SSN Helse, Vestfold

SSN Helse i Vestfold finner du på Fagerlund med inngang fra servicekontoret. Bestill time eller ta kontakt på telefon dersom du trenger noen å snakke med.


Anne Mari Fredriksen foto: Heidi KortnerAnne Mari Fredriksen

Samtaleterapeut

31 00 84 48
Kontor: SSN Helse, Fagerlund

Timebestilling

Anne Mari er utdannet sykepleier/jordmor/pedagog. Hun har også en master i ernæring i tillegg til ulik fagfordypning innen kognitiv terapi, traumeterapi, spiseforstyrrelser og stressrelaterte utfordringer MBSR (mindfulness-based stress reduction programme).  Hun har lang erfaring som samtaleterapeut.


Roy Madsen foto: Heidi KortnerRoy Madsen 

Samtaleterapeut

31 00 82 98
Kontor: SSN Helse, Fagerlund

Timebestilling

Roy er sykepleier og er tilgjengelig to dager i uken i Vestfold. Roy har fordypningskurs i flere ulike samtalemetodiske tilnærminger og har bred erfaring med veiledningssamtaler og terapeutiske samtaler, individuelt og i grupper. 


Kristin Maute foto: Heidi KortnerKristin Maute

Psykolog

31 00 84 50
Kontor: SSN Helse, Fagerlund

Timebestilling

Kristin er utdannet psykolog og er tilgjengelig for samtale hver dag. Kristin har mange års erfaring med behandling av for eksempel angst og tvang, depresjon, traumer og også avhengighet til spill, pornografi og rus. Kristin liker også godt å jobbe med å heve iboende ressurser i hver enkelt menneske, for eksempel ved utfordringer med selvtillit og selvfølelse.