Moov In Drammen

Priser fra kr 4380,-

NB! Enhetene er stylet før fotografering. Løst interiør og pyntegjenstander følger ikke med. 


Om bygget:

Bygget består av 8 etasjer og 132 boenheter. I 1. og 2. etasje finner du Drammens råeste treningssenter Moov. Moov er et helt nytt konsept innen helse, trening og velvære, og har gode rabattordninger for studenter. Se Moov for mer informasjon.  

Utstyr:

Ved å klikke deg inn på byggene og enhetene får du en oversikt over hva de forskjellige enhetene er møblert/utstyrt med. Dyne, pute, sengetøy samt kjøkkenutstyr må du ta med selv. Det samme gjelder rengjøringsutstyr og støvsuger. Det er ikke lov å fjerne møbler fra enheten, men du kan sette inn det du får plass til.

Beliggenhet:

Studentblokka Moov In ligger svært sentralt til og har de fleste fasiliteter rett utenfor dørene. Det er 3 minutters gange til  jernbane og busstasjon, USN ligger 100 meter unna.

Boder:

Alle beboere disponerer egen låsbar bodplass. 

Avfallshåndtering:

Søppelrom på gateplan. Dør inn fra fortau i front av bygget ved siden av nedkjøring til parkeringskjeller. Døren er merket "Avfallsrom studenter". Husk å sortere!

Fellesvaskeri:

Det er fellesvaskeri i 3. etasje med vaskemaskiner og tørketromler.

Logg på vaskeriet.

Når du flytter inn, mottar du et vaskekort med innloggingsinfo til bruk i vaskeriet. Dette kortet fyller du med verdi på nett. Du blir fakturert et engangsbeløp for kortet på husleien (se prislisten for gjeldende pris), og det er forhåndsfylt et mindre beløp på vaskekortet slik at det er klart til bruk umiddelbart.

Dersom du mister vaskekortet ditt kan du kjøpe et nytt ved ditt lokale servicesenter. Husk å levere tilbake vaskekortet når du flytter ut, det kan brukes på nytt!

Finn mer informasjon om hvordan du bruker vaskeriet, påfylling av verdi på vaskekort, endre brukernavn og passord og hvordan reservere vasketid i Bruksanvisning for vaskeriene.

Internett:

Boligene har fri internettilkobling med mulighet for streaming av TV-signaler som en gratis tilleggstjeneste. 

Strøm: 

Strøm er inkludert i husleien. 

Heis:

Det er heis fra parkeringskjelleren til toppetasjen.

Parkering:

Alle beboere har tilgang til innvendig sykkelstall i kjelleren. Det er ingen egne parkeringsplasser for bil, men parkering kan leies av Q-park. Du kan gå inn på nettsiden deres og bestille. 

Brannsikkerhet:

Her kan du lese mer om brannsikkerhet, og brannvarslingsanlegget på Moov In

Annet:

Alle boligene og innvendige fellesarealer er røykfrie. Flere av boligene er tilpasset for rullestolbrukere.

Dokumenter

Bygninger

Børsa (Moov in)

Ulike boligtyper:

Hybel/dublett: 
En 2-roms leilighet på 33 kvm. som deles av 2 beboere som har hvert sitt soverom på 7,5 m. Beboerne deler et romslig flislagt bad og har felles kjøkken/oppholdsrom på 18 kvm. Kjøkkenet inneholder oppvaskmaskin, komfyr, stort kjøleskap med frysedel, rikelig med kjøkkenskaper, kjøkkenbord og to stoler. 

HC-hybel/dublett: 
HC-hyblene er universelt tilpasset. Det vil si at boligen er tilrettelagt for rullestolbrukere, ellers er den identisk med en vanlig hybel/dublett. Dersom ingen rullestolbrukere ønsker bolig, tildeles de HC-tilpassede hyblene til andre søkere. 

Hybel/sekstett: 
Hybel/sekstett er på 16 kvm. Alle hyblene har eget bad, 6 stk deler kjøkken/oppholdsrom. Kjøkkenet inneholder oppvaskmaskin, komfyr, eget kjøleskap m/frys, merkede matskap til hver beboer og stort spisebord med åtte stoler. Det er utgang til egen balkong fra kjøkkenet i fem av seks sekstetter. Du må selv ha med sengetøy og kjøkkenutstyr.  

Parleilighet m/ takterrasse: 
Parleilighetene er på 27 kvm og ligger i byggets 8. etg. Boligen har egen romslig takterrasse med panoramautsikt. Leiligheten har åpen stue-/kjøkkenløsning og eget adskilt soverom med dobbeltseng. Parleliligheten tildeles til par som er samboere, hvor minst den ene er student ved USN eller andre skoler tilknyttet SSN. Den kan også tildeles enkeltpersoner dersom det er av interesse. 

1-roms leilighet: 
Ettromsleilighetene er på 18 kvm. Leiligheten består av oppholdsom m/ kjøkkenkrok og bad. Kjøkkenet har god skapplass, og er utstyrt med stekeovn/komfyr og kjøleskap m/ frys.Du må selv ha med sengetøy og kjøkkenutstyr. 
 
1-roms leilighet m/ terrasse:
Samme innhold som 1-roms ovenfor, men med terrasse. Kun to 1-roms leiligheter av denne typen: 801 og 808.
 
2-roms parleilighet: 
2-Roms leilighetene er parleiligheter med eget soverom og er på 34 kvm. Leiligheten har åpen stue-/kjøkkenløsning og eget adskilt soverom med dobbeltseng. Parleliligheten tildeles til par som er samboere, hvor minst den ene er student ved USN eller andre skoler tilknyttet SSN. Den kan også tildeles enkeltpersoner dersom det er av interesse.

NB! Vi gjør oppmerksom på at leilighetene beliggende i 8. etasje (801-808) har kjøleskap uten frysedel.