Det blir studentrevy i Drammen i mars!

tor. 26 jan.
Studentgoder/Frivillighet/foto_Haiman_Askari_drammenteater_ekst_2019_verenj

Revygruppa i Drammen er ganske fersk, den har ambisjoner og den har plass til mange fler!

Bli med!

Vil du bli kjent med flere på campus, på tvers av linjer og studier? Har du lyst til å engasjere deg, men vet ikke helt i hva? Henrik Negaard er sykepleierstudent på andre året ved USN Campus Drammen, grunnlegger av og sjef i revygruppa og har selvsagt svaret:

– Bli med i revygruppa! Du trenger ikke ha erfaring fra verken scene generelt eller revy spesielt, det holder at du er interessert og nysgjerrig. Vi får flere perspektiver på ting når vi får en variert sammensetning av folk og det er jo dét som er så gøy, sier han.

Mannlig student under heliumballonger med ordet revy
Henrik M. Negaard

– Det hadde vært så kult om studentene i Drammen fikk et slikt tilbud, så det var bare å sette i gang, sier Henrik Negaard om det å starte opp en revygruppe på Campus Drammen. Nå skal han sette opp revy i Drammens Teater!

Søkte og fikk penger fra SSN

Selv har Henrik vært med på studentrevy før, da han studerte i Sogndal, men har ellers ikke masse sceneerfaring. Han startet opp revygruppa i april i fjor, og har siden da jobbet med å å etablere og få det praktiske på plass, som penger, logo, plakater og kontoer i sosiale medier. Blant annet søkte han SSN om studentmidler, og fikk en god slump til oppstarten.

– Det var jo gull å få penger fra SSN til å starte opp. Nå har jeg dessuten søkt Sparebankstiftelsen om midler, og jeg samarbeider med Studentsamfunnet i Drammen, sier Henrik, som i tillegg er blitt kontaktet av Buskerud teater, som er en støtteorganisasjon for amatørteatre.

– Det tar tid å drive på som frivillig, men hver positive ting som skjer er en seier og alle kontakter som knyttes er en vei mot målet der framme, som er at denne revygruppa skal fortsette å leve etter meg når jeg er ferdig med studiene, sier Henrik.

Vil du søke SSN om penger til en studentaktivitet? Årets første søknadsfrist er 15. februar.

Revy på Drammen teater i mars!

Nå er det derimot tid for å få inn flere som har lyst til å ha det gøy med revy, for Henrik har faktisk en slags "beta-revy" i kalenderen. Nært forestående er det også:

– Det blir revy i Drammen i mars, uansett hvor mange vi er på scenen. Studioscenen på Drammen Teater er booket og der er det plass til 180 publikummere, forteller han ganske rolig, men spent.

Akkurat hva revyen skal inneholde er foreløpig litt uvisst, men ambisjonen er å lage et show som er relevant og tidsaktuelt for alle Drammens innbyggere, men for studenter spesielt.

– Jeg vil ikke være så bundet av tradisjonelle revyrammer og kan love et uventet og variert show hvor vi vil overraske litt, frister Henrik, som håper at det vil komme publikummere fra andre USN-campus også, ikke bare fra Drammen.

Vil du bli med i revygruppa?

Send en DM eller e-post om du være med (du må ikke studere i Drammen!):

Facebook eller Instagram / [email protected]

🔔 Revygruppa øver hver tirsdag ettermiddag fra kl 16-18.

📍Papirbredden 2 i andre etasje, rom nummer 12025 (i det samme bygget som det nye studenthuset, mellom Meny og Barkaden).

Finn ting å gjøre i Sørøst-kalenderen