SSN Helse, Vestfold

Trenger du noen å snakke med? Bestill time til førstegangssamtale via timebestillingsknappen under. Om du allerede går hos oss, får du nye timer fortløpende fra din terapeut/psykolog.

Ved akutt hjelp ta kontakt med legevakt: 33 08 70 00 eller kontakt din fastlege.
Tønsberg Kommune - psykisk helse for voksne.

Timebestilling på nett:

  • Timebestilling på nett via timebestillingsknapp gjelder KUN TIL FØRSTEGANGSSAMTALE (hvis du ikke har benyttet deg av SSNs tilbud tidligere eller hvis det er mange måneder siden sist).
  • Den første samtalen er en kort samtale for å avklare hjelpebehov og veien videre. Du vil ikke nødvendigvis fortsette å gå i samtaler med den du hadde førstegangssamtalen med.
  • Nye timer blir satt opp fortløpende etter behov (du trenger ikke selv bestille flere timer etter førstegangssamtalen).
  • Du vil motta en bekreftelse på SMS når timen er bestilt, samt en ny SMS i forkant av timen, med påminnelse om din avtale.

Benytter du allerede samtaletilbudet?

  • Dersom du allerede går i samtaler hos oss og ikke har satt opp ny time av ulike årsaker, ringer du terapeuten din for å avtale ny time ved behov.
  • Dersom du har gått hos oss tidligere og ønsker å starte opp igjen, ringer du den du har gått hos tidligere. Telefonnummer finner du ved bildet av din terapeut eller psykolog.

Drop-in:

Du må for tiden ringe for å få en drop-in-time. Da avtaler dere også om du skal komme på kontoret eller om samtalen skal gjennomføres digitalt. SSN Helse Vestfold tilbyr drop-in-samtaler mandag-torsdag kl. 12.00-12.30. Telefonnummer og kontortid finner du ved siden av bildet av terapeutene nedenfor.

Hvis du har akutt behov for hjelp må du ringe 113, legevakten 116117 eller fastlegen din.

Evaluering:

Vi i samtaletjenesten er opptatt av at du skal få best mulig hjelp. Vi ønsker derfor
at du fyller ut kartleggingen du får tilsendt på telefon to dager før timen din. Dette er en god forberedelse til en god samtale.

Avbestilling av time:

  • Avbestilling må skje senest 24 timer før timen starter.
  • Du vil bli fakturert kr 350,- i egenandel dersom du uteblir fra timen din eller gir beskjed for sent.
  • Avbestilling skjer på samme sted som bestilling, via Min Side i Physica Timebestilling.

OBS! Timebestilling på nett gjelder kun NYE studenter til tilbudet.

Kontor: SSN Helse har kontorer i Fagerlund-bygget, gå til høyre ved skranken og inn gangen. Du finner venterom helt innerst.


Samtaleterapeut Jeanette Amundsen Vik Jeanette Amundsen Vik, samtaleterapeut

 Tlf.: 31 00 82 83

 Kontor: SSN Helse har kontorer i Fagerlund-bygget, gå til høyre ved skranken og inn gangen. Du finner venterom helt innerst.

Drop-in fra 1. oktober (kl. 12.00-12.30) på kontor eller per telefon, med mulighet for å koble til video om ønskelig, mandag-torsdag.

Jeanette er utdannet sykepleier med videreutdanning i psykisk helsearbeid. Jeanette er opptatt av hele mennesket og vil sammen med deg sortere tanker og følelser slik at du lettere ser hele bildet og hva du kan ta tak i. Fokus på mestring og menneskers iboende ressurser er viktig i møte med livets utfordringer.


Psykolog Jarle NordaasJarle Nordaas, psykolog

Tlf.: 31 00 83 26

Kontor: SSN Helse har kontorer i Fagerlund-bygget, gå til høyre ved skranken og inn gangen. Du finner venterom helt innerst.

Timebestilling

Drop-in (kl. 12.00-12.30) på kontor eller per telefon, med mulighet for å koble til video om ønskelig, mandag-torsdag.

Jarle er utdannet psykolog og har spesialistkompetanse innen angst og OCDs. Jarle har gjennom flere års praksis fått bred erfaring innen de fleste tema. Samtaler kan handle om utfordringer knyttet til lav selvtillit i sosiale settinger, bekymringer og negative tankemønstre som kan gjøre ulike områder i livet vanskelige og stressende. Han har i samtaler fokus på mestring når det kommer studier, sosiale situasjoner eller generelt hvordan man har det med seg selv. 


Psykolog Guro Ølnes RøysetGuro Ølnes Røyset, psykolog

Tlf.: 31 00 84 84

Kontor: SSN Helse har kontorer i Fagerlund-bygget, gå til høyre ved skranken og inn gangen. Du finner venterom helt innerst.

Timebestilling

Drop-in (kl. 12.00-12.30) på kontor eller per telefon, med mulighet for å koble til video om ønskelig, mandag-torsdag.

Guro er utdannet psykolog, og har jobbet i mange år med unge voksne. Hun har bred erfaring fra arbeid med rusproblematikk, men har også jobbet mye med angst, depresjon, og selvbildeutfordringer. Guro liker godt å jobbe med temaet følelser: Hvordan kan følelser forårsake store vansker og mye vondt, og hvordan kan følelser være hjelpsomme?


 

 


 

Dersom du kommer til lukket dør hos samtaleterapeut/psykolog, kan du legge igjen ditt telefonnummer hos servicekoordinatoren i SSNs servicekontor, og du vil bli oppringt. 

Ikke fornøyd?

Vi ønsker til enhver tid å gi best mulig hjelp til deg som student. Vi setter derfor stor pris på om du tar kontakt med oss hvis det er noe du ikke er fornøyd med.

Ta kontakt med direktør for helse, barnehage og studentrelasjoner, Hanne K. Bratland på e-post: [email protected].

Vennligst ikke skriv personsensitive opplysninger i e-post. Be heller om å bli oppringt.
Helsetjenester kan også klages inn til Helsetilsynet >>