Ofte stilte spørsmål: Trening

man. 15 mai

Få svar på ofte stilte spørsmål om trening, medlemskap og priser.

Ofte stilte spørsmål: Trening

Du melder deg inn på treningssenteret på nett, der du betaler og oppretter avtalegiro.

Her melder du deg inn på Campus Ringerike og Campus Vestfold.

Her melder du deg inn på Campus Drammen - Moov.

Når du melder deg inn og betaler på nett, gir vi deg tilgang på ditt studentkort eller ansattkort. Kontakt oss om du har spørsmål!

Eksterne medlemmer må henvende seg i våre servicekontor og vil motta nøkkelkort der. Finn servicekontoret tilknyttet treningssentrene i Drammen, Vestfold eller Ringerike.

Her kan du finne åpningstidene til ditt treningssenter.

Er du medlem på et studentidrettssenter, kan du gjestetrene hos en annen samskipnad!

Gjestetrening betyr at studenter som er medlemmer av et studentidrettsenteret på sitt vanlige studiested, kan trene gratis hos andre studentsamskipnaders treningssenter.

Se liste over samskipnader du kan gjestetrene på her.

  • Du får utstedt gjestetreningskort hos studentsamskipnaden du er medlem hos. Er du treningsmedlem i SSN kan du komme til servicekontoret på din campus og få gjestetreningskort.

  • Du må vise gjestetreningskortet sammen med legitimasjon og gyldig treningskort fra ditt hjemmesenter når du skal trene hos en annen studentsamskipnad.

Nei, det er ikke booking på gruppetimene våre i Vestfold og på Ringerike. I Drammen booker du plass på gruppetimen du ønsker å delta på.

Ja, det kan du. Vi tilbyr frysing av medlemskap i maksimum to måneder per år. Kontakt oss og send oss ønske om frysing av medlemskap en måned før ønsket periode.

Alle medlemskap er løpende, med en måneds oppsigelse fra den 1. i påfølgende måned.

Vil du si opp medlemskapet hos oss? Gå til vårt kontaktskjema og velg Trening -> Si opp medlemskap.

Om du vil si opp ditt medlemskapet ditt sender du oss en melding via vårt kontaktskjema. Det er en - 1 - måneds oppsigelse.

Ja, på mange campuser er det et studentidrettslag eller mulighet for å bli med på organisert lagidrett som volleyball, fotball, håndball, klatring, basket osv.

Se en oversikt over studentidrett i Sørøst her.

Se alle våre ofte stilte spørsmål.