Studentgoder

Ta en TimeOut!

Oppdatert 13. des. 2021

Har du lagt merke til en mediterende studenthjerne på campus eller i sosiale medier? Da har du sannsynligvis sett logoen til TimeOut.

Time Outs logo er den sjarmerende maskoten "Brian the student brain" , laget av en av Visuell kommunikasjon-studentene tilhørende prosjektet.

Av: Maja Georgine Gulliksen

Som student er det alltid mye å gjøre. Det går mye tid til forelesninger, oppgaveskriving, egenlesing og pugging. Ofte er det fort gjort å glemme å ta seg en pause – eller en TimeOut.

Hva og hvem er TimeOut?

TimeOut består av en gruppe studenter som gjennom SSN planlegger og gjennomfører arrangementer for studenter ved alle USN sine campuser. Dette er folk som vet hvordan det er å være student i dag, nettopp fordi de er det selv, og som jobber for å skape en god hverdag også utenfor studiene. 

Timeout - sosialt

Karla Yasmin Mata Santos og Norbert Timar under et av sommerens arrangementer i Drammen.
Foto: Mac Pragit Svendsen.

SSN + midler fra KD = TimeOut :)

I mars 2021 mottok alle landets studentsamskipnader totalt 78,5 millioner fra Kunnskapsdepartementet (KD) for å ansette studenter til å drive frem sosiale tiltak.

SSN bruker sine tildelte midler på TimeOut, som er blitt en liten bedrift i seg selv, med hele 33 ansatte! I tillegg samarbeider SSN med DigiPluss, en studentbedrift som også lager (digitale) aktiviteter for studenter.

Finn arrangementer som passer for deg

Sannsynligheten er stor for at du finner arrangementer som passer for deg. I sommer har TimeOut for eksempel kunnet by på tur til Preikestolen, pizza på Peppes Pizza, rollespillkvelder, hytteturer, paintballturnering, kinokvelder, strandturer, fotokurs og veldig mye mer.

Representanter fra TimeOut finnes på alle USN sine campuser og de studerer innenfor mange ulike studieretninger. I tillegg til de fysiske arrangementene, arrangeres også mye digitalt – hva med en digital quizkveld, eller et matlagingskurs spesielt tilpasset studentøkonomi?

Timeout - arrangement

Jessica Østerberg passer på at det holdes stabilt blodsukker under et arrangement i Drammen.
Foto: Mac Pragit Svendsen.

Følg TimeOut i sosiale medier og se aktiviteter i Sørøst-kalenderen

Følger du TimeOut i sosiale medier treffer du en egen gruppe som produserer innhold rettet mot nettopp deg som student. Her dukker det alltid opp gode tips, triks og anbefalinger.

TimeOuts arrangementer og mange flere finner du i den splitter nye Sørøst-kalenderen! Denne finner du også i Student Sørøst-appen. 

Studiestart - tips til nye studenter

"Studiestart-tips til nye studenter " er typisk innhold som TimeOut deler i SoMe. Følg @TimeOut.USN på Instagram eller Facebook!

Om skribenten:

Maja Georgine Gulliksen har tatt Bachelorgraden sin i Språk og litteratur ved Universitetet i Sørøst-Norge, campus Vestfold. Hun har arbeidet som studentmentor og læringsfasilitator ved USN og innholdsprodusent i TimeOut for SSN. Maja har nettopp startet på sin master i Europeiske språk ved Universitetet i Oslo.