Breisås 2

Priser fra kr 3960,-

Om byggene:

Studentboligene på Breisås 2 har 34 hybler og 12 toroms leiligheter. Boligene ble bygget i 1991 og er bygd som dubletter der to studenter deler kjøkken og bad. Breisås 2 består av 7 hus, noen med dubletter og noen med leiligheter. 

Utstyr:

Ved å klikke deg inn på byggene og enhetene får du en oversikt over hva de forskjellige enhetene er møblert/utstyrt med. Dyne, pute, sengetøy samt kjøkkenutstyr må du ta med selv. Det samme gjelder for rengjøringsutstyr og støvsuger. Det er ikke lov å fjerne møbler fra enheten, men du kan tilføre det du får plass til.

Beliggenhet:

Boligene ligger 1,5 km fra campus. 

Utearealer:

Hyggelige utearealer. Tilgjengelige utemøbler kan brukes fritt. Ta hensyn til naboene ved bruk av uteområdene. Sett alltid møbler på plass og tørk av utebord etter bruk. Plukk opp papir og annet avfall du måtte se slik at utearealene blir triveligere.

Boder:

Hvert hus har utvendige, felles boder. 

Avfallshåndtering:

Miljøstasjon med bokser til sortering, godt merket på engelsk og norsk. Alle kjøkken skal ha bioposer til organisk avfall samt bokser til papir/papp, glass, metall og restavfall. Husk å sortere!

Fellesvaskeri:

Hvert hus har vaskeri med vaskemaskin og tørkeskap. Gratis/inkludert i husleien. 

Internett:

Boligene har fri internettilkobling som en gratis tilleggstjeneste.

Strøm:

Strøm er inkludert i husleien. 

Parkering:

Det er flere gratis parkeringsplasser tilknyttet boligene, men ingen faste plasser. Sykler kan man sette utenfor eller inn i låsbare boder tilhørende de forskjellige bygg. Husk egen sykkellås!

Kollektivtransport:

Vanlig rutebuss tar deg rundt i Bø, men du kan også bestille en minibuss når du skal fra et sted til et annet. 

Brannsikkerhet:

Her kan du lese mer om brannsikkerhet, og brannvarslingsanlegget på Breisås


Dokumenter

Bygninger