Campus Vestfold Studentboliger

Priser fra kr 4380,-

De 100 første studentboligene på Campus Vestfold Studentboliger ble ferdigstilt til studiestart 2012, og høsten 2014 stod til sammen 241 studentboliger klare på Campus Vestfold.

Om byggene:

Byggene har fått navnene Alfa, Beta, Delta, Gamma, Epsilon, Sigma og Omega. De inneholder ulike typer boliger som toromsleiligheter, ettromsleiligheter med eget kjøkken og bad, hybler med eget bad hvor man deler kjøkken med flere, samt hybler hvor man deler kjøkken og bad med én annen hybel. Her finnes det noe for ethvert behov.

Utstyr:

Ved å klikke deg inn på byggene og enhetene får du en oversikt over hva som finnes av møbler og utstyr. Du må selv ta med dyne, pute, sengetøy, kjøkkenutstyr, rengjøringsutstyr og støvsuger. Det er ikke lov å fjerne møbler fra enheten, men du kan tilføre det du får plass til.

Felleskjøkkenet på Epsilon og Beta er utstyrt med Quooker (varmtvannskran). Dette er en løsning hvor du får kokende vann (110 grader) rett fra krana. Det gjør at du som tilhører felleskjøkken på Epsilon eller Beta ikke har behov for å ha med deg vannkoker.

Beliggenhet: 

Studentboligene er skolens nærmeste nabo.

Uteareal:

Campus Vestfold Studentboliger har et flott uteområde med grillplass og fin natur.

Fellesvaskeri:

Vaskeriet ligger i første etasje på Delta, og kan benyttes av alle beboere ved Campus Vestfold Studentboliger.

Logg på vaskeriet.

Når du flytter inn, mottar du et vaskekort med innloggingsinfo til bruk i vaskeriet. Dette kortet fyller du med verdi på nett. Du blir fakturert et engangsbeløp for kortet på husleien (se prislisten for gjeldende pris), og det er forhåndsfylt et mindre beløp på vaskekortet slik at det er klart til bruk umiddelbart.

Dersom du mister vaskekortet ditt kan du kjøpe et nytt ved ditt lokale servicesenter. Husk å levere tilbake vaskekortet når du flytter ut, det kan brukes på nytt!

Finn mer informasjon om hvordan du bruker vaskeriet, påfylling av verdi på vaskekort, endre brukernavn og passord og hvordan reservere vasketid i Bruksanvisning for vaskeriene.

Boder:

Alle beboere har tilgang til egen, romslig bod i kjelleren på Beta eller Epsilon. 

Avfallshåndtering:

Nedgravde avfallsigloer ligger mellom Beta og gangveien, og mellom Sigma og gangveien. Husk å sortere!

Internett:

Boligene har fri internettilkobling med mulighet for streaming av TV-signaler som en gratis tilleggstjeneste. Her kan du se hvilke koblinger som gjelder hver bolig. 

Strøm:

Strøm er inkludert i husleien. 

Heis:

Det er ikke heis i byggene. 

Parkering:

Universitets parkeringsplass, Søndre P-plass, ligger rett ved Campus Vestfold Studentboliger. Deler av denne parkeringsplassen kan benyttes av våre beboere. Vi oppfordrer deg til å sette deg inn i parkeringsbestemmelsene på USN.

Sykler parkeres i sykkelstativene utenfor boligene, husk sykkellås! 

Nøkkelkort:

Du vil motta ett nøkkelkort (kostnadsfritt) når du flytter inn i boligen din. Bruk kortet slik: 

Ytterdører: Hold kortet inntil leseren. Det skal blinke grønt i leseren. Tast inn din firesifrede kode (du velger kode selv når du får tildelt nøkkelkortet). Døren låses opp. 

Innerdører: Hold kortet inntil leserenheten. Trykk ned håndtaket og åpne døren når du får grønt lys og et enkelt pip. Døren låses automatisk når den lukkes, men kan alltid åpnes innvendig med dørvrideren.

Grønt og rødt lys blinker vekselvis: lav batterispenning, batteriene må byttes med en gang. Ved lav batterispenning kan det også forekomme at rød og grønn blinker samtidig. Meld fra til oss om at det er behov for batteribytte.

NB! Ikke lag hull i eller skriv på nøkkelkortet – det kan slutte å fungere.

Husk at alle nøkkelkort må leveres tilbake til oss når du flytter ut! Det tilkommer gebyr ved manglende innlevering av nøkkelkort.

NB! Du kan i tillegg bruke pc eller mobiltelefon til å slippe besøkende inn hoveddøra! Slik gjør du det: Logg deg inn på key.ssn.no hvor du bruker mobilnummeret ditt som brukernavn og pinkoden fra nøkkelkortet ditt som passord. "Slide to unlock" (sveip for å åpne) på valgt bygg (Campus Vestfold). Døren står nå åpen i 5-10 sekunder før den automatisk låses igjen.

Brannsikkerhet:

Her kan du lese mer om brannsikkerhet og brannvarslingsanlegget på Campus Vestfold studentboliger


Det er opprettet en gruppe på Facebook forbeholdt beboere ved Campus Vestfold. 


Dokumenter

Bygninger

Alfa

Bygg i 2 etg med 6 parleiligheter og 16 hybler fordelt på 8 dubletter.

Husleien inkluderer strøm og oppvarming via nærvarmeanlegg.

Beta

Bygg i 2 etg med 30 hybler. Hybelen har eget bad. 15 hybler deler stort felleskjøkken med 2 kokestasjoner. Oppvaskmaskiner. Eget kjøleskap.

Husleien inkluderer strøm og oppvarming via nærvarmeanlegg.

Delta

Bygg i 2 etg med 22 1 roms leiligheter. Eget bad og kjøkken.

Husleien inkluderer strøm og oppvarming via nærvarmeanlegg.

Epsilon

Bygg i 3 etg. med heis. 1. og 2. etg. har (i hver etasje) 19 hybler med eget bad. Stort felleskjøkken med 4 kokestasjoner i hver etasje. Oppvaskmaskiner. Eget kjøleskap.

3. etg. har 23 1 roms leiligheter med eget kjøkken og bad.

Husleien inkluderer strøm og oppvarming via nærvarmeanlegg.

Gamma

Bygg i 2 etg med 20 hybler. 5 hybler med eget bad rundt et felleskjøkken.

Husleien inkluderer strøm og oppvarming via nærvarmeanlegg.

Omega

Bygg i 3 etg med 42 1 roms leiligheter. Eget bad og kjøkken. Heis.

Husleien inkluderer strøm og oppvarming via nærvarmeanlegg.

Sigma

Bygg i 3 etg med heis. 1. og 2. etg har 12 hybler i hver etg. 6 hybler med eget bad rundt et felleskjøkken.

3. etg har 7 parleiligheter.

Husleien inkluderer strøm og oppvarming via nærvarmeanlegg.