SSN Helse, Vestfold

SSN Helse i Vestfold finner du i SSNs lokaler på Fagerlund med inngang fra servicekontoret. Bestill time eller ta kontakt på telefon dersom du trenger noen å snakke med.

Timebestilling:

  • Du vil motta en bekreftelse på SMS når timen er bestilt, samt en ny SMS i forkant av timen, med påminnelse om din avtale.
  • Avbestilling må skje senest 24 timer før timen starter. Fra og med 1.1.2020 vil du bli fakturert kr 350,- i egenandel dersom du uteblir fra timen din eller gir beskjed for sent. Avbestilling skjer på samme sted som bestilling, via Min Side i Physica Timebestilling.
  • OBS! Dersom det tilsynelatende ser fullbooket ut i timebestillingssystemet, kan dette raskt endres. Vi anbefaler deg å sjekke igjen senere!

Dersom du kommer til lukket dør hos samtaleterapeut/psykolog, kan du legge igjen ditt telefonnummer hos servicekoordinatoren i SSNs servicekontor, og du vil bli oppringt. 


Anne Mari Fredriksen foto: Heidi KortnerAnne Mari Fredriksen

31 00 84 48

Samtaleterapeut
Kontor: SSN Helse, Fagerlund

Timebestilling

Anne Mari er utdannet sykepleier/jordmor/pedagog. Hun har også en master i ernæring i tillegg til ulik fagfordypning innen kognitiv terapi, traumeterapi, spiseforstyrrelser, stressrelaterte utfordringer MBSR (mindfulness-based stress reduction programme), angst, tvang og utfordinger med selvtillit og selvfølelse. Hun har lang erfaring som samtaleterapeut.


Roy Madsen foto: Heidi KortnerRoy Madsen 

31 00 82 98

Samtaleterapeut
Kontor: SSN Helse, Fagerlund

Timebestilling

Roy er sykepleier og er tilgjengelig to dager i uken i Vestfold. Roy har fordypningskurs i flere ulike samtalemetodiske tilnærminger og har bred erfaring med veiledningssamtaler og terapeutiske samtaler, individuelt og i grupper. 


Kristin Maute foto: Heidi KortnerKristin Maute

31 00 84 50

Psykolog
Kontor: SSN Helse, Fagerlund

Timebestilling

Kristin er utdannet psykolog og er tilgjengelig for samtale hver dag. Kristin har mange års erfaring med behandling av for eksempel angst og tvang, depresjon, traumer og også avhengighet til spill, pornografi og rus. Kristin liker også godt å jobbe med å heve iboende ressurser i hver enkelt menneske, for eksempel ved utfordringer med selvtillit og selvfølelse.