Vestsiden Studentboliger

Priser fra kr 4450,-

Til studiestart 2019 stod 155 splitter nye studentboliger ferdig på Kongsberg.

Les om da studentene flyttet inn i de nye boligene på Vestsiden!
Les om Vestsiden studentboliger i Laagendalsposten!

Om byggene:

Vestsiden Studentboliger består av to bygg, et i massivtre og et med murfasade, med totalt 155 boenheter. Trebygget har fått navnet Silva, som betyr skog. Navnet bringer også tankene til sølv og sølvgruver som Kongsberg er kjent for. Bygget med murfasade har fått navnet Monti, som betyr fjell. Navnene refererer både til materialene byggene er laget av, og naturen de er omgitt av.

Silva er et bygg på fire etasjer, mens Monti er på tre etasjer. 

Byggene har følgende boligtyper:
• 50 hybler (ca 15 m²) med eget bad og felleskjøkken. 
• 6 HC-hybler (ca 20 m²) med eget bad og felleskjøkken.
• 85 hybelleiligheter med eget kjøkken og bad (19-20 m²).
• 4 HC hybelleiligheter med eget kjøkken og bad (26-29 m²).
• 10 toromsleiligheter med separat soverom, eget bad og kjøkken/stue (30 m²).

Utstyr:

Ved å klikke deg inn på byggene og enhetene får du en oversikt over hva som finnes av møbler og utstyr. Du må selv ta med dyne, pute, sengetøy, kjøkkenutstyr, rengjøringsutstyr og støvsuger. Det er ikke lov å fjerne møbler fra enheten, men du kan tilføre det du får plass til.

Quooker:

Felleskjøkken er utstyrt med Quooker (varmtvannskran). Dette er en løsning hvor du får kokende vann (110 grader) rett fra krana. Det gjør at du som tilhører felleskjøkken på Monti ikke har behov for å ha med deg vannkoker. 

Beliggenhet:

Kort vei til universitetet og matbutikk. Gangavstand til Kongsberg sentrum og til studentkroa Louis.

Uteområder:

Det er opparbeidet fine, felles utearealer med grillplass for alle som bor i byggene, samt balanseline og balansestokker. I tillegg er det anlagt et offentlig parkområde som nærmeste nabo til bygget.

Internett:

Alle boenhetene har opplegg for internett. Boligene har fri internettilkobling som en gratis tilleggstjeneste.

Strøm:

Strøm er inkludert i husleien.

Heis:

Begge byggene har heis.  

Fellesvaskeri:

Du finner vaskeri med vaskemaskiner og tørketromler i 1. etasje i Silva.

Logg på vaskeriet.

Når du flytter inn, mottar du et vaskekort med innloggingsinfo til bruk i vaskeriet. Dette kortet fyller du med verdi på nett. Du blir fakturert et engangsbeløp for kortet på husleien (se prislisten for gjeldende pris), og det er forhåndsfylt et mindre beløp på vaskekortet slik at det er klart til bruk umiddelbart.

Dersom du mister vaskekortet ditt kan du kjøpe et nytt ved ditt lokale servicesenter. Husk å levere tilbake vaskekortet når du flytter ut, det kan brukes på nytt!

Finn mer informasjon om hvordan du bruker vaskeriet, påfylling av verdi på vaskekort, endre brukernavn og passord og hvordan reservere vasketid i Bruksanvisning for vaskeriene.

Sykkel- og skibod:

I kjelleren i Silva finner du en sykkel- og skibod. Her kan du låse fast sykkel, ski og snowboard til fastmonterte stativer. Husk egen lås!

Avfallshåndtering:

Avfall sorteres og kastes i nedgravde avfallsigloer utenfor bygget. Husk å sortere! Elektrisk avfall kan legges i merket dunke på vaskeriet.

Nøkkelkort:

Du vil motta ett nøkkelkort (kostnadsfritt) når du flytter inn i boligen din.

Dørtelefon:

Du bruker enkelt og greit pc eller mobiltelefon til å slippe besøkende inn hoveddøra.

Slik gjør du det: Logg deg inn på key.ssn.no hvor du bruker mobilnummeret ditt som brukernavn og pinkoden fra nøkkelkortet ditt som passord. "Slide to unlock" (sveip for å åpne) på valgt bygg (Vestsiden). Døren står nå åpen i 5-10 sekunder før den automatisk låses igjen.

Parkering:

Foruten to HC-plasser på bakkeplan blir det ingen parkeringsplasser knyttet til studentboligene. Det er en parkeringskjeller i Silva, men denne tilhører ikke studentboligene, med unntak av plass avsatt til sykkel- og skistall.

Ønsker du å leie parkeringsplass, finnes det mulighet for langtidsleie på Skauløkka Parkering eller Sandsværveien 16 Parkering.

Brannsikkerhet:

Her kan du lese mer om brannsikkerhet og brannvarslingsanlegget på Vestsiden. 

Dokumenter

Bygninger

Monti

Bygget med navnet Monti har 56 hybler med eget bad, tilknyttet felleskjøkken hvor 18/19 hybler deler kjøkken med egen stue.


NB! Enhetene er stylet før fotografering og løst interiør og pyntegjenstander følger ikke med. Bildene av de ulike enhetene må kun sees på som veiledende for sin type enhet (hybel/ettroms/toroms/HC-enhet), da enhetene ikke er 100 % like hverandre. 

Silva

Bygget med navnet Silva har 99 boenheter fordelt på 89 hybelleiligheter med eget bad og kjøkken og 10 toromsleiligheter.

NB! Enhetene er stylet før fotografering og løst interiør og pyntegjenstander følger ikke med. Bildene av de ulike enhetene må kun sees på som veiledende for sin type enhet (hybel/ettroms/toroms/HC-enhet), da enhetene ikke er 100 % like hverandre.