Frokost er bra for deg

tor. 17 nov.
Mat og drikke/Brødmat/nettbilde-horisontalt_xeokly

Gi hjernen din den beste starten på dagen med en god frokost! Nå får du trippel studentbonus på vår frokostdeal i kantinen 🥪☕️🥛

Bedre hukommelse med frokost

De lærde strides om effekten av frokost. Noen av oss er jo slett ikke sultne når vi står opp. MEN studier på skoleklasser som fikk frokost på skolen viser at frokostspiserne har bedre intellektuelle funksjoner, husker bedre, er mer presise og har mindre fravær.

Kilde: NHI

Kjøp frokostdeal og få trippel bonus!

Eksamen står for døra, og for mange ble alt brått ganske stress! Dersom du ikke rakk frokosten før du fløy ut av døra, kan du alltids svinge innom kantina på campus. Her finner du en enkel frokostdeal med sandwich, juice/melk og kaffe/te til kun kr 29,-

Vi serverer frokost hver dag fra vi åpner og frem til klokken 10.00. Til og med 15. desember får du dessuten trippel studentbonus når du kjøper frokostdeal - det betyr 9% bonus det!

Finn din kantine

Samle studentbonus med appen

For du har vel Student Sørøst-appen? Det er nemlig her du tjener opp studentbonus (3%) når du kjøper mat på vekt i kantina. Husk å scanne QR-koden din hver gang du handler, så registreres bonusen din automatisk.

Slik bruker du studentbonus

I selvbetjent kasse:

Scann QR-koden din og slå inn maten du skal kjøpe. Dersom du har spart opp mer enn kr 1,- får du automatisk opp et valg på kassen, om du vil benytte studentbonus. Trykk Bekreft og din studentbonus vil trekkes fra summen du skal betale. Betal det resterende beløpet som vanlig (dersom det er et restbeløp).

I betjent kasse:

Dersom du benytter betjent kasse, ber du om å benytte bonus og kasseoperatøren bekrefter bruk av bonus, slik at du kun betaler restbeløpet.

Studentbonus kan benyttes på hva du vil i alle SSNs 13 kantiner og kaféer

Det er ingen øvre eller nedre grense på hvilke kjøp som gir studentbonus. Bonusen din er tilgjengelig umiddelbart etter gjennomført kjøp, og kan benyttes fra neste kjøp så sant den har oversteget 1 kr. Du mottar også studentbonus på kjøp som betales helt eller delvis med bonuskroner.

Les mer om Studentbonus.

  • Dersom du har kjøpt Kaffekort finner du QR-koden din under QR-ikonet og deretter "Lojalitetskort" i bunnmenyen på hjemskjermen.
    Slik kjøper du Kaffekort.

  • Dersom du har fått en kupong, finner du QR-koden din på den enkelte kupong under QR-ikonet og deretter "Kuponger" i bunnmenyen på appens hjemskjerm.

NB. For å få kuponger og kjøpe kaffekort må du være student og ha satt studentstatus under profilinnstillingene dine i appen.

Slik setter du studentstatus i appen.

Les mer om studentbonus her.