• – En stor ære!

  Da kongeparet gjestet campus Bø i uka som gikk, var det en nervøs forfatterstudent som leste opp sin egen tekst for kong Harald og dronning Sonja.

 • Psykologens råd mot ensomhet

  jente alene på hybel

  - Ensomhet er en del av livet. Vi har alle et sosialt ansvar for hverandre, men husk at det til syvende og sist er opp til deg selv å ta kontakt med omgivelsene, råder Kristin Maute, psykolog i SSN Helse på campus Vestfold.

 • Stjernekikkerne på Rauland

  Rauland er jo nesten en egen planet der ute blant fjell og skog, og når riktig årstid nå står for døren går stjernekikker-klubben på campus Rauland den fineste tida i møte. Med seg ut i de stjerneklare vinternettene har de teleskop og kikkert sponset av studentmidler fra SSN!

 • Vi bygger digre karbonlagre!

  Redusere matsvinn, slukke lyset, sortere søppel, la bilen stå, bygge miljøvennlige studentboliger ... Visste du at vi faktisk gjør ganske mye bra med tanke på bærekraft i SSN?

 • Tanker på ville veier

  At tankene begynner å spinne i negativ retning er helt normalt. Men visste du at du kan lære deg å styre det? Bli med på tankevirus-kurs!

 • Ett år med gullkantet kaffe

  Gullkoppvinner Atina Rahimi

  Vestfoldstudenten Atina sparte tusenvis av kroner på kaffe og gikk rett forbi kassekøen i et helt år etter at hun vant Gullkoppen i fjor. Nå har hun meldt seg på i konkurransen igjen!

 • Første gang i studentbolig!

  Nyinnflyttet på Fagerlund Studentboliger

  Fredag 2. august var en dag med mange nye lapper på postkassene til SSN sine studentboliger, da hadde nemlig gamle beboere flyttet ut og nye kommet til. Vi møtte Martin og familien hans utenfor servicekontoret på Campus Vestfold, og fikk være med inn på Martins nye hybel.

Viser fra 1 til 10 av totalt 101 artikler