SSN inngår kjedeavtale med Norli for bedre studentvelferd

tir. 19 mar.
Brage Bok/Vestfold/brage_vestfold_interior-1776_b0jghd

Pressemelding 19.3.2024

Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge (SSN) er glad for å kunngjøre at de seks bokhandlene våre har inngått en kjedeavtale med Norli. Avtalen trer i kraft 1. mai 2024.

– Vi er svært fornøyde med å kunngjøre denne kjedeavtalen med Norli, som gir oss bedre rammebetingelser. Vi ser frem til å jobbe tett med Norli for å implementere denne avtalen på en måte som vil gagne studentene våre og bidra til å styrke studentvelferden i vår region, sier Hans Erik Stormoen, administrerende direktør i SSN.

Nettbutikk og gode studentrabatter

En av hovedfordelene ved avtalen er en god nettbutikk som vil gi studentene enkel tilgang til pensumbøker til studier ved undervisningsinstitusjonene tilknyttet SSN. I tillegg vil studentene kunne nyte godt av studentrabatt i SSNs butikker, og gode tilbud under studiestarten.

Norli satser på fagbøker

Norli har allerede et stort utvalg av skole- og fagbøker til høyere utdanning. Dette segmentet ønsker Norli å videreutvikle gjennom samarbeidet med SSN.

– Vi fører et meget bredt utvalg av fagbøker på engelsk og norsk på nettbutikken norli.no, sier administrerende direktør i Norli, Johan Baklund. Han fortsetter:

– Flere av bokhandlene våre har en sterk fagbokprofil. Dette gjelder ikke minst tradisjonsrike Norli Universitetsgata i Oslo. I fjor overtok vi fagboksalget ved Høgskulen i Volda. Vi mener vi er godt rustet for å være en god samarbeidspartner for SSN.

Fortsatt egeneide bokhandler

Det er viktig å understreke at SSNs bokhandler, Brage Bok, fortsatt er eid av SSN og en sentral del av velferdstilbudet til studentene. Alt overskudd fra bokhandlene går tilbake til driften og til å videreutvikle tilbud og tjenester til studentene.

SSNs bokhandler

Om Norli

Norli er Norges største og ledende bokhandelkjede med 190 butikker (143 egeneide, 44 kjøpmenn og 13 medlemsbedrifter).

norli.no

Om SSN