Fagerlund Studentboliger

Priser fra kr 4570,-

10. august 2018 flyttet de første studentene inn i et splitter nytt Fagerlund Studentboliger. Nærmere 160 studenter fyller bygget som antakelig har Vestfolds flotteste studentboligutsikt!

NB! Enhetene er stylet før fotografering. Løst interiør og pyntegjenstander følger ikke med. 


Om bygget:

Fagerlund Studentboliger inneholder totalt 156 boenheter fordelt på følgende boligtyper:

  • 92 stk hybler med eget bad og felleskjøkken delt med 11-14 andre beboere (15-19 m²).
  • 8 stk HC-hybler med eget bad og felleskjøkken delt med 11-14 andre beboere (21-28 m²).
  • 40 stk ettromsleiligheter med eget kjøkken og bad (18-22 m²).
  • 12 stk HC-ettromsleiligheter med eget kjøkken og bad (24 m²).
  • 4 stk toromsleiligheter med separat soverom, eget bad og kjøkken/stue (38 m²).

Foruten studentboliger i de fire øverste etasjene, rommer bygget Studentsamskipnaden i Sørøst-Norges kontorer og servicesenter (1. etasje) og undervisningslokaler/kontorer for Fagskolen i Vestfold (2. etasje).

Alle boligene og innvendige fellesarealer er røykfrie.

Felleskjøkken er utstyrt med Quooker (varmtvannskran). Dette er en løsning hvor du får kokende vann (110 grader) rett fra krana. Det gjør at du som tilhører felleskjøkken ikke har behov for å ha med deg vannkoker. 

Alle beboere som tilhører felleskjøkken har eget kjøleskap og kjøkkenskap i felleskjøkkenet.

Beliggenhet:

Boligene har en svært sentral plassering på Campus Vestfold, kun noen få hundre meter fra universitetsbyggene. Busstopp med shuttlebus til togstasjonen ligger også kun et par hundre meter unna.

Det er omtrent 20 minutter til Tønsberg sentrum og 5 minutter til Horten sentrum med buss/bil.

Uteareal:

Det er fine, felles utearealer i front av bygget, samt stor sykkelparkering.

Fellesvaskeri:

På Fagerlund finner du vaskeri med vaskemaskiner og tørketromler i 1. etasje inngang C.

Logg på vaskeriet.

Når du flytter inn, mottar du et vaskekort med innloggingsinfo til bruk i vaskeriet. Dette kortet fyller du med verdi på nett. Du blir fakturert et engangsbeløp for kortet på husleien (se prislisten for gjeldende pris), og det er forhåndsfylt et mindre beløp på vaskekortet slik at det er klart til bruk umiddelbart.

Dersom du mister vaskekortet ditt kan du kjøpe et nytt ved ditt lokale servicesenter. Husk å levere tilbake vaskekortet når du flytter ut, det kan brukes på nytt!

Finn mer informasjon om hvordan du bruker vaskeriet, påfylling av verdi på vaskekort, endre brukernavn og passord og hvordan reservere vasketid i Bruksanvisning for vaskeriene.

Boder:

I underetasjen finnes det et begrenset antall boder til leie, pris er kr 250,- per måned. Hver enhet har ikke egen tilknyttet bod.
Når du har fått tildelt bolig på Fagerlund og har signert kontrakten din, kan du søke om leie av bod via Min Side. På grunn av begrenset kapasitet kan det bli venteliste for å få tildelt bod.

Avfallshåndtering:

Avfall sorteres og kastes i nedgravde avfallsigloer utenfor bygget. Husk å sortere! Elektrisk avfall kan settes på vaskeriet mellom vaskemaskin og rom for såpe.

Internett:

Boligene har fri internettilkobling med mulighet for streaming av TV-signaler som en gratis tilleggstjeneste. 

Strøm:

Strøm er inkludert i husleien.

Heis:

Det finnes to heiser i bygget, én ved inngang A og én ved inngang C.

Parkering:

Universitetets parkeringsplass ligger rett ved studentboligene og deler av parkeringsplassen kan også benyttes av beboere. Vi oppfordrer til å sette deg inn i parkeringsbestemmelsene på USN.

Ti parkeringsplasser i underetasjen kan leies av studenter, fem av disse har lademulighet. Pris for leie er kr 800,- per måned med et ladetillegg på kr 100,-. Det finnes to HC-parkeringsplasser. Du kan søke om innendørs parkeringsplass via Min side

Det er egen sykkelparkering i byggets underetasje. Her kan sykler oppbevares tørt og trygt (husk egen sykkellås!).

Nøkkelkort:

Du vil motta ett nøkkelkort (kostnadsfritt) når du flytter inn i boligen din. 

Bruk pc eller mobiltelefon til å slippe besøkende inn hoveddøra!

Slik gjør du det: Logg deg inn på key.ssn.no hvor du bruker mobilnummeret ditt som brukernavn og pinkoden fra nøkkelkortet ditt som passord. "Slide to unlock" (sveip for å åpne) på valgt bygg (Fagerlund). Døren står nå åpen i 5-10 sekunder før den automatisk låses igjen.

Når du flytter ut, kan nøkkelen legges i dropbox inne i vaskeriet. 

Brannsikkerhet:

Her kan du lese mer om brannsikkerhet og brannvarslingsanlegget på Fagerlund


Dokumenter

Bygninger

Fagerlund Studentboliger

Møblering og utstyr

Ved å klikke deg inn på de ulike enhetene får du en oversikt over hva de forskjellige boligtypene er møblert/utstyrt med. Dyne, pute, sengetøy samt kjøkkenutstyr må du ta med selv. Rengjøringsutstyr og støvsuger er også lurt å ta med. Det er ikke lov å fjerne møbler fra enheten, men du kan selv tilføre det du får plass til.