Kjøp pensumbøkene dine på campus!

Hos Brage Bok finner du både pensumbøker og kompetente ansatte som står klare til å hjelpe deg. Rekvisita, noe skjønnlitteratur og gaveartikler har vi også.

Smilende studenter

Brage Bok: Alle butikkene er åpne!

NYHET!

Visste du at vi lager pensumpakker til mange av studiene på USN? Nå kan du finne en oversikt over hvilke ferdige pakker vi tilbyr, reservere en pakke på nett og hente den i butikken dagen etter. Om du ønsker pakken tilsendt i posten, fikser vi selvsagt det.

"Klikk og hent pensumpakke" i Brage Bok!

Dersom du ønsker å bestille enkelttitler er dette fullt mulig. Disse kan også hentes i butikken etter én virkedag.

Bokhandel på fire campuser

SSN driver snart bokhandel på fire campuser i Sørøst-Norge: På Campus Vestfold, Campus Ringerike og Campus Kongsberg har vi holdt til i årevis, og til studiestart i august 2021 åpner vi også bokhandel i Drammen. Her blir det dessuten kaffebar og studentservice i tillegg. Hurra for det!

Vi kan faglitteratur

Vi kan faglitteratur, og de ansatte gjør sitt ytterste for å yte god service til studenter, lærekrefter og medarbeidere ved Universitetet i Sørøst-Norge. Vi har faglitteratur og pensum til alle studier ved USN, samt Fagskolen Tinius Olsen. Bokhandlene på de ulike campusene er selvfølgelig også åpen for alle andre som ønsker å ta turen innom!

Hos Brage Bok finner du:

  • Alt du trenger av fagbøker.
  • Ferdige pensumpakker til enkelte studier i forbindelse med studiestart.
  • Papirvarer og skrivesaker.

Last ned Akademika-appen og få gode tilbud, samt 50 % rabatt på hver femte bok du kjøper.* Dersom du tidligere hadde appen "Bok på Campus" får du automatisk overført klippene dine fra denne (dersom du fortsatt har samme telefonnummer). 

google play buttonapp store

*Rabatten gjelder ikke på nye norske bøker ihht bokavtalen. Rabatten gjelder ikke på tilbudsbøker solgt enkeltvis eller i pakketilbud. Maksrabatt kr 400,-.