SSN Helse, Porsgrunn

Trenger du noen å snakke med? Bestill time til førstegangssamtale via timebestillingsknappen under. Om du allerede går hos oss, får du nye timer fortløpende fra din terapeut/psykolog.

Samtaletjenesten holder stengt i juli måned, men book deg gjerne inn for en time i august. Bookingen er nå åpen.

Ved akutt hjelp ta kontakt med legevakt: 116 117 eller kontakt din fastlege.

Porsgrunn Kommune - Psykisk helsetjeneste.

Timebestilling på nett:

  • Timebestilling på nett via timebestillingsknapp gjelder KUN TIL FØRSTEGANGSSAMTALE (altså om du ikke har vært til samtale hos psykolog/samtaleterapeut tidligere).
  • Den første samtalen er en kort samtale for å avklare hjelpebehov og veien videre. Du vil ikke nødvendigvis fortsette å gå i samtaler med den du hadde førstegangssamtalen med.
  • Nye timer blir satt opp fortløpende etter behov (du trenger ikke selv bestille flere timer etter førstegangssamtalen).
  • Du vil motta en bekreftelse på SMS når timen er bestilt, samt en ny SMS i forkant av timen, med påminnelse om din avtale.

Benytter du allerede samtaletilbudet?

  • Dersom du allerede går i samtaler hos oss og ikke har satt opp ny time av ulike årsaker, ringer du terapeuten din for å avtale ny time ved behov.
  • Dersom du har gått hos oss tidligere og ønsker å starte opp igjen, ringer du den du har gått hos tidligere. Telefonnummer finner du ved bildet av din terapeut eller psykolog.

Gruer du deg til eksamen?

Vi kan hjelpe deg! Bestill time i dag:

Timebestilling

Drop-in:

Du må for tiden ringe for å få en drop-in-time. Da avtaler dere også om du skal komme på kontoret eller om samtalen skal gjennomføres digitalt. SSN Helse i Porsgrunn tilbyr drop-in-samtaler på kontoret mandag, tirsdag og torsdag kl. 12.00-12.30 eller digitalt mandag-torsdag kl. 12.00-12.30. Telefonnummer og kontortid finner du ved siden av bildet av terapeutene nedenfor.

Hvis du har akutt behov for hjelp må du ringe 113, legevakten 116117 eller fastlegen din.

Avbestilling av time:

  • Avbestilling må skje senest 24 timer før timen starter.
  • Du vil bli fakturert kr 350,- i egenandel dersom du uteblir fra timen din eller gir beskjed for sent.
  • Avbestilling skjer på samme sted som bestilling, via Min Side i Physica Timebestilling.

OBS! Timebestilling på nett gjelder kun NYE studenter til tilbudet.


Psykolog HIlde KaasaHilde Kaasa, psykolog

Kontor: SSN Helse finner du i SSNs lokaler på campus Porsgrunn. Vi har nye lokaler og du finner oss nå i "Glassgata" rett på innsiden av hovedinngangen. 
Kontor: B-140.
Tlf.: 31 00 83 18

Timebestilling

Drop-in (kl. 12.00-12.30) på kontoret mandag, tirsdag og torsdag, eller per telefon, med mulighet for å koble til video om ønskelig, mandag-torsdag.

Hilde er utdannet psykolog, har jobbet som det i mange år og har bred erfaring med ulike psykologiske problemstillinger. Hilde kan hjelpe deg med små og store utfordringer, gjerne de som merkes best i forhold til andre mennesker. Hilde kan for eksempel hjelpe til med angst, brudd i vennskap, kjærlighetssorg, nedstemthet, studiepress og lav selvfølelse. 


 

 


 


Dersom du kommer til lukket dør hos samtaleterapeut/psykolog, kan du legge igjen ditt telefonnummer hos servicekoordinatoren i SSNs servicekontor, og du vil bli oppringt.
 

Ikke fornøyd?

Vi ønsker til enhver tid å gi best mulig hjelp til deg som student. Vi setter derfor stor pris på om du tar kontakt med oss hvis det er noe du ikke er fornøyd med.

Ta kontakt med avdelingsleder Hanne Bratland på e-post: [email protected].

Vennligst ikke skriv personsensitive opplysninger i e-post. Be heller om å bli oppringt.
Helsetjenester kan også klages inn til Helsetilsynet >>