Studentbolig

Studentenes fellesrom er "the place to be"!

Oppdatert 19. feb. 2024

Varme farger, innbydende sittemøbler, mini-kino, kjøkkenkrok OG peis! På Grivi i Bø er fellesrommet blitt "the place to be".

Innovasjonsprosjekt skapte nye, gode rom

For å utvikle tjenestene våre til studentene i Sørøst-Norge og teste disse på våre studenter, kjører SSN innovasjonsprosjekter. Det var nettopp slik det gamle fellesrommet på Grivi i Bø ble nytt!

Student-teamet bak SSNs boligsprint

Fra venstre: Maren Helene Solheim, Nina Justnæs, Vilde Mydske Thorshaug og Amalie Stokkan Kristoffersen var studentteamet bak SSNs nye bolig-konsepter.

Studenter har laget "The place to be" og "Drømmehybelen"

I 2020 involverte SSN et student-team i en omfattende innovasjonsprosess for å få kartlagt HVA studentene selv ønsker seg av både fellesrommene og hyblene i våre studentboliger.

Ut av dette innovasjonsprosjektet kom to konkrete bolig-konsepter, "The place to be" (det ultimate fellesrommet) og "Drømmehybelen". Dessuten lanseres det snart en ny mikrotjeneste i Student Sørøst-appen, som er spesielt laget for å øke trivselen i SSNs studentboliger.

Fellesrommet på Grivi før og etter:

Grivi fellesrom før oppussing
Grivi fellesrom etter oppussing

Ingen tvil om at det har skjedd en drastisk forandring på dette fellesrommet!

Etter en omfattende oppussing ble det pustet nytt liv i fellesrommet i studentboligene på Grivi. Institusjonspreget er borte, og det var nettopp dette som var et av hovedmålene med oppussingen. Videre skulle det nye fellesrommet være med å bidra til at beboerne blir kjent med hverandre og har et hyggelig sted å møtes.

Ved hjelp av varme farger, innbydende sittemøbler, langbord med plass til mange og en moderne kjøkkenkrok, har studentene på Grivi alle muligheter til å kose seg sammen i sin nye felles stue.

Og hallo! Grivi har fått eget kinorom for felles filmopplevelser!

Kinorom på Grivi Studentboliger i Bø
Sitteplasser i kino på studentboliger på Grivi i Bø

Koselig med peis

Peisen som stod her fra før bidrar til ekstra hygge (og varme:), og overlevde selvsagt oppussingen. Det er ikke alle om har muligheten til å komme hjem etter en skitur og fyre opp i peisen på fellesrommet, mens kakaoen kokes i kjøkkenkroken!

Sofagrupper i fellesrom i Grivi studentboliger i Bø
Sofa og peis
Sofa og varme farger på fellesrom
Lys sofagruppe på fellesrom på Grivi
Kjøkkenkrok i fellesrom i studentboliger på Grivi
Har du lyst til å bo på Grivi? Søk nå!