Campus Bø Studentboliger

282 nye studentboliger er for tiden under oppføring, og vil stå klare for heldige studenter til studiestart i august 2020. Vi gleder oss!


NB! Illustrasjonen er av Campus Bø Studentboliger. Fotografiene er tatt av stylede hybler i andre, lignende boligprosjekter. Hybler i Campus Bø Studentboliger vil bli noe tilsvarende disse hyblene, men møbleringen vil ikke bli den samme. 

Om bygget:

Campus Bø Studentboliger oppføres som et massivtrebygg på fem etasjer. Alle boligene og innvendige fellesarealer er røykfrie.

Byggene får følgende boligtyper: 

• 96 hybler med eget bad og felleskjøkken
• 8 HC-hybler med eget bad og felleskjøkken
• 131 hybelleiligheter med eget kjøkken og bad
• 39 HC-hybelleiligheter med eget kjøkken og bad
• 8 toromsleiligheter med separat soverom, eget bad og kjøkken/stue

Beliggenhet:

Som navnet indikerer ligger bygget på Campus, ca 200 m fra universitetet og med kort vei til sentrum og jernbanestasjon. 

Utstyr:

Ved å klikke deg inn på byggene og enhetene får du en oversikt over hva som finnes av møbler og utstyr. Du må selv ta med dyne, pute, sengetøy, kjøkkenutstyr, rengjøringsutstyr og støvsuger. Det er ikke lov å fjerne møbler fra enheten, men du kan tilføre det du får plass til.

Alle beboere som tilhører felleskjøkken har eget kjøleskap og kjøkkenskap i felleskjøkkenet.

Quooker:

Felleskjøkken er utstyrt med Quooker (varmtvannskran). Dette er en løsning hvor du får kokende vann (110 grader) rett fra krana. Det gjør at du som tilhører felleskjøkken ikke har behov for å ha med deg vannkoker. 

Internett:

Alle boenhetene har opplegg for internett. Boligene har fri internettilkobling som en gratis tilleggstjeneste.

Strøm:

Strøm er inkludert i husleien.

Avfallshåndtering:

Avfall sorteres og kastes i nedgravde avfallsigloer utenfor bygget. Husk å sortere! Elektrisk avfall kan legges i merket dunke på vaskeriet.

Fellesvaskeri:

Du finner vaskeri med vaskemaskiner og tørketromler i kjelleren, nedgang fra inngang A. 

Når du flytter inn, mottar du et vaskekort med innloggingsinfo til bruk i vaskeriet. Dette kortet fyller du med verdi på nett. Du blir fakturert et engangsbeløp for kortet på husleien (se prislisten for gjeldende pris), og det er forhåndsfylt et mindre beløp på vaskekortet slik at det er klart til bruk umiddelbart.

Dersom du mister vaskekortet ditt kan du kjøpe et nytt ved ditt lokale servicesenter. Husk å levere tilbake vaskekortet når du flytter ut, det kan brukes på nytt!

Finn mer informasjon om hvordan du bruker vaskeriet, påfylling av verdi på vaskekort, endre brukernavn og passord og hvordan reservere vasketid i Bruksanvisning for vaskeriene.

Heis:

Det finnes to heiser i bygget, én ved inngang A og én ved inngang B. Heis ved inngang A går ned til vaskeri og boder i kjeller.

Nøkkelkort:

Du mottar ett nøkkelkort (kostnadsfritt) når du flytter inn i boligen din.

Boder:

I underetasjen finnes det 70 boder som kan leies av beboerne. Hver bod er på ca 1x1,5 m og låses med privat hengelås. 

Når du har fått tildelt bolig på Campus Bø Studentboliger og har signert kontrakten din, kan du søke om leie av bod via Min Side. På grunn av begrenset kapasitet kan det bli venteliste for å få tildelt bod.

Uteområder:

Det blir opparbeidet fine, felles utearealer med grillplass for sosiale sammenkomster i front av bygget. Samt et hyggelig «stilleområde» med benker for den gode samtalen eller tid for fundering i atriet. 

Fellesrom:

To felles oppholdsrom for sosiale sammenkomster, filmkvelder og lignende, er tilgjengelig for alle beboere i bygget. 

Sykkelparkering:

Det er et stort rom for sykkelparkering i kjelleren, med inngang fra utsiden på baksiden av bygget. Her kan du oppbevare sykkelen din tørt og trygt, og du kan vaske den rett på utsiden.

Sykkel- og skiverksted

Mellom hovedinngangene finner du et lite glassbur hvor du kan mekke på sykkelen din og hvor du kan smøre skiene dine på vinteren.

Parkering

Det er tre HC-plasser ved hovedinngangen. Foruten disse er det ikke parkering tilknyttet bygget.


Dokumenter

Bygninger