Kaldnes Brygge Vestfold

Priser fra kr 5240,-

Kaldnes Brygge ligger i umiddelbar nærhet til Tønsberg sentrum. Her er du tett på alt som skjer i byen!

Om bygget:

Kaldnes Brygge Studentboliger sto innflytningsklare til studiestart høsten 2014. I bygget er det 23 parleiligheter og 72 hybelleiligheter med eget bad og kjøkken. 

Utstyr:

Ved å klikke deg inn på byggene og enhetene får du en oversikt over hva som finnes av møbler og utstyr. Du må selv ta med dyne, pute, sengetøy, kjøkkenutstyr, rengjøringsutstyr og støvsuger. Det er ikke lov å fjerne møbler fra enheten, men du kan tilføre det du får plass til.

Beliggenhet:

Bygget ligger på Kaldnes brygge i umiddelbar nærhet til Tønsberg brygge, studentenes utesteder og Tønsberg sentrum. Gode kollektivforbindelser til skolen.

Uteareal:

Kaldnes Brygge Studentboliger har flott uteområde.

Fellesrom:

Bygget har felles oppholdsrom for beboerne.

Fellesvaskeri:

På Kaldnes Brygge finner du vaskeri med vaskemaskiner og tørketromler i 1. etg.

Logg på vaskeriet.

Når du flytter inn, mottar du et vaskekort med innloggingsinfo til bruk i vaskeriet. Dette kortet fyller du med verdi på nett. Du blir fakturert et engangsbeløp for kortet på husleien (se prislisten for gjeldende pris), og det er forhåndsfylt et mindre beløp på vaskekortet slik at det er klart til bruk umiddelbart.

Dersom du mister vaskekortet ditt kan du kjøpe et nytt ved ditt lokale servicesenter. Husk å levere tilbake vaskekortet når du flytter ut, det kan brukes på nytt!

Finn mer informasjon om hvordan du bruker vaskeriet, påfylling av verdi på vaskekort, endre brukernavn og passord og hvordan reservere vasketid i Bruksanvisning for vaskeriene.

Boder:

Alle beboerne har tilgang til romslige boder som låses med privat hengelås.

Avfallshåndtering:

Nedgravde avfallsigloer er plassert ved hovedinngangen. Husk å sortere!

Internett:

Fri internettilkobling med mulighet for streaming av TV signaler som en gratis tilleggstjeneste. 

Strøm:

Husleien inkluderer strøm og oppvarming via nærvarmeanlegg.

Heis:

Det er heis i bygget. 

Parkering:

Det er ingen parkeringsplasser tilknyttet Kaldnes Brygge Studentboliger. Parkeringsselskapet Micasa AS drifter de avgiftsbelagte parkeringsplassene på området, og parkeringsplasser kan eventuelt leies av dem. Ta kontakt direkte på telefon 33 35 41 00 eller e-post: firmapost@micasa.no.

Det er sykkelparkering i kjelleren. 

Nøkkelkort:

Du vil motta ett nøkkelkort (kostnadsfritt) når du flytter inn i boligen din. Bruk kortet slik: 

Ytterdører: Hold kortet inntil leseren. Det skal blinke grønt i leseren. Tast inn din firesifrede kode (du velger kode selv når du får tildelt nøkkelkortet). Døren låses opp. 

Innerdører: Hold kortet inntil leserenheten. Trykk ned håndtaket og åpne døren når du får grønt lys og et enkelt pip. Døren låses automatisk når den lukkes, men kan alltid åpnes innvendig med dørvrideren.

Grønt og rødt lys blinker vekselvis: lav batterispenning, batteriene må byttes med en gang. Ved lav batterispenning kan det også forekomme at rød og grønn blinker samtidig. Meld fra til oss om at det er behov for batteribytte.

NB! Ikke lag hull i eller skriv på nøkkelkortet – da kan det slutte å fungere.

Husk at alle nøkkelkort må leveres tilbake til oss når du flytter ut! Det tilkommer gebyr ved manglende innlevering.

NB! Det finnes flere muligheter for å slippe besøkende inn hoveddøren. Du kan enten ringe til 948 48 156 og hoveddøren vil åpne seg. Du kan også bruke PC eller telefon og logge deg på key.ssn.no hvor du bruker mobilnummeret ditt som brukernavn og pinkoden fra nøkkelkortet ditt som passord. "Slide to unlock" (sveip for å åpne) på valgt bygg (Kaldnes brygge). Døren står nå åpen i 5-10 sekunder før den automatisk låses igjen.

Brannsikkerhet:

Her kan du lese mer om brannsikkerhet og brannvarslingsanlegget på Kaldnes brygge studentboliger


Dokumenter

Bygninger