Moov In Drammen

Priser fra kr 4520,-

På Moov In bor du midt i smørøyet i Drammen sentrum, med kort vei til det aller meste.

NB! Enhetene er stylet før fotografering. Løst interiør og pyntegjenstander følger ikke med. 

Om bygget:

Bygget består av åtte etasjer og 132 boenheter. I 1. og 2. etasje finner du Drammens råeste treningssenter, Moov. Moov er et helt nytt konsept innen helse, trening og velvære, og har gode rabattordninger for studenter. Se Moov for mer informasjon.  

Alle boligene og innvendige fellesarealer er røykfrie. Flere av boligene er tilpasset for rullestolbrukere.

  • +Avfallshåndtering
  • +Beliggenhet
  • +Boder
  • +Fellesvaskeri
  • +Heis
  • +Internett
  • +Nøkkelkort
  • +Parkering
  • +Utstyr
Dokumenter

Bygninger

Børsa (Moov in)

Ulike boligtyper:

Hybel/dublett

En 2-roms leilighet på 33 kvm. som deles av 2 beboere som har hvert sitt soverom på 7,5 m. Beboerne deler et romslig flislagt bad og har felles kjøkken/oppholdsrom på 18 kvm. Kjøkkenet inneholder oppvaskmaskin, komfyr, stort kjøleskap med frysedel, rikelig med kjøkkenskaper, kjøkkenbord og to stoler.

HC-hybel/dublett

HC-hyblene er universelt tilpasset. Det vil si at boligen er tilrettelagt for rullestolbrukere, ellers er den identisk med en vanlig hybel/dublett. Dersom ingen rullestolbrukere ønsker bolig, tildeles de HC-tilpassede hyblene til andre søkere.

Hybel/sekstett

Hybel/sekstett er på 16 kvm. Alle hyblene har eget bad, seks stk deler kjøkken/oppholdsrom. Kjøkkenet inneholder oppvaskmaskin, komfyr, eget kjøleskap m/frys og merkede skap til hver beboer, og stort spisebord med åtte stoler. Det er utgang til egen balkong fra kjøkkenet i fem av seks sekstetter. Du må selv ha med sengetøy og kjøkkenutstyr.

Parleilighet m/ takterrasse

Parleilighetene er på 27 kvm og ligger i byggets 8. etasje, med egen romslig takterrasse med panoramautsikt. Boligen har åpen stue-/kjøkkenløsning og eget adskilt soverom med dobbeltseng. Parleiligheten tildeles til par som er samboere, hvor minst den ene er student ved USN eller andre skoler tilknyttet SSN. Den kan også tildeles enkeltpersoner dersom det er av interesse. 


NB! Vi gjør oppmerksom på at leilighetene beliggende i 8. etasje (801-808) har kjøleskap uten frysedel.

Ettromsleilighet

Ettromsleilighetene er på 18 kvm. Leiligheten består av oppholdsom m/ kjøkkenkrok og bad. Kjøkkenet har god skapplass, og er utstyrt med stekeovn/komfyr og kjøleskap m/ frys. Du må selv ha med sengetøy og kjøkkenutstyr. 

Ettromsleilighet m/ terrasse

Samme innhold som ettroms ovenfor, men med terrasse. Kun to ettromsleiligheter av denne typen: 801 og 808.


NB! Vi gjør oppmerksom på at leilighetene beliggende i 8. etasje (801-808) har kjøleskap uten frysedel.

Parleilighet

Parleilighetene er 34 kvm og har eget soverom med dobbeltseng, samt åpen stue-/kjøkkenløsning. Parleilighet tildeles par som er samboere, hvor minst den ene er student ved USN eller andre skoler tilknyttet SSN. Den kan også tildeles enkeltpersoner dersom det er av interesse.


NB! Vi gjør oppmerksom på at leilighetene beliggende i 8. etasje (801-808) har kjøleskap uten frysedel.