Bokhandlene har stengt, men vi sender bøker og utstyr i posten - FRAKTFRITT!

SSNs tre bokhandler er inntil videre stengt for å unngå smitte av koronavirus (fra 13. mars til og med 13. april 2020). MEN dersom du trenger pensumlitteratur, nye notatbøker eller annet materiell eller utstyr, er vi behjelpelige med å sende i posten, helt portofritt.

Smilende studenter

 

Vi sender deg det du trenger fra Brage Bokhandel!

Selv om bokhandlene våre er stengt for øyeblikket, sender vi deg gjerne det du trenger i posten, helt fraktfritt! 

Send oss en e-post med din bestilling, samt fullt navn og leveringsadresse, og vi sender så fort vi kan. Vi tar selvsagt imot bestillinger fra hvem som helst, fra hvor som helst, så lenge varene skal sendes innen Norge.

Bestillingen sendes til: brage-vestfold@ssn.no

 


Les SSNs informasjon og råd om koronaviruset.


 

SSN driver bokhandel på tre campuser i Sørøst-Norge: På Campus Vestfold, Campus Ringerike og Campus Kongsberg. Her finner du både faglitteraturen du trenger, rekvisita, noe skjønnlitteratur og gaveartikler. Velkommen til en hyggelig handel!

Vi kan faglitteratur

Vi kan faglitteratur, og de ansatte gjør sitt ytterste for å yte god service til studenter, lærekrefter og medarbeidere ved Universitetet i Sørøst-Norge. Vi har faglitteratur og pensum til alle studier ved USN, samt Fagskolen Tinius Olsen. Bokhandlene på de ulike campusene er selvfølgelig også åpen for alle andre som ønsker å ta turen innom!

Hos Brage Bokhandel finner du:

  • Alt du trenger av fagbøker.

  • Ferdige pensumpakker til enkelte studier i forbindelse med studiestart.

  • Papirvarer og skrivesaker.

Last ned Akademika-appen og få gode tilbud, samt 50 % rabatt på hver femte bok du kjøper.* Dersom du tidligere hadde appen "Bok på Campus" får du automatisk overført klippene dine fra denne (dersom du fortsatt har samme telefonnummer). 

*Rabatten gjelder ikke på nye norske bøker ihht bokavtalen. Rabatten gjelder ikke på tilbudsbøker solgt enkeltvis eller i pakketilbud. Maksrabatt kr 400,-.