alle hjelpemidler er tillatt når det er snakk om å spare penger! Sjekk ut vår liste med apper som kan hjelpe deg.

De ulike matvarekjedene har fordelsprogram/medlemskap du bør benytte deg av:

Trumf

Gir deg både bonus (1% av kjøpesummen hver gang du handler, og 3% når det er "Trippeltrumf"-dag) og medlemstilbud med rabatter (ofte basert på varer du handler ofte) hos NorgesGruppens butikker, Joker, Meny, Kiwi og Spar.

Trumf-bonus kan også opptjenes hos andre aktører, som Shell, Esso og Mester Grønn. Husk å registrere bankkortet ditt i medlemskapet, slik at du sparer automatisk når du handler. Det er gratis å være Trumf-medlem.

Rema 1000s app Æ

Gir deg 10% på frukt og grønt, samt 10% på de 10 varene du handler oftest. Medlemskapet er gratis.

Coop-medlemskap

Gir deg 11% bonus på frukt og grønt i Coops butikker, samt mengder av relevante kupongtilbud. Du får også rabatter hos flere andre aktører enn matbutikker. Du betaler 300 kr i "andelsinnskudd", men får disse pengene tilbake om du vil melde deg ut.

Og jenter: Som Coop-medlem er du automatisk medlem i "Mens Club" hos Coop Prix. Da får du 50% rabatt på bind, truseinnlegg og tamponger hos Coop Prix!

Apper som kan hjelpe deg i hverdagen

Det finnes en app for det meste. Her har vi samlet noen som kan være gode å ha når økonomien er stram:

Fordeler i Student Sørøst-appen

Student Sørøst-appen har selvsagt noen fine fordeler til deg som er student:

  1. Kaffekortet! Spar 70,- per kort (110,- for 12 kaffekopper).

  2. Studentbonus! Få bonus når du kjøper mat på vekt i kantina.

  3. Baristakortet! Få hver åttende baristakaffe gratis i SSNs kaffebarer.

  4. Kuponger! Følg med i appen for kuponger med rabatt, eller til og med GRATIS mat, drikke eller stæsj 🤗

Appen laster du ned i App Store eller Google Play.

Vipps

... er en app fra DnB som alle kan bruke, og som de fleste kjenner.
Her kan man overføre penger til hverandre på en enkel måte, spesielt er «oppgjør»-funksjonen fin å bruke for å få inn penger dersom du har lagt ut for noe. Super å bruke om man bor i kollektiv og ikke ønsker å være den som alltid spør etter en tier for dopapir.

eTilbudsavis-appen

Tidligere kjent som "Mattilbud"... er en app som gir deg en oversikt over ulike tilbud og tilbudsaviser på alle matbutikker (og en hel del andre butikker) i det området du selv bestemmer. Her kan du sortere på kategori, og dermed finne det beste tilbudet på for eksempel kjøttdeig i butikkene i ditt nærområde. Smart!

Too Good To Go

... er en app som gir deg oversikt over billig mat som er til overs fra spisesteder i nærheten. Du finner blant annet SSNs spisesteder her!

YNAB (You Need a Budget)

... er en app hvor du kan sette opp et budsjett og få en fin oversikt over egen økonomi, tilgjengelig på mobilen din til enhver tid. Men det kan være like enkelt og oversiktlig – og ikke minst gratis - å sette opp et budsjett i Excel.

Få gratis økonomiråd

Trenger du hjelp til å sette opp et budsjett, lurer du på sparing eller trenger du råd om hvordan du kan få hverdagen til å gå opp økonomisk?

Bestill time til gratis økonomirådgivning hos SSN.