Kundefordeler i Norli Akademisk

tor. 16 mai
Brage Bok/Drammen/brage_drammen_horisontal-1640_fjwftk

Fra 1. mai 2024 er SSNs bokhandler medlemsbutikker i Norli, Norges største bokhandel-kjede. Som kunde hos oss får du flere fordeler.

Kundefordeler i bokhandlene

Norli Akademisk tilbyr de samme kundefordelene som ellers i Norli. Det betyr blant annet at du får Trumf-bonus på alle bøker! Kundeklubben Norli Pluss gir også flere fordeler.

Norli er den eneste bokhandelen med Trumf-bonus!

Hos Norli sparer du som Trumf-medlem alltid bonus på alle bøker, med unntak av bøker på norsk som er utgitt i 2023/2024, både innbundet og pocket. Du kan sjekke utgivelsesår på en bok under «produktegenskaper» på norli.no, eller på en av de første sidene i en bok.

Som Trumf-medlem får du:

  • 1% Trumf-bonus på nesten alle* varer i bokhandlene.

  • 3% Trumf-bonus hver gang det er Trippel-Trumf.

  • Ekstra Trumf-bonus på utvalgte kampanjer.

*Per i dag får du ikke Trumf-bonus ved kjøp i Norli sin nettbutikk. For å få Trumf-bonus hos Norli må du benytte fysisk eller digitalt Trumf-kort, Trumf Visa eller Trumf-registrert bankkort.
**Det gis ikke Trumf-bonus på bæreposer, frimerker, gavekort, frakttjenester eller på bøker før ett år etter lansering
iht. bokloven.

Mer om Trumf.

Norli PLUSS

Som medlem i Norli PLUSS får du faste fordeler:

  • Hvert 6. kort GRATIS.*

  • Hver 6. pocket GRATIS.*

  • Månedens bok til spesialpris.

  • Nyhetsbrev, konkurranser og arrangementer.

*Klippekort gjelder når du handler i butikk og med klikk og hent, ikke ved kjøp på norli.no.
**Kassen husker bankkortet ditt, slik at du får bonusvaren gratis når du har kjøpt seks varer.

Bli medlem i Norli PLUSS her.

Nettbutikk med gode priser

Fra studiestart høst 2024 vil Norlis nettbutikk tilby pensum til studier ved USN. I nettbutikken kan du velge mellom hjemlevering og klikk og hent i butikk, dersom butikken har boka på lager.

Bestill pensumbøker

Om SSNs bokhandler

SSN eier studentbokhandler på seks campuser i Sørøst-Norge. Et eventuelt overskudd fra bokhandlene føres tilbake til driften og til å skape nye tjenester for studentene i regionen vår.

Norli satser på fagbøker under Norli Akademisk og fra 1. mai 2024 er bokhandlene våre medlemsbutikker i Norli. Dette innebærer konkurransedyktige studentpriser, gode rabatter og tilbud, kundeklubben Norli PLUSS og mulighet til å samle Trumf-bonus på bokkjøp, da Norli er eneste bokhandel med Trumf-bonus.

Norlis nettbutikk vil fra studiestart høst 2024 ha pensumbøker til studier ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN), Fagskolen i Vestfold og Telemark, Fagskolen i Viken og Politihøgskolen i Stavern. Da kan du sjekke lagerstatus i nettbutikken og bestille bøker hjemlevert eller for klikk og hent.

Finn bokhandelen på campus